ПАОК представя Бербатов в 16 ч. пред 27 000 души

Гръцкият ПАОК Солун, където ще продължи кариерата на Димитър Бербатов, обяви кога ще представи звездното си попълнение.

Обратно в новината

Коментари - ПАОК представя Бербатов в 16 ч. пред 27 000 души | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клетниците, които броят парите на Бербатов, да си гледат в своите празни панички!

Мачка той...., барбарона!

Елементарна сметка: 30 000 продадени фланелки по 100 евра са 5 млн. евра... и пак са на плюс маляките като махнеш разходите, а те ще продадат и повече!

МАЧКАЙ БЕРБА

Форца ПАОК.Форца Бербатоф.Цицики го цакаме с нетрапение!!!

феновете на ПАОК вече са на границата да се даде първия вкус на нападател за това, което ще последва в Touba!

14:30 се очаква на кулата

Посрещайте и си поемайте за дундуркане 0-та...!!! :::)))

А по коя телевизия ще го гледаме?

От нова тв- Гърция ,канал нова спорт 1 или 2 за сезеление трябва абонамент

Пряко Предаване: The metrosport.gr приветства Бербатов в Кулата и ще го придружи до Touba.

МВФ да свие сармите на фалиралите гърци да не харчат за глупости парите на еврокредиторите

Живеещите в близост до Солун, да се готвят за бури и урагани по време на мачовете на ПАОК...!!! Ръкомаханията и обясненията на Барбука към съотборниците му, могат като нищо да предизвикат огромни природни бедствия и катаклизми...!!! Предупредени сте...!!! :::)))

и аз си мисля,че от много тарикатлък се насади идеално. Тези нЯма да му търпят маймунджелъците и няма да му цепят басмата!

Е, добре! Само там не е седял,но сега има тази възможност

Барбуков само да не почне пак по време на мач да обяснява на съотборниците си кой как да играе и къде да стои. Смешен става и е непрофесионално.

Бербатов ще вземе 10 ! -годишна заплата в размер на 2 000 000 евро ! 1 000 000 ПРЕДПЛАТЕНИ ! + 600 000 евро БОНУС ! Да е здрав и успех му позелавам

Пожелавам на всички талантливи българи да постигнат професионалните успехи на Бербатов и да спечелят пари като него! А към негативно коментиращите - просто разберете, че сте много далеч от класата на такива хора и престанете да мрънкате и завиждате на успелите наши сънародници.

От Манчестър Юнайтед до ПАОК - това е развитието, но е биологично обосновано. А би могъл да иде в САЩ като много "пенсионирани" звезди! Но всеки си решава сам! Ще следя с интерес мачовете на ПАОК и заради Бербатов. Той, в Солун е "на една ръка разтояние" от родния си град.

Аз също не разбирам какво пък толкова му превъзнасяме на Бербатов. Отиде да играе в не толкова елитни клубове, започнаха да се чудят къде да продадат, не го пускат да играе... Изобщо голяма звезда няма що! А и тая заплата, която ще му дават, е извинете, какво трябва да правиш, за да ит дават 1 600 000 долара на година! Животи на хора ли спасява или нещо дава на човечеството, без което то не може да оцелее? Обучава млади хора ли? Не знам... Или пак ще ми кажете: ама той е звезда, не разбираш ли? Какво значи звезда, я ми пояснете? И защо някои хора, които са имали възможността да станат футболисти да трябва да са 1 000 по-добре платени, от други, които да речем просто са имали нещастието да са много талантливи учени?

Прав си. И аз винаги съм казвал, че светът отива на зле, точно от неправилното разпределение на парите. Защо големите корпорации нямат пари да плащат на работниците си, но с удоволствие дават пари за спонсорство на разни спортисти, които вземат после милиони. Погледнете и нашия Домусчиев, който дава мижави заплати на моряците си от БМФ, но в същото време огромни заплати на ритнитопковците си.

Ако смениш гледната си точка, ще ти станат по-ясни нещата: Заплатата не се ДАВА, заплатата се ИЗКАРВА. Да, сигурно са ниски заплатите на въпросните работници, но просто труда им е толкова производителен. Е, сигурно има резерви за заплати, но, колко? 1.5, 2, 3 пъти да им ги вдигне? Има някаква близка граница. Докато Лудогорци миналата година 20 футболисти изкараха на клуба толкова някъде милиона евро. Е, справедливо-несправедливо... нормално е да искат дял.

Да си звезда означава,че още днес в 16.00 часа Паок могат да спечелят 500000 евро от Бербатов. После още 3 пъти по толкова от посещаемост,фланелки и др.Не са толкова глупави мениджърите на Паок.

Не съм левскар, нито чорбар... просто реалист, който се чуди защо трябва да възхваляваме преминаването на Бербатов в ПАОК. И той, и Веско Топалов, пък и Гришо в един момент прославяха България по света, ... в момена обаче играят за да добавят някой и друг лев към милионите, които са изкарали, когато бяха на върха. Ясно е, че кариерата им вече запада - играта им е средняшка или са в средняшки клубове... Някой и друг проблясък в играта не ги прави големи играчи вече... За съжаление, това е реалността и не виждам защо следва да ги превъзнасяме, особено Бербатов, който отдавна се отказа да помага на националния ни отбор и си гледа само личния интерес!

Защото както им "запада" кариерата, така остават недостижимо най-добрите ни спортисти. Следващият българин след Григор, мисля, че е някъде на 300 място. Не по-различно е и с Бербатов, и с Топалов. Та, затуй, де. Ги "превъзнасяме".

Т.е. Топалов който е бивш Световен Шампион не е звезда? Или Бербатов - голмайсто на Премиер Лиг?