Германия се цели в медалите на Европейското

След бронзa на Световното по волейбол за мъже през 2014 г. Германия отново се стреми към почетната стълбичка на Европейския шампионат в България и Италия.

Обратно в новината

Коментари - Германия се цели в медалите на Европейското | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на мен ми се иска да стигнем до файнал 4, ама ми се струва невъзможно. Посрещачите ни са слаби, Владо си е за пенсия и бързо сдава багажа при висок блок, посрещането е на моменти много несигурно, дано центровете направят сериозен пробив! А към 4-ката сложи и Русия, съвсем не са за подценяване.

Аз мисля, че единия сигурен финалист е отбора на Франция. (ако е със същия си състав като на световната лига която спечели). Другия финалист би трябвало да е Полша. (разбира се ако не се срещнат с Франция на по ранен етап, полуфинал например). Иначе останалите претенденти за 4-ката ще са и отборите на Италия, Сърбия и Германия. И стават общо 5 топ отбора заедно с Франция и Полша. Не знам ние как ще се намесим в тая 4-ка. Ставаме 6 претендента. Много ще е трудно. Разбира се искам да сме на финал и да спечелим световното. Но без Казийски в състава май е мисия невъзможна на този етап. Трябва някакво голямо чудо да се случи. Примерно Боян Йорданов да е ок и да е в супер форма и да ги изненада всички топ отбори. Все пак не му познават играта и може да ги изненадаме. Също и Владо Николов трябва да си отпусне ръката както на младини, а не да я прехвърля половинчато на сервиз. Разпределител Агонцев, той е голям мозък като Тониюти от Франция. И с Боян Йорданов и Владо Николов от двата края на мрежата да ги смачкаме, както направиха Тониюти, Нгапет и Рузие от световната лига. И всички останали да са ни на ниво.

Боян Йорданов е аут, поради неизлекувана контузия.