Батков се оттегля от ”Левски”, Тонев поема клуба

Тодор Батков ще обяви оттеглянето си от "Левски" в следващите няколко дни, информира бTB.

Обратно в новината

Коментари - Батков се оттегля от ”Левски”, Тонев поема клуба | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

gonzo i batkov da se machat ot levski vsishko drugo e laja

Най голямата грешка ще е Иво Тонев да остане. Той е креатура на тиквата Борисов и престъпната банда ГЕРБ и вкара Левски в по-дълбока дупка. Батков е добронамерен и вече не се меси във футболните работи. Левски има най много привърженици в България и света от всички български отбори.

Батков не разбра , че договорките с този и онзи не стигат - требе и футбол !Затова и ще бега , защото от футбол тоя не разбира - само от далаверки!чао мустак , викай пак Чорни!

Мустакатият го подсещат чрез медиите. Интересно кой е подсещащият.

еее що бе????

Левски си плати борчовете към ТИМ,а властта е вече във ВТБ Капитал.Сега чорбарите от ВТБ спокойно могат да закрият Левски без финансови загуби.Едно време беше "планирано" да властват БСП и ГЕРБ,а сега следва обединение в бъдещите погроми на феновете на Левски и ЦСКА-звучи несериозно, но само така ще се излезне от бандитските маневри на БФС и "въртеливите" движения на "президентчетата" в изпълкома!

Смешници. Просто трагици. Комици. Евроиици.

ГОНЗО,какво е донесъл на Левски откакто се върна на Герена ,отговора е прост-загуби,загуби и само загуби!!!Отбори които не са и сънували за победа на Герена ни правеха за смях......

Комунист нищо не може да направи. Само може да разруши. Същото се отнася и за наркодружинката от Люлин, отвратила феновете от отбора.

Батков да не забрави Гонзо! Да си го води с него!

Извинявайте господа от Дира, но защо ни занимавате с проблемите на Левски, а мълчите за резила на Домус ага и купения от него (срам ме е да кажа) СЪДИЯ Георги Кабаков. Изляхте кофи с мастило да клеймите ФИФА за корупция, а се спотайвате за илюстрацията на това явление в българския футбол. Вместо фал на Мисиджан срещу Пиргов, купеният Кабаков измисли смехотворна дузпа срещу Берое.

Отбора Левски можеше и да победи,но явно са тренирали симулации,като схващане на крайниците,но когато повеждат в резултата.Този прийом от Аниенсе ли го научихте или от Гонзо?Нещата си дойдоха на местата когато моряците изравниха и тогава никой не се търкаляше от Левски на земята и забравиха какво ги боли.Така не се научава да се играе.

Дай власта на Феновете бе Батков,не ги мъчи.Мога да се обзаложа че за месеци ще се осерат .До година всичко ще е разруха...

Поклон пред Черно Море. Цяла България ликува!

Да,наистина това е един от малкото провинциални отбори,които не легнаха на Левски,но да не избързвам,че и те като нямат интерес пускат гювеч на Левски и така всички са ги свикнали,че те си мислят,че всички трябва да им пускат победата.

БАЙ ГАНЬО,БЯГАЙ ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТЕ ЧАКА СЪДБАТА НА ЛУПИ!!

Забравили сте да пишете "и с човек по-малко". Респект моряци!

Сините клошари не биваше да ходят до Бургас, да си беха останали под моста "Чавдар" и да дишат лепило...

2ЗЦ, 33Ч и т.н....

Мустака влиза в сянката, машата идва на неговото място. Така е, откак света се върти!