Любо Ганев се кандидатира за шеф на БФВолейбол

Заместник-председателят на БФВолейбол Любомир Ганев ще се кандидатира за поста председател на българската волейболна централа.

Обратно в новината

Коментари - Любо Ганев се кандидатира за шеф на БФВолейбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любо, прави са хората които коментират, прочети всичко... Знаем че си нямал детство, че си фактически сирак, но Данчо не е подходящ за баща, парите не са всичко, компроментиран си и вървиш към тотален провал. Ако случайно станеш "президент" , посипи си главата с пепел , тегли им една майна на сегашните и падни на колене пред Радо и Матей да се върнат, След това бъди фиктивен и остави Радо да си свърши работата, ако не е вече късно. Засега започни с бръснене, зъболекар и махни синджирите. Повикай ме и ще те науча как да си истински и разкаял се. Не си умен и ще е лесно...и след това НЕ СЕ НАМЕСВАЙ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВОЛЕЙБОЛА!!!

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ЗАРАДИ НЕГО И ЛАЗАРОВ МАТЕЙ НЕ ИГРАЕ В НАЦИОНАЛНИЯ

Агент Тони - нагъл, охранен, безочлив, мазен....и т.н...докога бивши агенти ще заемат ръководни постове....

Много ще ми е интересно какво мисли Борислав Кьосев за тази "достойна" кандидатура!

не знам да има нов модел на мафиотите - от един дол дренки сна. А Ганев - едър мафиот.

тогава ще цъфне и върже шолейбола. Любо Ганев е един от големите мафиоти на България.

С това тегло само за шеф става.

Кой финансира федерацията.Или с други думи аз ли плащам на тази свиня от снимката.Е ми аз не искам да плащам на тази свиня.Не искам да плащам на това човекоподобие.До кога аз трева да плащам на някой на който му се поскача.Да му плащат теа дето ги кефи и ходат да го гледат.Аз не хода да ги гледам и не искам да им плащам.А така както е сега направено аз трева да плащам вместо други.А ако почне некой с "прославянето на БГ",моля този довод да си го завре ...

Любо Ганев сменя Лазаров. По лошо не може да бъде, казали песимистите. Може, може, казали опримистите.

Докато Л.Ганев и Д.Лазаров са начело на волейбола ни, пиши го затънал като родния футбол. Без Радостин и Казийски дълги години ще кретаме в дъното на световния волейбол.

Че дали ще е Данчо Лазаров или Любо Пенев - каква файда? Хвани единия, удари другия. Все същата мафия са. Трябва ни ЕВРОПЕЕЦ, а не български далавераджия и чалгар.

Май си объркал Ганев с Пенев.

няма наяждане тоя нерез

Ганьо Любомиров дали ще си признае, че е ченге-доносник от ДС, попречил на колега да напусне комунистическа България?

Естествено че ще се кандидатира. И ще сане шеф. Нали скоро му обнародваха досието на Агент на Държавна Сигурност. Кой да сложат. Някой случаен ли

За шеф на федерацията трябва интелигентен човек като ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ , a не бай ГАНЬОВЦИ

Браво Асанов, и брат му JU-лиан е интелигентен, толкова , че да съсипят окончателно Българския Волейбол. Как не виждате между редовете бре, интелигенти...пфу, българи по име.

Наглеците в нашата мила родина нямат край.

Знаеш, можеш, голем си, но когато нямаш морал, след теб остава лой, гной и лайна ...

Не вярвах, че в този сайт някой може да бъде толкова "екзактен" в изказа си!

Тая помия никога няма да ни изостави... В никой спорт!

Трябва да ги изметат всичките от БФВ. Тая дебела свиня няма визия за шеф. Да дойдат от Италия Казийски и Радо и да разплетат аферите на сегащните лумпени. Данчо Лазаров-вън!!!

На тоя количеството мозък е обратно пропорционално на габаритите му. Ама вие наистина ли още не сте го усетили че има кокоши мозък?

Че как , нали досега бе дясната ръка на инженера в лапането и далаверите...а разбрах минава на директно и еднолично лапане .

СТИГА С ТЕЗИ БАЙ ГАНЬОВЦИ!ЕДИН СЕ МАХНА СЕГА ДРУГ!БАСТА!!!

Любо Ганев беше много голям волейболист. Голяма страст, големи мощни сервизи, беше истински лидер на отбора. Най малко поне 5 пъти колкото Милкович за Сърбия, примерно. Така че невярвам да не милее за Българския волейбол. Ако изберат Любо и Данчо Лазаров вече не е шеф, може би Матей Казийски ще се върне? Супер!

деер

Ти в Зимбабве ли живееш? Не го ли слуша 3 години какви ги плещи . Нито веднъж не излезе сериозно и разкри картите на паразитите във федерацията. Виж само от колко години е там... Нищо не е случайно и спрете да вярвайте, че тарикатът е полезен за България!

Пак ли ще избираме от един кандидат ?

В конкретният случай, ДАЛИ ЩЕ Е инж.ДАНЧО или ДЯСНАТА МУ РЪКА В ДАЛАВЕРИТЕ "ГАНЧО" - ВСЕ ТАЯ...!!! БЪЛГАРСКИЯТ ВОЛЕЙБОЛ ЩЕ ЗАТЪНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, АКО ЗА НЕГОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ САМОПОСТАВИ "ИМАЩИЯТ КОНТАКТИ И ПОЗНАНСТВА И ОБЕЩАВАЩИЯТ НОВИ СПОНСОРИ" бай ГАНЕВ...!!!

йде и без волейбол.

боби номер две и той загладил косъм от цуцане :)

деер

Страхотен волейболист, но невероятна п.тка след това. Трябват ни хора с достойнство, а не помияри.Трудно се намират в България, но ги има все още.