България загуби от Норвегия у дома

Националният отбор на България по футбол до голяма степен загуби шансове за класиране за Евро 2016 след загуба от Норвегия с 0:1.

Обратно в новината

Коментари - България загуби от Норвегия у дома | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бодуров милия цял мач не знаеше каде се намира.защо го мачат за нищо не става *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Крайно време е да се закрие БФС! Стига са харчили държавни пари.На таково ниво на български футбол федерацията е излишна. Алкохолизираната перука и четата му да се измитат.

Ало-о-о-у, Боби, Гуемата пеука ! Пускай кьочеците-гьобеците и да почваме купона,бе !!!

Така им се пада и да им е хак бре!!!Има справедливост и има ВЪЗМЕЗДИЕ !!!Едно лято 94-то "иху"и " уха" и след това 20 години ПЪЛНА РАЗРУХА!!!Щото не става само с нечовешки късмет и мръснишки прийоми и симулации на Костадинов бре!!!А иначе-споко,тя РАЗРУХАТА тепърва започва бре!Това досега беше само увертюрата!!!Вън и незабавна оставка на Перукан-тази карикатура на вратар(94-та нигерийците го разкриха а шведите го ИЗОБЛИЧИХА бре!),вън от Изпълкома на мегамошеника(подсъдим по 100 дела!)и измислен играч-грозния плешив наркоман Данчето Лечков!Вън от Изпълкома на Емчо Костадинчето-тоя дето съсипа чорбата като член на управителния съвет на отбора и пръв авер на Сашо Апашо!Всички вън бре!!!

Всеки женски национален отбор щеше да играе по-мъжки от тия ...

То треньора на норвежците е бил на женският им отбор преди това, с който е спечелил олипийска титла.

Еми ще загубят.............като не знаят норвежски език не могат да им хванат тактиката :)))

Вчера се нагледах на татуси, прически, гел, но не видях футбол. Някакви некадърни момченца се лутат безидейно по терена и някакъв измислен селяндур с полуидиотска физиономия, на която е изписана тъпотата му подвиква неориентирано от тъч линията. Какъв е тоя отбор, в който повече от половината не са играли официален мач за клубния си отбор от сума време??? Има ли такова друго недоразумение в квалификациите? Футболист, който не може да си спира топката да играе в националния. Манолев, тоя пън докога ще му търсят място, не може да спре топката. Георги Миланов - тотална резерва, гледа като хахав при гола. Хора, това са НЕКАДЪРНИЦИ с 1-2 изключения нямат място дори сред резервите в национала, докато не почнат да играят за клубните си отбори. За Петев какво да говорим? Само като му видиш полумалоумната физиономия и ти става ясно колко товар носи в главата. Назначен послушко да не клати далаверите на мениджърите и перукан в националния. Пълен ташак. Вече сме от ранга на отбори като Малта, Люксембург, Фарьори и т.н. Скоро и те ще ни бият, щото и техните аматьори играят повече футбол след работа, отколкото зализаните ни и татуирани лигльовци.

Във всяка нормална държава, когато резултатите са лоши, ръководителите сами си подават оставките. Имаш визия, обещаваш резултати, убеждаваш хората да те изберат, дават ти един мандат (един цикъл) и като се провалиш - просто ставаш от стола. Друг да дойде. Ти си показал, че не си добър ръководител. Такива са правилата. Борислав Михайлов вчера заяви, че той не бил виновен, не играел футбол от 20 години и се чуди защо искат неговата оставка. Той бил направил каквото трябва. Ама много си нагъл бе Михайлов, не усещаш ли!!!!! На всички ни е ясно че не играеш футбол, но като ръководител си КРЪГЛА НУЛА!!! Какво направи освен че тотално съсипа българския футбол? На теб все някой друг ти е виновен, другарю! Не мога да разбера колко нахално, алчно, низко, долно, подло и безотговорно човече трябва да си, за да плещиш такива глупости. Ние на глупаци ли ти приличаме? Стани и дай шанс на футбола ни! Подай си оставката! МОЛИМ ТЕ, БЕ!!!! НЕ БЪДИ ТАКОВА ИНАТЛИВО ЧОВЕЧЕ!

Не приличаме на глупаци. Глупаци сме. В БГ са преобладаващо глупаци и НЕКАДЪРНИЦИ

е добре де как го съсипа,дори да прави далавери какво общо има с това което се показва на терена .немога да ти хвана мисълта ,дори и да е супер некадърен ръководител не той играе на терена .аха може би ако ти станеш шеф на бфс ще се оправят нещата???

Елементарно - с налагането на некадърници и бутането напред на некадърници които никъде не играят освен в Син Сити. Особено вратарчето.

Айде хаирлия да е - следващия жребий за някякви турнири - в буркана заедно с Фарьорските Острови, Сан Марино и Люксембург.

А дано! Там третото място ни е в кърпа вързано:)

Без вътрешно първенство какво искате...гелосаният ли да играе...Когато Стоичков направи децата от Литекс да играят като часовници и се бунтуваше срещу перукан защото убива футбола в бг му се смеехте...е това е резултата !!!

Мизерни заплати на футболисти, мизерни резултати. Ще играя аз тук за някакви си 10 000 лева, като в Германия ще вземам тройно в евро.

Толкова си могат момчетата, а пък и противника беше на ниво! БФС трябва да е открит и явен във всяко свое действие. Вижда се и без бинокъл, че нещата във вътрешното първенство не вървят. Застои ли се на една тиква на пазара, и започва да се разваля!

Що ли си хабим нервите. Най добре да се закрие БФС и националния отбор 20 години и после всичко от начало! А и парички ще останат много за останалите спортове! Познавам много хора гледащи почти всички първенства, без забележете БЪЛГАРСКОТО!!! Защо ли?

ДО СМЕХ-МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР! ЩЕ ДОПЪЛНЯ САМО,ЧЕ ДО КАТО ИМА ТАКИВА ПРОСТИ ХОРА,ЩЕ СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!!!БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ!

Аз написх още преди мача, че при сегашното ниво на BG футбола, ако искат да отида на мач, то БФС трябва да ми плати за изгубеното време и за транспорта до стадиона и обратно, а не аз да плащам на БФС за билет. А преди 25-30 години ходех на мачове и в сняг и студ.....

това, което бихме могли да направим всички фенове (левскари, цесекари и всички други) е: мощни протести срещу ВСЕКИ трансфер на чужденец в български отбор, та било то и глезльото Роналдо... Така да се опитаме да си възродим футбола.

чудя се само как е възможно в една окрадена държава и 80% мизерстващи хора да се намерят 15 000 глупака да дадат по 30-40 лева да гледат едни глезльовци, чалгаджии как гонят топката на зелена поляна. Абе, хора, бойкотирайте ги, един път поне направете национален протест срещу нещо гадно около вас. Футболът е съсипан от комичните клубни президенти, дето до един са за затвора и са напълнили отборите с куци чужденци щото някои "агенти" искат да крадат мощно и разглезени Джизъси да си подстригват брадичките... Дано ЦСКА-то изгради български отбор и стане пак гръбнака на националния та да се зарадваме най-после.

Ми у вашата маала що мизерствате, сега работа има в земеделието. То не става само на социални помощи.

Мъжки , казал си някои неща , ама накрая със сесекато се наака МОЩНО.

Просто БФС се управлява от исключително некомпетентни хора. От поне 15 тина години насам Българския футбол деградира и резултатите на клубно ниво са на лице, а националите идват от там нали? Имайки предвид че у нас 90 процента от мъжете се интересуват в 99% от свободното си време от футбол, се учудвам как още не е станала революция и перуката на Боби не е хвръкнала.

Прост народ , слаба държава!

БФС нормални ли са, какви са тези цени на билетите за такъв селски мач? Съсипаха футбола, управлението не е за прости футболисти, вън.

искам нашите да поднат от Италия с 6:0.

Искайте... И ще Ви се даде...!!! :::)))

Смешни играчи (не футболисти), смешен треньор робуващ на имена и началници! Кой реши, че това са футболисти? Повечето от тях, начело с измисления капитан не стават дори за средно ниво в А група. По възрастните си спомнят преди години как преминавахме през скандинавските отбори като експрес покрай малка гара. И на клубно и на национално ниво. А сега дори и не "лош материал", а мърши! Какъв срам! Пардон, какво беше това СРАМ?

Кой е този Петев?

Ивайло бе, не го ли помниш? Оня дето бил орисан да бъде треньор в жовота си. Ама истината е, че който и да дойде повече не ще направи, защото от нищо- нещо не може да стане. Може би снощи, ако бяха взели който и да е клубен отбор, да им бяха облекли националните екипи-сигурно по-добре щяха да играят.

Аз искрено се надявах, че преди мача, треньора е обяснил на момчетата, че освен да гонят топката по терена, те трябва сегиз-тогиз и да стрелят към вратата. Изглежда е пропуснал тая подробност. А едно време в България, футбола се играеше и на голове. Но то беше едно време.

С тези футболисти, изобщо при състоянието на футбола в България в което се намира, трябва да си пълен льохман за да очакваш чудеса.

Има и по-тежки случаи

Ами да. Добре, че не бяха Швеция.

и бобито и сливенския мангуст викат ква оставка...ми прави са си хората тва е работа мечта тяхното по цял ден хапват пииват и на края на месеца им се плаща за товаа...

Платена загуба.

Предлагам следната нова емблема на националния по футбол: бетонен стълб, в който се удря напречно с разперени лапи оцъклена котка тип "Гарфийлд". А опашката на котката е държана от човешка ръка...

просто да вметна някой гледа ли какво правят исландия и уелс една шепа народ ......и от друга страна булгаристана

загубени футболисти на загубено поколение

България е имала силен национален отбор само когато ЦСКА е бил силен. А защо сега е така си отговорете сами.

Българският национален отбор по футбол е побеждавал без проблеми противниците си само тогава, когато в състава му са били поне 6 футболисти от школата на ФК "ЛЕВСКИ" СОФИЯ...!!! ФАКТ...!!! :::)))

Не е в час напомнящия. В САЩ 94г гръбнака на националния отбор е Етър. Една година по-рано 93 България играе приятелски мач с Италия във Варна и побеждаваме с 2:1. 10 играча в този мач са от Етър. Единадесетия е Сираков.

Ти , брат , бъркаш държавата и клуба ... Събуди се .. Това не е Германия и Байерн Мюнхен ! :-)

за такъф важен мач дето се очакваше да бъде трябваше да има синволични цени на билетите от 5лв за да се напълни стадиона а не от 30-40 да се гъчи бобито...не че не е преял вече то си му личи....трезвен не се вясва

FIFA обяви официалната класация за 2015 г. Във ФИФА членуват общо 208 национални асоциации и бълг.национален отбор по футбол е на "почетното" 209 място.

Вие какво искате ? Да има добър футбол в една агонизираща държава? Интересен народ. Беден, но има жилища . Няма какво да яде, но ходи в Гърция на почивка. Купува си коли и се трепе с тях по пътищата. И са виновни само управляващите!

Батето си беше прав, бог да го прости: "От куци коне какво искаш"

Колбаси. Кучешка храна. кожа за барабани. Кости за шахматни фигури и дръжки на ками.

Що си губите времето...

загубено поколение на загубени футболисти

И да не чувам, че хората във властта са глупаци - те не присъстваха да си губят времето.

Нима БФС има вина за сегашното състояние на футбола ни - нееее. Нима мутризацията и шайка оглупяли момчета поддържащи прескъпо заплатени ритнитопковци и повече дискотечни играчи са способни на повече ...

Пеевски обещал да плаща пари на касите на стадиона за следващите мачове, а не да искат пари, както досега. Така по свернокорейки и той ще е обичан и подкрепян и т.нар. футболисти

Треньорът да се огледа сред новопристигналите бежанци в държавата за селекция- ако не друго със сигурност ще изминават повече разстояние по терена

Да поздравим момчетата за силната игра и успеха срещу Норвегия - все пак 0-1 е уникално постижение, покзващо как могат да надскачат себе си. Сега заслужено могат да се отдадат на почивка и веселба в родните чалготеки, където да се дораздадат докрай! Дано са им останали сили след огромното старание и себераздаване по терена. Гордеем се с вас - можеше, къде по неблагоприятен да е резултата. Незаслужено ще е да сме последни в групата, но ... продължаваме напред.

Те нали за чалготеката се пазеха,че ги чакат к-те да ги черпят!!!

Аман от некадърници - и Специалният да дойде за треньор, и Алекс Фъргюсън , заедно със Йохан Кройф, Няма да стане работата - то момчетата си не могат, пущи ги в хоримака с малко чалгийка да ги видиш какви са майстори виртуози. но футбол - не футболът им е много далечен сън!

Нека бъдем реалисти.Толкова си можем.Това си личи както на клубно,така и на национално ниво.Друга тема е как се става футболист в България и дали най-добрите деца таланти имат шанс да заиграят в елитните тимове без връзки.

Най-доброто решение: подаване на официална молба до Фифа за излизане от всякакви международни турнири. Мотив: Тотална некадърност.... Успоредно с това - преустановяване на недъгавото местно първенство, в което е събран "каймакът на утайката" на някои футболни нации и куп родни некадърници... След толкова напъни да се класираме някъде това е реалният резултат...

За начало пълен бойкот на националния - както на стадиона, така и пред телевизора. Няма реклами, няма тв права, няма пари - няма задкулисие. Като секне кранчето може и да се оправят. Щом с добро не става. Това което гледахме беше всичко друго, но не и игра.

Защо да не гледаме - аз със сълзи се смея, като гледам тези ялови напъни на чалгарите на терена. И докато редица футболни президенти не са в затвор, както и кадри на БФС - нищо няма да се оправи, но пак ще е още по-смешно. Нима загубата на Лудогорец и оправданията след това от молдовците не беше забавна. А тази на Литекс - те бяха по-комични. Много се смея и на отбора на Пеевски - Подуене - за всеки е ясно, че не стават, но ...фанатизирани глупаци се дерат вместо да проумеят, че с такава престъпна и скрита собственост нищо не става. ЦСКА тръгнаха да връщат черепи от гардероба, а Локо Пловдив да търсят възкресение на мъртви. Престъпността във футбола ни пречи - дори да дават пари, ефкта е краткосрочен.

Тъпо отвсякъде, какво друго...?

При такава липса на способности ,единствен шанс е натурализиране.

Имайте малко търпение бре!Само още 15 години остават до 2030 година!До тогава националите няма да се класират за никое европейско или Световно първенство!А след 2030 година България като държава няма да съществува!Има справедливост и има ВЪЗМЕЗДИЕ бре!!!

Да не си объркал и вместо 1, да си написал 0? :)

До некакъв байчо!Не съм се объркал бре!През 2031 година и по-повод 1350 години(681-2031)от основаването си България спира да съществува бре!!!Има СПРАВЕДЛИВОСТ и има ВЪЗМЕЗДИЕ бре!!!

Добре де, гледам някакви статистики - тия дърводелци сме ги млатили през годините с по 6-7 гола разлика, имаме такава победа и в Осло. Съжалявам хорицата дали по 30-40 лв за билет, да си тровят нервите с това недоразумение наречено "национален отбор".

Кой умник напраска минусите по коментарите ни :)? Перукане вкарай още 3-4 джонита и поспи, утре няма и да помниш че имало мач ;)

Отборът че е гола вода го знаем от 7-8 години,но аз искам да питам защо изобщо им взимат интервюта?Те винаги говорят едно и също-не успяхме да зарадваме феновете,отиваме да покажем мъжка игра,имаха едно положение и ни вкараха,за жалост ни надхитриха,техните момчета стъпиха здраво на терена (каквото и да означава това).

И разбира се "Така е във футбола"

Фалшива коса фалшив футбол

За новата фризура на Барбуков ли говориш?!