Димитров извън Топ 20, Пиронкова е 48-а

Първата ракета на България Григор Димитров загуби мястото си в Топ 20 за първи път от повече от година и половина.

Обратно в новината

Коментари - Димитров извън Топ 20, Пиронкова е 48-а | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този тръгна окончателно надолу. И вече няма спиране. Към Коледа ако е в топ - 30 ще е пак добре, ама едва ли. Язък, че изпоулъга тук сума ти народ, че става за нещо, та го бранеха от обективните коментари на колегите и наричаха хората, виждащи по-далеч от носа си с какви ли не имена. Най-обикновен Валери Божинов.

Какво Ви дреме , поне да си харчеше парите и да си плащаше данъците в България ! Само паспорта му е български , но друго не го свързва с българите ! Ако ще да е извън 100 те все тая !

TIREX

в топ 3 е на тотото. няма друг в тениса с толкова много извадени мачове. гнусен и меркантилен. взема по 100К всяка година уж за подготовка за Олимпиадата.. а тези пари могат да помогнат много за школи на децата!

Трябва му добър треньор. Колкото и да е талантлив човек, без правилното обучение от правилния човек работата не става.

Оставете момчето на мира.Не виждате ли,че изживява лична драма и му е тежко на душата след като онази руска к*етина Шарапова го заряза. А възможностите му наистине са за около 10 място в ранглистата.

Гледам му играта и ми изглежда като игра от стена, само връща топките на удобно място в центъра на корта за съперника. Няма я нападателната и агресивна игра, разиграването и уморяването с удари в ъглите, за сервиза да не говорим, в най-напрегнатите моменти двойни грешки.

Така е. И що така?

Та това е спорт...каква ти трагедия? Трагедия е че нямаме учители, лекари, учени....че нямаме здраво общество на което индивида може да разчита в случай на нужда. Трагедия е че се мразим един друг...трагедия е че мразим дори себе си. Това че Гришата блъска една топка не знам как по точно ще помогне да се измисли лекарство против рака например.

Общо взето българинът през целият си съзнателен живот нагло лъже обществото и държавата. Още от преди Андрешко е така. И изведнъж - ето ти случай на нужда и същият този Андрешко иска да разчита на обществото и държавата. Ами явно не става.

Защо това трябва да е някаква трагедия? Формата е непостоянна величина. Той вече постигна много. А може и да е стигнал максимума си и след време пак може да бъде на това ниво. Глупаво е да чакаме само на Гришо да ни оправя настроението. Това си е неговия живот, неговата кариера. Ние не сме му работодатели или нещо от сорта, че да имаме претенции. Ако сте му фенове просто го подкрепете и му стискайте палци.

гришо, гришо, защо бе момче? защо се подхлъзна толкова тъпо по примера на палячото божинов? как не ти повлияха истинските спортисти, а тръгна по жени, пари, смешни публични изяви и загърби българия! жалко и много, много глупаво...

Какво лошо има в парите, освен че не са твои? Маша може да струва колкото много жени, но все пак е една. От реклама се печели повече отколкото от награди по турнирите. Това е за публичните изяви, ако не си ме разбрал. Съветвам те да коментираш нещо, за което имаш коректна информация и от което разбираш, ако има такова.

Защо се заяждате с човека? Много ми се искаше Гришо да не е поредната провалила се надежда.Не омаловажавам постигнатото до момента,но нещата не изглеждат добре. Как ще дойдат многомилионните договори за реклама, без да има успехи на корта? Що се отнася до Шарапова - преди да се разчуе за връзката им , за нея се пишеше както за всички останали. Разбра се, че си лягат заедно/няма лошо/ и се почна - Маша, та Маша... Съветвам Ви /в тон с Вашата надменност/ да не поучавате кой какво да коментира. Ако е можете да разберете какво Ви се говори...

Григор Божинов е добър тенесист

Дришо, Дришооо...

Хайде де си го кажем в прав текст: на Григор са му толкова възможностите. За да си голям спортист-звезда от ранга на Джокович, Федерер, Надал и други е нужен не само талант, но и личностен потенциал.