Шансовете на Бербатов за ”Монако” намаляха още

Френският първодивизионен "Монако" договори привличането на 19-годишния нападател Корентен Жан срещу 4 милиона евро от "Троа", съобщава "Л'Екип".

Обратно в новината

Коментари - Шансовете на Бербатов за ”Монако” намаляха още | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...браточка Бербатов ако забелязваш и осмисляш е доста интелигентен и според мен е осъзнал преди теб и мен че български футбол неможе да има (или ако има си вегитира и не е на ниво) в тая организация БФС - та той се оттегли именно заради ръководството но едва ли е забравил България щом прави фондации за децата ...опитва да прави футболни игрища и школи ...тъй че тук не виждам бербо да е предателя :) просто не сте/сме дорасли за виждането му и мисленето му ние си останахми българи дрънкачи а той прави нещо !

Мите бий им дузпата на тези френски мекерета. идва време за ЛА Галакси, Америка....Там паричките също са добри, или пък шейховете..няма нищо срамно.Успех

Ми... колкото той мисли за мен и България, толкова и на мен ми дреме за него, но ако трябва, ще си го преместя в другия крачол!

минчо ,а ти колко мислиш заBg или поне за себе си

аз мисля първо за себе си и тогава за БГ ама там е работата че нищо не измислям - само да можеше и аз да точа ддс или държавата да ме издържа ах малеее :)))

За какви "шАнсове" се пише тук. Та Бербатов ОТДАВНА е забравил за шансовете. Той Отдавна ги е РЕАЛИЗИРАЛ. А че някой футболен тим, "ала Монако" Не Може да си осребри Шансовете, то си е за сметка на тима.

Споко, пичове, не си губете времето с мен. Аз съм добре, в Монако съм, сега съм на верандата на къщата ми над яхт-клуба и си пия бургундско винце. По-добре се замислвете как да санирате порутената панелка, и вместо да пиете менте-ракия и да се оливате във форума с простотии против мен, се хванете да поработите малко за България. Аз не съм ви грижа, живея си живота по най-добър начин, дори помагам на Родината с маса инициативи. А вие, стегнете се малко, стига сте плюли, и стига сте мързелували. В Монте Карло с мързел не се стига. Ваш Бербо!!!

Е, щом ти си стигнал , значи мързелът е водещ критерии :) Само шега, не съм хейтър на Бербо, желая у успех!!!

к'ъф мързел бе форумен бърборко ...знаеш ли колко трнировки съм изтренирал колко лишения съм минал как се става футболист на световно ниво според теб от една България със невзрачно футболно първенство и смешна и мизерна футболна школа ...със лична воля труд и тренировки а не със писане из форумите :))) казвам ти за да се осъзнаеш малко че бербо не е мързел талантлив изглежда ленив и обречените топки не ги гони ама дето види шанс не пропуска !

Света оцени приноса му към футбола. Но ние българите трябва да го оценяваме не само за приноса му към футбола изобщо, а и за приноса му към българския футбол.

браточка Бербатов ако забелязваш и осмисляш е доста интелигентен и според мен е осъзнал преди теб и мен че български футбол неможе да има (или ако има си вегитира и не е на ниво) в тая организация БФС - та той се оттегли именно заради ръководството но едва ли е забравил България щом прави фондации за децата ...опитва да прави футболни игрища и школи ...тъй че тук не виждам бербо да е предателя :) просто не сте/сме дорасли за виждането му и мисленето му ние си останахми българи дрънкачи а той прави нещо !

Бербатов живее в друг свят и не е наша работа да го критикуваме за личната му кариера. Да го похвалим за фондацията му!

TIREX

смешната фондация дарява 1500 Е годишно, тя е създадена по задължение за да крие данъци още от Английският му престой.

Лицемерна фондация! Той и особено майка му, са толкова стиснати, че с парен чус мигла от комар в тъза не можеш да им набиеш!

съжаление "търкалянето" надолу започна още с освобождаването му от МЮ и продължава и досега. С цялата си игра оттогава Бербатов влезе в килватера на Стоичков по време на Парма и след това - правене на пари и липса на желание да играе съвременен футбол. Парите са "по-важното", но важно е и достойното оттегляне от терена. Помним как беше изпратен Стоичков, а след това и Балъков в Щутгарт. Жалко.

Абе време е пак да направи удара със свободния трансфер

тоя марзел дето се разхожда по терена е срам и за него и за всички балгари

Обратно в училище!

Но и ти си срам с този правопис!!!!

Време му е на Бербатов да се отказва или от футбола, или от голямата заплата! Всяко нещо с времето си!

Абе може да поиграе при наборите в САЩ...

Прав сте за жалост! Но Бербатов все още е класен футболист и се надявам, че поне още две годинки ще ни радва с играта и головете си!!!

Никола

Та на кои по-точно мачове да се радваме?! Много вярваш на журналята!