Феновете на ЦСКА против сливане с друг клуб

Привържениците на ЦСКА се обявиха твърдо против сливане с друг клуб.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на ЦСКА против сливане с друг клуб | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГА ЛУПИ-ВЪЛКА,БОКЛУЦИТЕ ОТ ПЕРНИК И ДРУГИ ИЗТОЧВАЛИ ЦСКА, ЩЕ БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД СЪД??? КОГА БЕ ЦУЦАРОВ???ВСИЧКО ДРУГО Е ВЯТЪР И МЪГЛА И ПРАЗНИ ДУМИ!!!

Уважаеми dir.bg, престанете с тази цензура моля Ви !!! Просто е срамно ! Написано на кирилица, без обидни думи и т.н. ... не Ви ли е срам!

ЛИКВИДИРАЙТЕ ТОВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ИЛИ КОМУНИСТИЧЕСКО ОТБОРЧЕ СЪЗДАДЕНО СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ 1944 КАКТО СЕ МАХНА ПЕТОЛЪЧКАТА ОТ ПАРТИЙНИЯ ДОМ

Значи става дефакто държавен ! :-)

ЦСКА трябва да стане собственост на кредиторите. Автоматично става с 0 дълг. Те после да го продават. Иначе съдя изпълнител да раздели клуба от дружеството. Клуба да е актив, който може да продаде и разпредели парите към длъжниците. Ако някой предпочете дяла си в ЦСКА, да може да го запази.

Нищо против, ама в българия който дава парите, той поръчва музиката. Ако ГГ реши, че ще слее ЦСКА с Литекс или някой от клубовете които ще дойдат от Б група защото така ще е по-на далавера, никой не може да му каже нищо. То в българия така или иначе от феновете не се печели, печели се от черно тото и далавери, та дреме му на ГГ дали феновете ще припознаят новия клуб, важно е да върви далаверката.

Който иска стари купи и титли да си плати и старите задължения! Нещастници! За плащане на дълговете никой не говори!

Ваш собственик е #КОЙ и ДПС - знаете си го добре!

Правилно решение!