Ева Карнейро обмисля да съди ”Челси”

Ева Карнейро, която напусна работата си като главен лекар в "Челси", по всяка вероятност ще съди футболния клуб, съобщи пресата във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Ева Карнейро обмисля да съди ”Челси” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сексизъм, но в обратна посока е това, което се случва в момента. Ако португалския келеш беше наругал доктор-мъж - никой дори не би обърнал внимание. Какво като е жена?! Нали точно в това е равенството - независимо дали е мъж или жена, отношението да е едно и също. Пълен смях.

наболява ме фара за докторката или пък за смешното цигле Хосе. Важното е навреме да бием шута на холандския цървул преди да е съсипал клуба

Просто няма как еднин цървул(руснака) да не се заобиколи със други цървули (португалския циганин). Все още много хора на запад не разбират какво представляват "господарите" руснаци .И се хващат с тех да вършат работа.Това е принципна грешка.А като е толко голем експерт що португалския мангал не стане шампион с некой БГ отбор-по избор.

Ще стана фен на следващият футболен клуб който я вземе на работа. Само не знам ще го обясня това на жена ми :)

И на женати ѝ пука за причината да подкрепаш който и да е отбор?

Тя знае, че си посягаш, когато гледаш нейни снимки в нета. Не е много очарована.

Кажи на съседа. Той ще й го обясни в подходящият момент.

Не е красива,но е с невероятен сексапил,Челси загуби много фенове,а Моуриньо спечели много нови врагове,дано има персонален иск срещу него