В Сърбия кръстиха Божинов ”Българския ураган”

Валери Божинов продължава да е сред най-търсените за интервюта в сръбските медии, особено след представянето си в първите два кръга на местното първенство.

Обратно в новината

Коментари - В Сърбия кръстиха Божинов ”Българския ураган” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно пак е вилнял по чалгите и баровете.

Радвам се за него,най сетне успехи на терена.Дано да продължава все така и да загърби хойканията,дискотеките и простакесите.

След месец ще му викат "Татуирания полъх", а след два "Мъртвия вятър".

В дискотеките

Този палячо само след 2-3 мача ще остане за дълго и може би завинаги на пейката. Нали и при говедата на Гейрена започна така, с гръмки изявления и биене на гърдите, а постепенно се осра и стана ненужен. Така е навсякъде, където му стъпи крачето - това момче отдавна не е за този спорт. Виж, за чалготеките - там няма грешка, и е по-добре вместо с футбол, да се занимава само с кръчмите и к-рвите...

ТОЛКОВА Е ХУБАВО, /българският ураган/ ЧЕ ЧАК НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!!!

Ще го видим след първата му сръбска чалготека...

В ПРЕХВАЛЕНИЯ уЕЕВСКИ НАШЕНЕЦА ХИЧ ГО НЯМАШЕ, явно в този набеден отбор и толериран от всички власти никой не може да разкрие потенциала си, с изключиние на Гундито май?

За два кръга, ако е вкарал три гола и е направил още три асистенции, си е направо впечатляващо. Можем да му кажем браво! Дали сега се е съсредоточил върху футболните си изяви - дано не му разхлаби формата някоя сръбска Цецолета...!

Може,ако е минал през тамошните нощни заведения....

Тайфуни с нежни имена...