Голмайсторът за Норвегия призна: Вкарах случайно

Авторът на победния гол за Норвегия срещу България снощи - Вегард Форен, призна, че е вкарал попадението случайно.

Обратно в новината

Коментари - Голмайсторът за Норвегия призна: Вкарах случайно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега, погледнете картата. Норвегия е най-северната и мразовита страна. Само планини и фьорди. Население 4,953 милиона. Данните за България знаете. Къде е нормално да се играе повече футбол ? До скоро логиката се спазваше и противници като Норвегия във футбола не бяха проблем. А сега, вижте колко футболни отбори има тук и колко в Норвегия. У нас се броят на пръсти. В Норвегия не можете да преброите колко много групи имат. Котират се с пълно доверие в Бетком и други букмейкъри, които тук са забранени заради еврофутбола на Черепа. Защо нашите мачове се пренебрегват и има съмнения в резултатите ? Отговорът на тези въпроси може да се даде единствено чрез организацията и управлението на футбола. Ако нашите членове на БФС са имали въобще някакво човешко и професионално достойнство, отдавна да са си подали оставките. А за Михайлов, човек не може да намери подходящи думи за наглостта и дебелокожието му. Докато сме овце и футболистите ни ще играят като овце, а не като лъвове.

Нашите "голмайстори" също НЕ "случайно" не вкараха. Те могат да вкарват (и това не е доказано) само в ........ сещайте се къде, според зависи, кой е хетеросексуален кой е гей.

А аз съм на кон! Погледнете футболистите на Норвегия, а с ега погледнете нашите такива.

не случайно ами наште тъпани блеят . за кво земат толкоз пари без да ги заслужават??????????????????????????

Играли сме добро, али смо немали шанс.

Еми смятайте какво ни е нивото щом един защитник ни вкарва гол и си признава, че е станало случайно... А си представете какво щеше да е ако искаха да ни вкарат... Утре не ми се мисли какво ще се случва в Италия... Да си носят още няколко куфара за головете, които ще отнесат.

Не случайно не вкарах.

Доста финно казано! Ако беше наш футболист скромно щеше да каже, Шат на патката главата!

ТОВА НЕ ОМАЛОВАЖАВА НАШАТА ПРОСТОТИЯ И СЛАБОСТ НА ТЕРЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това са реалностите с този стил на работа"Тука има, тука нема". "Случайни" загуби, защото вече няма по-слаби отбори от нашият, ръководен от бездарното БФС начело с чалгаджията Боби Михайлов.

Хайде сега всички хейтъри се извинете на нашите момчета за това че казвахте че са пълни некадърнаци.Оказа се че голът е случаен.Ако не беше този гол и нашите бяха вкарали с някой удар от центъра-ето 3 точки за нас и 0 за Норвегия.Ами там ако не бяха грешките на Михайлов?Биехме ги.Още 3 точки за нашите момчета.А тук като поведохме на Италия и ни вкараха онзи случаен гол...ако не го бяха вкарали ги биехме.Същото е и с Хърватска-вкараха ни случайно,иначе ги биехме.Така че нашите момчета ако гледаме реално сега трябваше да са на първо място в групата със 5-6 точки преднина пред втория,но все ни вкарват едни случайни голове и голям малшанс ги гони.То с такъв малшанс накрая може и случайно да завършат последни.

Но пък затова, ние загубихме н НАРОЧНО ...... !!!!

не е случайно, просто човека е имал чувство(талант-интелект-или както и там да се нарича) и се е възползвал и накрая успя! Защо нашите национали, не го прасктикуват това - "чувство-талант?!!!"

Браво на сърцатите български момчета! Удържаха загубата само на един гол - та това си е достойно падане, с чест и мъжество!

Сега е жабетата като ни отупат едно убаво - пак нема да има виновни!...

да паднеш само с 0:1 от Норвегия си е постижение за нашите бездарници.

ЦСКА е вьв В група.Това беше най големия проблем.Успехите на националите скоро ще задминат успехите на Луевски в евротурнирите, а бьлгарското пьрвенство ще стане най-силното в Света.Луевски Европейски оле -; -)

Не е достойно за никакъв коментар. По-слаб национален отбор никога не сме имали. Мъка. Така ще е докато не се промени изцяло организацията на футбола начело с федерацията. Там няма място за нито един от сегашните. Да не говорим за голия треньор. Тогава ще говорим за бедните ни и жалки футболисти, с извинение, че ги наричам така.

В БГ няма да има нормаленм, можещ национален футболен отбор докато в българското първенство играят повечето чужденци, докато БФС се управлява от Перуката и Домуса, докато в отбора играе набедения за най-добър играч Ивелинчо , докато БГ реферите свирят по поръчка и въпреки,че Тиквата и Кой са собственици под прикритие на Левски

не съм съгласен само за чужденците. Те трябва да създават конкуренция и ниво. Ако футбола ни е организиран добре, чужденците не са проблем.

Спомням си навремето германския ВРАТАР ШУМАХЕР писа в автобиографията си че преди мач гледали Рамбо. Нашите що не гледат и те например мачовете на Стоичков на националния от 94а. Млади момчета играят без мотивация прават се на улегнали европеици във футбола се печели с бой не с дипломация затова Стоичков стана световен защото му е вродено това

Мачът, бе меко казано потресаващ за нашите. Да си пред родна публика, пред непретенциозен съперник като Норвегегия и да не отправиш нито 1 точен удар към вратата, да не се опиташ дори да направиш нещо в последните 10 минути, е просто нереално. 4-5 човека от нациолния, дори не можеха да овладеят топката ( или се спъваха в нея ). Мисля, че отказаха всички на стадиона, да отидат отново да ги гледат някога през живота си..

Този ако не беше вкарал този случаен гол щяхме да ги разбием, ама нищо айде другият път.

Скромен, възпитан норвежец. Вкара им го съвсем закономерно на нашите татуирани гелове.

Да се махат чичовото, татковото да си отива и тоя с изкуствения перчем дето каза, че нямало виновни.

Е как , то половината бяха от нашите тикви , минали през ЦСКА Червено знаме.

Тиквите бяха преди десетина година и все от ЦСКА и станахме четвърти и само един Дани,който беше най слаб.Нали е от Левски.

Футболът е Игра на Голове. Няма значение Случайни или Не. А Случайните голове, ако човек се замисли, обикновено най се случват при тези, дето вкарват Много и Другите голове. Дано "наЩе тубалери" вдянат Малко от това. Ако могат да "вдяват" малко по-сложни за тях нещица.

Е па и ние се спъвахме , ама топката не влезна ... немахме късмет ! :-)

Нема ЦСКА в елита - НЕМА Нац. отбор. Има само 2 обора - КЗЛиЛ

Бегай па ти бе, шушляк!

Прав си , КОМУНИСТИТЕ НАПРАВИХА 2-РИ национален отбор от червеното изчадие, вземаха всичко добро от другите отбори, всъщност те унищожиха нормалният футбол. А , помисли си как най добрите футболни държави нямат такова недоразумение ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА....и то на държавен бюджет. Коментарът на вашият Ивайло Ангелов бе в унисон с играта ни...идиотски и просташки, с хвалби до всеки докоснал се до налудничавата червена идея !

До Бкп 1948! Търсиш под вола теле, защото по онова време всяка организация имаше спортни клубове. Ако не си от по-старото поколение, попитай как е било. Ако си от него, значи се запичаш на клубна принадлежност. А на какъв друг бюджет да са били, като всичко беше държавно тогава. Това, че са събирали от всички отбори най-добрите е стара дъвка, която дъвчат анти- цесекарите. Няма да намериш никой бивш футболист, който да каже, че е бил каран насила да играе за ЦСКА. Така че не бълвай повече по темата.

Добре, че нашите са гола вода, та да вкараш.

Баси таш*ка бате, станахме за смех.Тия почнаха да се спъват у топката и тя влиза.

Станахме за смях на Норвегия. Правят си майтап с нас вече.

случва се и нашите е така случайно отидоха и случайно поритаха малко и случайно загубиха... ко да се прави случва се