”Лудогорец” стартира срещу ”Литекс” новия сезон

Шампионът "Лудогорец" ще гостува на "Литекс" в първия кръг от А група.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” стартира срещу ”Литекс” новия сезон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъжна работа. На всички трябва да е ясно, че без ЦСКА няма Левски и обратното. Добре, че Домусчиев налива някой лев, да гледаме европейски футбол. Как той бизнесмена излезе само за три години на печалба от футбола, а футболните хора Батков и Томов фалираха клубовете - въпроса е риторичен.

Като останат само говедата и чужденците на Гелосания, ще могат да се спазарят и за някоя купа на Герена! Смешна работа е българския футбол! Преди от време на време гледах по някой мач на армейците. Сега няма и да ги погледна тия смешници, играещи друг спорт със същото име.

Няма да е голяма загуба. И без това си лаик: гледал си "армейците" - посредствен отбор, без абсолютно никакви успехи поне последният четвърт век. И плюеш европейските маркина България... Хайде у ляво. Или във В група

КАКВА А ГРУПА ТОВА Е ПОДИГРАВКА С 10 ОТБОРА ОЩЕ МАЛКО И ОТБОРИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ МОЖЕ БИ 5 КОИ ВЕЧЕ ГЛЕДА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ ТАМ СЕ ПЕРАТ ПАРИ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ

Незабравяй, че ние сме най-бедната държава в ЕС. Без никаква икономика, с постоянно емигриращ народ, с много бедно население в страната. Огромна безработица и много ниско потребление. Просто няма как да сме с 20 отбора както Испания и другите. Няма как. Виждаш че никакви ресурси нямаме. Това е естествен процес. Ако продължава западането на държавата може и 8 да станем по нататък.

Е като сме бедна, що има толкова чужденци по отборите?

Дербитата тази година са във В група. А група остана безцветна - селски отбори с по 200 фена, СлаБия на Тарбуха Говедорес без Баткофф. Пълна мъка, Гела трябва да намали ТВ парите на 1/3. Няма кой да ги гледа тия смешковци.