Шумахер се подобрявал ”бавно, но сигурно”

Състоянието на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер се подобрявало "бавно, но сигурно".

Обратно в новината

Коментари - Шумахер се подобрявал ”бавно, но сигурно” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шумахер е много земен, приятен и комуникативен човек. В съботен ден, на тренировките в Индианополис, с рекламна цел пускат някои фенове. Моят син също е лъчезарно момче, запознаха се и се срещаха всяка година. Даже се е снимал в болида му. Публиката я привличаше неговото име. Така е в големият спорт. Но нека по човешки му пожелаем да се оправи.

... нерде симитли, нерде... индaнополис

моите уважение , но в крайна сметка от какво е нуждае един инвалид в неговото състояние! ок-апаратура и медицински и санитарни услуги! грижата за всеки инвалид е една и съща(т.е. трябва да е),но в случаят си мисля,че фактурата е толкова голяма,щото има кой да я плати!!! фен съм му,най-вече на Ferrari,но пак казвам,че скъпите медицински услуги ,не са задължително най-добрите!!!

Беше много мръсен състезател, без никакъв морал и етика, лаком за победа на всяка цена. Затова сега е наказан, състоянието му също се топи.

Ако беше обратното пак щеше да плюеш боклук.

Мръсен е вечно насраният ти гъз.Михаел е един прекрасен човек.А да побеждават - за това се борят всички истински спортисти!А състоянието му , не се безпокой никога няма да се стопи.Разбра ли проста българска кратуно,платена да напише нещо,за да спечели някоя стотинка.

А, ти американска уличнице, недей много да плюеш, защото само можеш да мечтаеш да стигнеш нивото на "българските кратуни".

Ей нещастен копелдак,какво си направил ти,какво си дал на този свят, че да съдиш бе мизерно същество.Заради такива боклуци като теб,България не мърда и няма да мръдне сантиметър напред.Само плюете успелите и можещите и тровите с негативното си живуркане!

Всеки има право на мнение и в интерес на истината, неговото е абсолютно вярно. Не съм съгласен с клетвите му ,но за съжаление каузата е пердута.

Заради тази негова спортна злоба, трябва да се издаде учебник и да се преподава в спортните училища! Заради тази негова спортна злоба, той има най-много фенове от всички! Заради тази негова спортна злоба, той е най-великия шампион на Ф1! Лигавите пилоти и спортисти никога няма да имат толкова много фенове и толкова много успехи! Сена беше същия като Шумахер, захапал пистата като куче. Но за да постигнеш всичко това трябва да имаш и талант, какъвто е Шумахер!

И Стоичков беше такъв! Затова и стана най-добрият. Като талант имахме и други, които може би бяха по-талантливи от него, но като спортна злоба и амбиция нямаше равен!

Е вие Сър показвате страшна етика!Евала просто!Да обиждате човек в такова състояние!Пилето беше изключително комплексен пилот а и с приятен характер!Аз лично поне съм останал с такива впечатления и то от едно негово действие спрямо моята скромна личност!Общителен човек!Въобще поспрете се малко с тази злоба!Не бива така!Всичко се връща!Важи впрочем за всички ни......

Скорошно оздравяване му желая, за съжаление шансовете за пълно възстановяване са близки до нула...