Григор отпадна на старта на ”Ролан Гарос”

Григор Димитров отпадна още на старта на "Ролан Гарос", след като загуби в три сета от Джак Сок.

Обратно в новината

Коментари - Григор отпадна на старта на ”Ролан Гарос” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много разбирачи се събрали тука. Най-лесно е да плюеш и да даваш акъл.може би това е таванът на гришо. Ще стискаме палци за цвети и сесил.

TIREX

относно т.н. треньор който се явява любовник с хасковския и явно там нещата не вървят типично по пед.линия..маша е само параван.

Само не ми стана ясно защо след известни неуспехи на Григор започна да се споменават думите "хасковски" и "провинциалист". Това като нещо обидно ли да го смятаме, или може би защото има някой по-известен софийски мухльо, по-добър тенисист, който не го пускат да играе в такива турнири.

Гришо вече вместо тенис ще играе на пенис.

Очевидно нещата при Гришо не вървят. Основния въпрос е ще направи ли нещо по въпроса? А има какво да се иска, най-малко в три посоки: - смяна на треньор - с Рашид мисля,че стигнаха до максимума си; - липсата на мотивация - ако е заради черното тото - жалко;ако е друго - да се консултира с Федерер:)))); - в личен план - кака Маша не е лоша,но зависи за какво. Тя е с по-силна психика от Г. и фокуса и е върху бизнес аспекта на играта "Тенис";така,че нашия трябва да седне и сериозно да помисли - "КАКВО ТОЧНО ИСКА ДА ПОСТИГНЕ В ЖИВОТА СИ?". И като реши - да го обяви публично,та феновете му да не се хабят нервите излишно.....:)))))))))))) -

Уважавам Григор като човек, но не и като играч. Той свършва. Никога няма да е голям играч, а му се възлагаха огромни надежди. А като Ви казвах, че причината е оная кобила. Голяма жена големи части по нея. Всяка една рускиня за всичко става, но не и за жена. Браво на нашите момичета. Нека да се учи от тях на професионализъм.

TIREX

никакво уважение за тото мошенника! рядко алчна и меркантилна твар е.

ами няма психика този човек,като много балгари..... за голямо саяление. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С този треньор толкова, само с фитнес не става трябва да му се обяснят и тънкостите в играта. Ако иска да е номер 1 един ден трябва Сампрас или Агаси да му е треньор.

Джокович можа да играе на мача на звездите в Монако и после ще бие.А нашите примадони бейби бербо и беби григор са по големи звезди и не им си игре,готвят се за големи те мачове и какво стана единя не игра другия падна безславно.

TIREX

Ноле е Велик. Играе за националният си отбор а цитираните калтаци Не защото не се плащало. хасковския съди над 20 човека че му турили някъде си негова снимка. тото мошеника, майстора на 0;6, е позор за спорта.

разби Страдивариуса :-)))) Още като го нарекоха бейби Фед, се наду и спря развитието си . Той е един свършил играч. А стругарчето Сок може да е следващия Анди Родик с малко труд и усилие.

Всички победи на Григор досега са били факт на чиста случайност.

нито тениса му е тенис нито вразката с маша му е вразка...самозабравил се провинцялист...чак пак и интервюта не дава......а вижте джокович ..пич

Григореееее, само с брада и селфтита няма да стане.

Някой знае ли къде мога да гледам интервюто на Григор след мача (беше на български език)? Хванах малко от него и ме притесни колко несвързано говори. Мерси предварително.

Що падна ся? ;)

Григореее сменяй треньора или прави някаква генерална промяна в играта или скоро ще се молиш да те поканят на голям турнир

СРАМ, СРАМ, СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чак пък срам. Разочарование.

Гришо е в лош период. Изживява се като звезда и манекен. А тениса изисква здраво блъскане. Много се надявах тази година да го видим по-добър от миналата, но няма да я бъде.

НЕЩО ...ЯКО КОМЕНТИРАТ......... какво сте го захапали ......малко го е налегнала каръщината...ще му мине..... критиците тук са най добри в това да си "го" местят от единия крачол в другия и да въздишат с кеф че са свършили голяма работа........

поне това могат, а хасковската звезда и това не мое

с сех не става *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Яд ме е, че отпадна така, но още повече ме е яд, че след, като беше заявил не отиде за благотворителния мач в Монако! Е, подговял се е за Ролан Гарос се видя днес ... много грешни стъпки, но и това ще преглътнем и ще го подкрепяме, като фенове.

На Уимбълдън ще се представи добре.

да ще вземе 1 сет...първият ама после като му направят пробив ще му падне психиката и е до там...

ГРИШАТА ПОЧВА ДА ПРИЛИЧА НА ВАЛЕРИ БОЖИНОВ "ТАЛАНТА " С МИСКИТЕ И ФОЛК ПЕВИЦИТЕ...:)

Ех Гришо, Гришо... Някякъв карък те гони напоследък. Май връзката с Маша не ти се отразява добре. Стягай се момче, защото май влизането ти в топ 10 ще е мираж. До тук беше добре, постигна нещо, което друг българин не е постигал, ама нещо даваш заден. Притеснявам се, да не си прихванал "звездоманията" и да последваш съдбата на една вече остаряла голяма обещаваща млада звезда на българския футбол /Божинов/ която преждевременно залезе. Дано да успееш да ме опровергаеш.

то топ 100 скоро ще е мираж, а ти 10 пишеш...Като спортни резултати е копие на Божинов абсолютно..., но в личен план сори но не може да се сравнява...Къде е Маша къде са божинките....благодарение на нея Григор ще припечелва много добре от реклами още няколко години...Там е по-лесно и без потене става...не е като ж тениса...

Гришо уверено върви по стъпките на Валери Божинов. Даже попадна в обятията на мъжемелачката Николета Лозанова. Скоро ще отиде в Б групата - в Тернана

още в първите геймове показа, че е класен играч и ще вземе мача. По жалкото е, че нашия няма никаква воля или хъс в играта. А времто си тече и вече е късно да се очаква нещо от него. Явно достигна нивото си , дано поне го задържи известно време .

TIREX

хахах мошеника четвъртит го отнесе този път заложих на тенис с печалба! само така хасковски каунь!

Пишеха се статии, колко му бил труден жребия от 1/8 финалите нататък, а тя каква стана. Еми твърде напред е в класацията и педизвиква големи очаквания, които не може да оправдае на този етап.

Тото

От сума време разправям, че човекът толкова може.

Гришо е новият "Божинов" - обещаващ, но предимно отпадащ. Няма лошо да го бият играчите от топ 10, ама някакви си анонимници. Нещо не му върви с новия тренъор.

Сок (Jack Sock) изобщо не е анонимник. 22-годишен, мощен, амбициозен, отлично подготвен и бързо напредващ американец. Два милиона наградни, една титла.

Слава Богу! Да не го мисля и него ...

1-ви,2-ри,3-ти сет-слабо,по-слабо,най-слабо.

Много слабо представяне, наистина. И си оправете статията, защото никакви 4 гейма не е взел във втория сет, най-много два май бяха. Ако така продължава това момче просто... не знам. Наистина безхарактерен по български. На настъргани тухли го знаем, че не може да играе. Ама и на поляната на Уимбълдън като трябваше да вземе 4-ия сет на Джокович оня път, знаем какво направи. Типично.

Маша не може да му пречи - абсурдно е. Започвам да вярвам на форумните предположения за заиграване със залаганията.

Шокиращо!!!

беше върхът на падението на наш Гришо!!!Такова малодушие и безхарактерност, не се вижда често,поне заради 11място в ранг листата и заради почитателите се това е непростимо!Едва ли пораженията които натрупа тази година са случайни, но откакто се заби с Маша само надолу,така никой голям спортист кариера не е направил, една дума акъла му е в гащите.......

на калпава ракета, космоса и крив...

Даже и сет не взе този. Горко им на тези, които са му фенове.

С една дума Григор да пише 2015 за лоша година и да чака следващата. Тази очевидно му е тръгнало да се доказва, че от изгряваща звезда се превръща в залязваща. Дано 2016 се обърнат нещата.

pompai

Шарапова + дете но друг път нашия може да е по умен :)

баце, много си се развълнувал бе. Чак кръвното си вдигнал. Да не са ти прибрали парите от някоя заожна къща?

Язък. Окендзахме се.

кендзи мендзи