САЩ и Канада ще гласуват против Сеп Блатер

Президентите на футболните федерации на САЩ и Канада ще гласуват против Сеп Блатер на днешния конгрес на ФИФА, съобщава "Ню Йорк Таймс".

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Канада ще гласуват против Сеп Блатер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ ПОСЕГНАХА И НА ФУТБОЛА Я У ЛЕВО БЕ........

Все тая кой е президент на ФУФА. По-важното е че таковаха майката на футбола. Това сегашното не е никакъв футбол а цирк. Това, което направи ФИФА е да убие истинския футбол за сметка на няколко отбора - Реал, Барселона, Ман У, Челси, Баерн. Това е.

Абе тоз БаЕрн къде играе?

Предполагам България и другите "демократични страни" ще изпълнят заповедите на флагмана на демокрацията УСА и ще подкрепят видния демократ и републиканец йорданският престолонаследник принц Али бин Ал Хусейн. И това ако не е пародия, здраве му кажи....

Глей сега момче. Рано или късно всеки си сяда на възглавничката (тази с иглите). Тази корумпирана организация по-добре да се разтури. Преди плюехте по Блатер, сега пък жандарма ви виновен.

Хе-хе, нестаналия крал на Йордания го гласят за крал на футбола. Когатео Хусейн е приятел на световния жандарм липсата на свобода на словото, липсата на религозните свободи, незачитането на правата на жените и гейовете не са от значение. Монархията и законите на шериата са напълно приемливи, стига кралят да е служил в англо-саксонксите военни структури и да е приятел на запада!

Сигурен съм, че всички Йорнадци очакват с нетърпение развоя на събитията.