Янев: Целта е след 2 години да сме в ”А” група

Новият старши треньорът на ЦСКА Христо Янев изрази недоумение от факта, че „армейците“ бяха изпратени да играят във В група.

Обратно в новината

Коментари - Янев: Целта е след 2 години да сме в ”А” група | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ква А група бе джудже ,гришата и той джудже ,да ви направят една група за джуджета.

Много бързо забравихте колко бой ядохте, всички, от отбора на "джуджето" Ганчев - "Литекс !", когато за 2 години премина от "В" в "А" група и стана няколко пъти подрет, шампион!

Абе какво ме занимавате с някакви аматьорски отборчета!

Споко, както обикновенно с наши хора съдии, ще я добутате и до А група.

ЗАЩО НЕ ВЗЕМАТ ЗА ТРЕНЬО БАТ САЛИ ОТ ПАРЛАМЕНТА.ТОЙ ИМА ДИПЛОМА ЗА ТРЕНЬОР.ПЪК И С ЕНЕНРГОТО ЩЕ ГИ ОПРАВИ ДА НЕ ПЛАЩАТ ТОК.

Господа от dir.bg, нали все пак не сте ГОНГ и следователно, не сте чак толкова "доброжелателно" настроени към ЦСКА? Ако е така - махнете вече анкетата за ЦСКА в 4-та футболна дивизия. Вече не е актуална!

Да наистина целта на ЦСКА трябва да е такава, но мен ме е яд на тези псевдо цесекари , който използваха клуба като тръмплин да отидат да играят навън в големите футболни клубове и в трудния момент се изпокриха и като ни чули ни видяли ИЗОСТАВИХА клуба който ги е направил известни и богати! ГОЛЯМ СРАМ!

За кои псевдо цесекари говориш приятел?Само да ти напомня,че Янев е есинствения играч на ЦСКА вкарвал в 5 поредни мача на Левски:)отделно с Литекс ги наказваше всеки път ,а 2005 направи Цска шампион като вкара над 20 гола и подаде за още толкова:))))айде хубав ден от мен

E, то остана друга да е целта...

ЦСКА няма,свърши,фалира,умря,край.

Ще ти се, нали, Мууу? ... АМА НЯМА ДА СТАНЕ!!!

коко да му и... главата ти за лицензи не се притесняваи. гледаи си келавата а група да видим колко пуклика ще сабере

Много бързате първо трябва да си платите дълговете пък тогава може да имате лиценз за Б група и там ако пробиете може би да стигнете до А група

Ще ги разсрочим като вас! :-))