Феновете на ЦСКА гониха играчи на ”Ашдод”

Фенове на ЦСКА нахлуха на терена в опит за саморазправа с играчите на "Ашдод", заради което последната предсезонна контрола на "червените" не завърши.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на ЦСКА гониха играчи на ”Ашдод” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лумпените на Цецка се готвят за В група, там така се играе- влизане на терена, замерване с бутилки и камъни...

оформящата се поредна загуба на ЦСКА едва ли се дължи само на грубата игра, а ?

циганизация

Късмет са извадили грухтящите малоумни прасета, че не са били натръшкани с куршуми от агентите на Мосад, които охраняват постоянно и навсякъде по света еврейските спортисти...!!! :::)))

какво може да се очаква от индивиди нарекли себе си - Animals

Това може да заформи и дипломатически скандал. ОК. Вярно Ашдот влизаха грубо и твърдо. Но е вярно, че това е контрола, нали? Е, в една контрола може да се отиграват и такива неща. Как да противодействаш успешно, ако противниковия отбор играе корида. Нима това не се случва в истински мачове? Ако младите футбълисти на ЦСКА не са готови и не могат да реагират правилно на провокации, а и да се пазят от контузии и конфликти ще берат много ядове. За да могат да побеждават трябва да бъдат поне два пъти по-добри и по-бързи от всеки противников отбор. Както са били техните предшественици в миналото. Никой не дава даром победи. Победата трябва да се изстрада и заслужи, но на футболното поле с игра, а не с каквото и да е друго. Публиката на ЦСКА не помага на футболистите, като скача да ги защитава. Та те не са деца. Мъже са! Нека се държат като такива.

Тук съм съгласен... ако бях аз на терена, един израелец нямаше да си тръгне без следи от бутони...

Със сигурност влязохме в световните спортни хроники с един на пръв поглед протоколен приятелски мач - контрола. Но за кой беше контрола? За ЦСКА? За публиката на ЦСКА? За съдията? За феърплея? За Ашдот? За нервите на армейската общност? Или просто за последиците от безумието на серия от престъпни управленски решения, довели до източването и фалирането на най-титулования и успешен български футболен отбор? Гаврата започва тепърва. Ще трябва да се запасим с търпение...

Съдята сигурно постигна някакъв рекорд по свирени нарушения и дадени картони. Играха от Ашдод все едно е някакъв супер важен мач и пресираха понякога с 4 човека играча с топката. Иначе чисто футболно, поне имаха защита, на които повечето наши треньори от А група биха завидели. Вероятно са доста по-силни от Милсами. ЦСКА първото полувреме поне владееше топката, а второто Ашдод се възползваше от разкрити пространства. Тамън на време идва случката, тамън преди старта на шампионата. Един вид е и предупреждение и подготовка. Ако няма контузени сериозно, това бе добро въведение преди сезона. Разбира се в реален мач, гонените футболисти нямаше да бъдат замествани. Реално и Грънчов можеше да го изгонят по-рано, за едно нарушение. А иначе, че мача може да не завърши нормално, се очакваше още след първите 10-20 минути. После уж нещата се поуспокоиха малко.

Трябва да гонят Михайлов-перуката!Има отбори и държави с по-голяма задлъжнялост,но не ги пращат в В група.Перуката трябва да бъде линчуван.

Де да бяхме толкова бойни и пред парламента, ама не.Абе не им ли мина модата на тези гейски мъжки чантички дето само българите ги носят от 5-6 години нсам?

Преди време един познат, запален фен на отбор, и каза: "Не смея да заведа 7 годишния си син на стадиона". Оставете това дали са ЦСКА-ри, Левскари или всякакви други. И на мачове на националния отбор си показваме простотията. Една нулева година или още по-добре петилетка може да ни се отрази добре - че то и футболистите ни не отстъпват по показателя простотия на запалянковците.

Това беше срам за България.Все едно да си поканите приятели на гости и по някое време да ги подгоните да ги биете.Мен ме беше срам да гледам

Не по скоро срам за Израел.Все едно да си поканиш гости и те да искат да ти таковат жената.Как би ги изпратил?

За това им им викат червени боклуци!

Неразбирам,кво ни занимавате с трето девизионни отбори!!!Ми що непишете и за "Глиган"-Грудово?

Като ти гледам писането - ти, очевидно, по принцип нищо не разбираш... вместо да ръсиш скъпоценното си мнение в мрежата, седни понаучи думи като "дИвизия", "КАкво", "ЗАщо", проумей кога частицата за отрицание "не" се пише слято и кога разделно.... :)))))))))))))))) То, бива - бива тапирщина, ама чак пък толкова...

Ти на граматик ли ми се правиш или си обиден, като привърженик на Централны спорт-клуб Красны армий?

ЦЕЦКА Панчаревска е свиня напета. С нея като се играе, трябва лекичко да я погалите по коремчето и да и викате ГЪЦИ, ГЪЦ. Това розово отборче е от школата по балет за обратни. Какви са тия влизания в краката на балет майсторите. На стадиона на розовите се играе с цвички. Тоя отбор трябва колкото се може, по бързо да се закрие и то със закон. С указ са ги открили и със закон ги закрили. Клуб, опасен за сигурноста на България.