Димитров започва срещу австралиец на ”US Open”

Григор Димитров ще играе с австралиеца Матю Ебдън в първи кръг на заключителния за сезона турнир от Големия шлем - Откритото първенство на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Димитров започва срещу австралиец на ”US Open” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Било е 2013-та. Две Години в Тениса са Многооо Време. Да се Концентрира и Внимава максимално. Че "изпусне ли този Влак", със сигурност го чака "Теснолинейката в Тениса". И Той го знае това и е Напргнато Изнервен преди тази среща. Не е добра обстановката, но сам трябва да се грижиш за самочувствието си и спортния комфорт. Дано да спечели тази среща. Желая му Успех.

Coca Cola

Рекламите са едно, на корта е друго. Всички звезди знаят че Цоца Цола е вредна киселина и не я консумират, но нямат нищо против да вземат пачка като я рекламират. А Димитров в трети кръг ако успее да победи Марин Чилич... тогава ще коментираме повече. Ако не успее сривът ще продължи.

TIREX

вън хасковският мошеник от спорта!

Чудя се защо Григор Д., който преди ми беше симпатичен, вече ми е толкова неприятен. Не е заради загубите му в последно време, а може би заради тъпата и претенциозна реклама с негово участие -- "мрежата" и "аз съм просто човек"...

Димитров започва срещу австралиец на US Open...следващата новина Димитров отпадна от турнира..same ol' shit..