Пламен Марков: ЦСКА ще разчита основно на юноши

ЦСКА ще разчита предимно на кадри от детско-юношеската школа на клуба, докато е в преходен период, заяви Пламен Марков на пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - Пламен Марков: ЦСКА ще разчита основно на юноши | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кога и кой ще плати всички задължения не искам аз и детето ми да го правим ?

Чудя му се на Патицата Марков. Гледах му пресконференцията. Все търси заговор. Един лайнар, Лупи и кохортата му около него загробиха отбора. Както и Локото с оръжейника Гигов. Хванаха мафиоти като Блатер, камо ли тези дребни риби. Голям купон им спретнахме. Всички рушвети и купени домакинства и мачове. Не знаят какъв купон чака шейховете с купеното домакинство. Дано ЦСКА и Локо се оправят. У нас е страната на чудесата. Празни стадиони. Едно време пълнехме стадионите без значение от кой отбор си. Едни задници ни обединяваха, разделяха. Тъпи каскети като Милко Калев Балев. Успех от един потомствен левскар. Тони

По-добре да вземат безработни цигани от Гърмен да им играят за без пари.

Абе , почвам да си мисля , че не съм луд , а тия от цска се опитват да ме правят на луд ! Докога бе ??? Затварай и направете с малкото , което е останало от базите , нов истински български клуб !!!

Гърция и ЦСКА - открийте десетте разлики.... Проблема не е само в това какви са задълженията на двата субекта. Анализатоеите твърдят, че дори всички дългове да се опростят след 5-10 ще се стигне отново до този момент в който се намират в момента. Трябва фундаментални промени иначе няма как

Е как , сега юношите от цска , като вчера взехте 5 Не юноши от Миньор Перник ???

А защо никой не споменава дълговете? Тях ко ще ги плаща на ши...а държавица?

ша ги платят феновете на цска дето са гласували че са против въпроса ти

Единственият плюс на "Плана Ганчев" пред "Плана Божков", беше евентуалната възможност да се започне от по-горна група. Но и тази надежда угасна. Останаха само задълженията от 30 млн., които Ганчев няма никога да изплати, а клубът ще продължи да се люшка в пълен финансов недоимък.

Правилно сте се ориентирали към малките. Ако не друго, поне ще им се търчи. Само не им се радвайте много, че не се знае какви свине ще станат...

Аххааахххааа...Да ! :-)

Простотиите в ЦСКА нямат край.

Пламен Магарето.

И все пак дълговете ще трябва да се платят като идете в Б група един ден. Явните дългове са 24 млн. лева. Неявните поне още 7 млн. Когато ги платите чорбари елате в Б група.

Най-после нещо умно да чуя.

MМоже и някой пенсионер. Кой друг ще играе по селските стадиони.

деер

Защо се натискат хората да бъдат спонсори на ЦСКА сега? Няма нито един отбор н апечалба, а се натискат, сърдят се , раздават пари, интервюта, пращат подставени лица да говорят или плюят по медиите... И за какво? ЦСКА ще го има, когато има фенове, а не разни гаменчета....В София няма нито цесекари , нито левскари!

няма как да не се досещате. Натискат се заради базите и заради марката "ЦСКА", натискат се за да получат имидж покрай ЦСКА. Последното за което им пука е спортът и по-конкретно футболът. И това ви го казвам аз, един славист.

марката не е ли обявена на търг от НАП?