Започнахме със загуба Световната лига

България загуби с 1:3 (20:25, 19:25, 25:22, 21:25) от Канада в Ботевград в първия си мач от група "С" от втора дивизия на Световната лига по волейбол за мъже.

Обратно в новината

Коментари - Започнахме със загуба Световната лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквато е управата,такав е и трениора такав ни е и волеибола.докато дачо корупцята е там-нема да видиме волеибол.

Какво да очакваш от отбор, в който звездата е .... Владо Николов. Нищо против Владо - доказал се е. Но на неговата възраст е по-подходящо да помага за израстване на следващите Владовци. Иначе жив и здрав да е и на 50 да бъхти така топката. Но това е диагноза за българския волейбол. Жалка картинка! С такова ръководство - толкова. Всичко е далавера. Жалко за спорта.

В отборите на Русия, Бразилия, Италия има играчи на по 38, 39, 40, 41, 43 години които са неизменни титуляри в съставите им. Доказали са се, продължават да играят на топ ниво и никой не ги праща в пенсия да тренират младите. И това са страни с огромно население т.е. поне 10 пъти по голямо от нашето, имат огромен избор от волейболисти но не си позволяват да се откажат от най-добрите си защото били на възраст. А ти, караш Владо да се откаже, при положение че той е по малък от тях, едва на 37, още няма 40, и при положение, че България е малка страна от към население, и нямаме тоя голям избор от волейболисти защото не сме 70-80 милиона, е как може да поискаш такова нещо? Как?! Ние не сме магьосници да вадим топ волейболисти с магическа пръчка. Те големите държави не си позволяват тоя лукс, ти искаш ние малката по население държава да го правим и бързо бързо ги препращаш в пенсия. Върви играй ти на неговото ниво тогава.

Я кажи кой е тоя дето играе диагонал на 37 в някой друг отбор??? Или за теб щом е на терена, все е тая кой какъв е?!

Я гледай ти, сега има зали, ама ни бие Канада. Не било до зала Армеец, се оказва.

ДАНО,ЗАЩО НЕ СЕ МАХНЕШ?ТИ,ПЕРУКАТА И ДРУГИ ЛАПАЧИ РАЗСИПАХТЕ СПОРТА В БЪЛГАРИЯ ОТ ЛАКОМИЯ И КРАЖБИ!!!!!!!

Всичко добро за българският отбор е приключило. Всичко хубаво е само минало. Волейбола е обществена функция и той просто отива на мястото си. Нито смяната на Данчо Лазаров нито дори връщането на Казийски ще решат нещата. Системата при която живеем просто дава такива резултати. Тези момчета, някои от които изживяха зведни мигове ще изпият горчивата чаша до дъно. Сащо Йовков просто не знае какво да каже или говори глупости, а подгряващия в залата сам си вика имената на юнаците.. Залата празна..Жалко е и много тъжно.

Не е точно така. Мъжкият волейбол е спорт с традиции още от соца. Това е най-успешният колективен спорт у нас. Има специалисти. Важно е да има качествено ръководство и да се даде рамо на центрове които са допринесли най-много за волейбола.

Добре би било да се конкретизира : Втората среща между двата отбора е утре също в Ботевград от ............часа.

20:45 по Канал 1.

Абе вие, където пишете, гледате ли мача. Защо трябва да е виновен Данчо и др. п. Не, вината е в самите играчи. Ходят като манекени из игрището, нямат хъз да играят, защото в чужбина плащат, пък тук играят за България. Защо да се хабят. И все другите им виновни. Това са безхаберни хора. Мързел ги мори.

ДА ПАДНЕШ ОТ КАНАДА НА ВОЛЕЙБОЛ ,Е ВСЕ ЕДНО ЧЕЛСИ ДА ГО БИЕ НЯКОЙ ОТ 3-ТА ДИВИЗИЯ ...:)

Айде подтнете новината за поредната каУъфка на Уефскито бре ....

Мястото на провеждане на мача отговаря и на нивото на спортистите. Ако трябваше да губя бих играл в село Горно Нанадолнище.

Няма го Радо каквото ги беше научил го забравиха,а без Матей нищо не могат да постигнат.Много жалко!

Отдавна съм изказал мнение , че пътят е този на футбола. Върви се надолу и ще се стигне до загуби от....например Македония или Албания. Ако Лазаров не се махне така ще е . Същото е и с перукан. Разковничето е максимум два мандата. Кой каквото може да даде ще го даде за 8г.. Другото е безвремее.

Много ми харесва младия Пенчев. Кръгла нула. Но е готин отзаде.

Канада?? У нас?? Боже... Данчоооо оди си, бе серсем!

dirddd@

И този отбор и спорт бе тотално опорочен. Докато Данчовци, Ганчовци и всякакви такива душици са с власт, ще е така. Жалко, много жалко... Направо не мога да го позная този отбор.