Гриша Ганчев: ЦСКА ще започне от В група

"ЦСКА ще започне новия сезон от В група. Друг начин няма," това заяви Гриша Ганчев, след като се появи на стадион "Българска армия".

Обратно в новината

Коментари - Гриша Ганчев: ЦСКА ще започне от В група | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли решение на БФС? Ако няма, тогава спрете да пускате "новини". Каквото ида се реши ще е грешка, както и решението на БНБ за КТБ. В случая се отнася за футбола в БГ, а тогава за всички данакоплатци в България.

сега да бутнат и стадиона, който вече им не трябва и да възстановят изсечените уникални дървета от преди 9-ти.

А защо Ганьо ганчев ще казва кой от къде ще започне няма ли бфс

Хареса ми новината- ЦФКА започна селекцията за В група. Хахахахах добре звучи!!!!!

Не си прав!Гадовете ми откраднаха удоволствието от дербито Люлин-ц7ка!

Даааам. Така е, щеше да е гот. Ама и новината си я бива признай! ХаХх

Няма как новината да не ти е гот, след като последните години ЦСКА биеше "Левски" там, където го хване!!! Левскарите имат фобия от "армията".Е, сега ще имат 2 години да се лекуват и починат, че след това, боят пак започва!

Ганчевото отборче може да почне само от АО група за В група се играят квалификации между победителите от АО групи, писна ни от джуджета .ЦСКА умря да почиват в мир.

Този е пътят на честта и достойнството. Не преименуването, а борбата. Има кой да играе - момчетата от школата са готови да докажат, че ЦСКА не е изтрит и затрит. Следващите години ще са изпитание за вярност на всеки, който се числи към феновете на отбора и ще останем само верните. И с Божията помощ, пречистен и закален в трудности, ЦСКА пак ще бъде на върха!

Алах Акбар !

е бандит , който трябва да лежи поне 20 години в затвора . Перач на пари на БКП след това на ДПС . Мутра крадец на ДДС , накратко престъпник който в нормална държава щеше да лежи отдавна в затвора .Но в БГ такива стават благодетели на футболни клубове ?

Ганчев е фурнаджийска лопата. Преди няколко дни - "мястото на ЦСКА е в А група" , а идеята на Божков определи като "подигравка" , а сега ...

На колко отбора в българският футбол може да бъде '' благодетел'' един ''бизмесмен'',като Гриша Ганчев и какво се случва,когато се съберат в А група?

Само гелосания не се натиска да "спаси" цецка, нищо, че навремето имаше мераци там. Ама пък дето се вика накъдето той е тръгнал от там Гриша Ганчев се връща.....

Само ти можеш да оправиш българския футбол.Готов съм да ти съдействам да изгоним всички некадърници и крадци

нема що !

Кой бастиса Крушата.

Оня с пръта.

Всички са бандити.

Божков е много по-качествен, богат и мъдър бизнесмен от Ганчев. Това личи и от солидния подход, с финансов план и няколкогодишна визия за развитие на ЦСКА, който предложи. Като прибавим към това липсата на минимум 23 млн. задължения, несъмнено неговото виждане за бъдещето на отбора беше ДАЛЕЧ ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ. Каква алтернатива предлага Ганчев? Абсолютно неясна, особено във финансово отношение. Как и кога ще бъдат изплатени грамадните задължения? Как ще просъществува в следващите години отбора с този тежък камък на шията? Вечният съперник ще разполага с 6.5 млн. за заплати и селекция. А колко ще останат за същото в ЦСКА, ако трябва всяка година да погасява десетина милиона? И няма ли шампионското завръщане в А група да се окаже неосъществим мираж при липсата на средства? Няма ли и Гришата да стане поредния пишман-спасител, като Лупи? Впрочем, съществува обосновано подозрение, че и двамата се натиснаха" толкова силно да оглавят ЦСКА, защото по този начин ще имат подкрепата на феновете при очакващите ги криминални наказателни дела. При нашите независими съдии това далеч не е без значение. Лупи вече се възползва от тази екстра. Както се казва ще поживеем, ще видим. Ние, като фенове, пак останахме без право на избор. И се питам, утре, ако многомилионния дълг се окаже непреодолим и ЦСКА наистина фалира, с какви очи ще се обърнем отново към Божков да спасява любимия тим?

"ще имат подкрепата на феновете при очакващите ги криминални наказателни дела" - в цял свят мафията търси популярност и закрила притежавайки известен футболен клуб, напр. Милан и Челси, е у нас са два по принцип, идеален случай за гришко, да отърве панделата, или някой друг данък. И ква стана тя? Къде са ония писма подписани от милиони, че искали от Жмъ група да тръгнат, всичко млъкна отведнъж.

Това което Божков ти предлага е нов клуб, който има с ЦСКА толкова общо, колкото и Левски (Егелница) има с Левски. Така че Божков никакво спасение за ЦСКА, което ти познаваш и подкрепяш не предлага.

В тези изпълнени с напрежение и тежки за ЦСКА времена се видя категорично, кой най-много милее за отбора. Божков го интересува материална база, за ЦСКА не му дреме. Поклон пред Божков за желанието му да спаси ЦСКА.

Ако появилата се информация че Гриша Ганчев не иска Вальо Иванов в ЦСКА се окаже вярна мога само да кажа че с това Ганчев показа че с нищо не се различава от досегашните собственици на ЦСКА. Почне ли собственика да се меша в решенията на треньора нищо хубаво не чака отборът.

Селски тарикат се добра до София ! Всеки може да издържа отбор във В-група !

ти що не се кандидатира за благодетел и да ги издържаш?

На какво основание ЦСКА ще ползва стадион "Българска армия" при положение не си изпълнява договора за подръка и наем ?

...ФК Пеевски подуяне кога си плати наемите за Герена? Има констатация в доклад на Сметната палата, че не си плащат! И от къде накъде само ЦСКА ще плаща наемите за базите си, а другите отбори - не?

С което май искаш да кажеш, че може ти да си о.ран до уши, ама ако има някой друг да е пръцнал е виновен колкото тебе?

То както е тръгнало и Левски се е устремил натам.

Не съм ви фен, но успех Гриша. Това е пътя. Обиграйте си състава, отгледайте си момчета с червени сърца от школата и ще се върнете там където ви е мястото. Същото важи и за Ликомотив Сф. От Левски също трябва да разчитат на юношите си. Видя се с чуждите ментета до къде се докарахме.

В България материала не е лош. Примера е лош. Излиза така, че имаш ли пари си ПРЪВ. Нямаш ли пари си НИКОЙ. ТАЛАНТА няма значение.

Значи, казваш ТИ, другите да си плащат задълженията, а само ЦСКА да е като византийците - друг да им плаща дълговете! Ами защо не си ги изплатил ТИ, а? Щом си толкова отворен, дай парите, вместо да пишеш глупости из форумите! Ай сиктир!!!

какво значи талант и пари?Талант който не се проявява няма как да се оцени.Не знам за Роналдо и Меси,но за Компани бях чел че е от много бедно семейство а сега е милионер от таланта си.