”Марек” глобен с 210 000 лв., ”Левски” без Стоев

Стойчо Стоев ще седне до Люпко Петрович в ложите на стадион "Георги Аспарухов" за предстоящия мач на "Левски" срещу "Литекс".

Обратно в новината

Коментари - ”Марек” глобен с 210 000 лв., ”Левски” без Стоев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за определяне на правилните съдии какво наказание се дава ?

Да се разследва и кмета на Дупница всички се облагодетелстваха от черното тото. Сега избягаха ,като женски полови органи

Ми БФС просто отнема печалбата на Марек от черното тото.

Нещо не разбирам. Ако има корупция и черно тото се предполага да има акция на прокуратурата, съд и осъждане при доказване на обвинението. Само от съмнения от УЕФА да те осъдят си остава един лош вкус в устата. Ако е наистина така то БФС прибира част от печалбата и остава провинилите се да продължават незаконната си дейност, но да си знаят в бъдеще че ще трябва да заделят процент и за нея. По тази логика БФС не трябва ли също да се разследва за корупционни схеми и черно тото?!?

Наказания -добре! Не разбирам, как Стоев ,който не е треньор от вчера, пък и е добър треньор, е нарушавал "техническата зона", разбирам ,че е отивал натам ,където не е разрешено. Не разбирам съвсем и наказанието на Любко Петрович. Ако един съдия отсъжда явно неправилно, даже преднамерено неправилно и треньорът на ощетения отбор да ръкопляска ли? Или може да реагира чак след мача? Треньорът се вълнува силно и не винаги може да се сдържи? Разбирам принципност от Съдийската комисия, но просто има и човешки моменти, към които - хайде по-снисходително.