Сеп Блатер: Това е труден момент за футбола

"Това е труден момент за футбола, за феновете и за ФИФА", каза президента на ФИФА Сеп Блатер.

Обратно в новината

Коментари - Сеп Блатер: Това е труден момент за футбола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момента изобщо не е труден за футбола.Момента е мноооого труден единствено за сеп блатер.Зад всички свинщини у футбола стои тази мазна физиономия.Той продаде световното на русия.Сега просто трябва да плати.И ше плати щото Чичо Сам се е зафанал...

Ама моля ти се,ако беше в сащ,или англия,тогава нямаше да има проблеми,знам!

Не е труден момент за футбола а за меркантилните типове като този на снимката, които са се впили като "кърлеж на мъдо" в управлението на футбола.

Това е един труден момент за угоените милиардери, измъкнати по " бели гащи" от луксозните 5 звездни хотели. Футболът е само една игра, доставяща удоволствие на зрителите, а тези са го обърнали на злоупотреби, печалбарство, измами. Нещастници!

Така е.Превърнаха футбола от една проста игра за интелигентни хора, в мръсен бизнес.

"...за да си възвърнем доверието у нас"- интересно изказване или грешка в превода?

Трудните моменти във футбола ще свършат в момента в който се разкара и последният ЦСКА-р от управлението на която и да било организация. Сеп Блатер си е отявлено комуне, което във футбола си е равносилно на това да си от ЦСКА. Но тъй като вече от около 30 години живеем в свят без комунизъм, то започнаха всичките червени паразити да се разпадат. Ето сега и кризата в ЦСКА, случайна ли е? Не! Та, ако Блатер иска да оцелее, той трябва да се преориентира или да стане от Левски или да мине то страната на демократите. Иначе няма оцеляване, в модерна епоха живеем...

толкова косми, толкова нафта има в музея на космонавта

Абе човек пий си хапчетата по-често

Не е труден момент за футбола, който си остава популярен спорт, обичан и игран от милиони. Трудният момент е за богопомазаните чиновници от ФИФА.

Сеп Блатер: Това е труден момент за футбола Aми подаи оставка бе пич, за да му помогнеш!

... тебе ли да сложат на негово място, бе, пич? или бащата на малката перука, а?