Финализират прехвърлянето на акции на Ганчев

Тази сутрин трябва да бъде финализирано прехвърлянето на акции на Гриша Ганчев и окончателното им разпределение с Юлиан Инджов, информира БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Финализират прехвърлянето на акции на Ганчев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те така сега дадоха ЦСКА на по-големия мафиот по-малкия се наяде

Отчаяните и успешни усилия да се спаси червеното тъпоумие съдадено от БКП по образец на КПСС показва едно единствено нещо...тази държава няма шанс и разсъдък ...

Абе , аз мислех , че тоя ще го вкарат в затвора , а той става шеф на отбора , на армията ?!?... Браво бе , армейци ... :-)

Каквото могат - правят от БФС за да помогнат... Между другото, защо не ги накажат заради проблеми с дълга до Нова година да играят по джапанки например?

Да не изиграят някой гаден номер Ивайло Манджуков и Милко Георгиев на Гриша Ганчев?

Като чуя думата "невестулка", първо тоя ми изплува пред очите!

А и няма никакви мустаци....Срамота!

А разпределението на дълга дали вече е факт? И кога ловешкия бос ще започне погасяването му.

Ловешката мутра няма да погасява дълга,а ще разпродава армейските активи.

Мислех да си взема на изплащане един H6,ама няма да я бъде!

"МАЛКИЯТ ПАЛЯЧО" ТОЕСТ ГРИША ГАНЧЕВ ДА ВНИМАВА , ЧЕ СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ФИФА И УЕФА , ЗА ТОВА , ЧЕ ВОДИ 2 ОТБОРА И ЩЕ ТРЯБВА ИЗОБЩО ДА ПРИКЛЮЧИ С ФУТБОЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Единият отбор е в "А" група, а другият - във "В". Едва ли посочените организации ще видят проблем

Обърнете се и към Арменския поп, Ганчев вече не е собственик на Литекс!

Обърни се към Арменският поп ако щеш, Ганчев вече не е собственик на Литекс!

Няма нищо общо с Латекса, но е с отбора в прибалтика. Казваш поканили са го на безплатна екскурзия...

НА ТОЗИ СЕЛЯНИН НА КОЙТО НЕ МУ ПРИЛИЧА ВРАТОВРЪЗКА - КАК ЩЕ МУ ИМАШ ВЯРА.

Това птиче на снимката кое е? Я да го опише някой психолог-анализатор (френолог). Смайващи неща ще прочетете! :) Отдавна в Япония за важни постове и дела се избират хора с определени характеристики и качества. А до тях се стига, чрез анализ. На кръв, психологически портрети, физиологически, такива, астологически и какви ли още не. Имам приятел японец, та съм го питал, защото съм го чел. Казва, че е вярно, но не е масово, защото е много скъп и бавен процес. Но има системи за бърз аналаиз, даващ вярност до 60%. Ако това стане тук, си мисля, че управниците и "бизнесмените" са вече затворници! :) А избирателите им - въдворени на лечение, с диагноза сериозни умствени разтройства: глупост и наивност!

фк Нора Ананиева ще ни весели много тази година!

Ай дано тоз айдук ви отвори очите! Да видите, че т.нар. футбол у нас е ЛѝОЛЯВА РАБОТА! Няма такова нещо! няма отбори освен ЦСК и Левски. как се промъкна Лудогорец си е чиста загака. Но има време, ще видим! У нас всичко е у софия, тикат се в гетото, а после се оплакват.

Очевидно минусаджиите са простовати хорица, като всички футболни фенове ... Вие и на Лупи вярвахте, ама ви оклеца милия,а ? Нещо да кажете за оня с пъпката на носа, дето се пише адвокатин? И той ви го отпра по селски. Защо си мислите, че тоз ловешки тарикат, дето ближи задници на софийски велможи има достатъчно акъл, да оправи кашата? А и защо да го прави? Какво стана, апропо с далверата, в която е участник - захарната???? :):):) Глупаци сте вй повярвалите на селските хитреци!

Браво Милко, ти си най-големия левскар! Каквото ти постигна за 1месец никой не е успявал. Жалко ,че няма да постоиш в ЦФКА още малко та съвсем да ги затриеш,Жалко!!!!!!

ко вика тоз мушморок шмугваики се у колата всичко наред у цека и ще гушнем базите :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това вече на нищо не прилича! От БФС искат да изчезне футболния отбор ЦСКА-това е престъпление!

Време е за нова регистрация май...

Е тя глобата за нарушаванена финансовия феърплей не е кой знае к'во, 200 000 евро, макар че за аматьорски отбор си е сериозна сума.

Ами да не мислите, че Г. Ганчев взема отбора за да дава пари. Той мисли да "изцоца" каквото е останало.

ЦСКА - Българската Шер(Лили Иванова) - операция след операция да се смени образа и, а в крайна сметка отдолу гният старите органи от едно време.