България 1:3 Италия (подробности)

Българският национален отбор по волейбол загуби битката за бронзовите медали на Евроволей 2015 срещу другия домакин на турнира Италия.

Обратно в новината

Коментари - България 1:3 Италия (подробности) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юлиан Иванов-Дир.бг...Няма ли да пуснеш още 5-6 паралелни статии за мача? Струва ми се ,че само 2 са крайно малко...Айде малко по-адекватно

Още вчера при 2:0 за нас казах,че пътищата към четвъртото място са много и сме избрали този наречен 2:3.Не ви ли е срам винаги когато правите добро представяне да сте 4-и?За кой път вече?Писна ми от вашата мекушавост и липса на психика.4-и,4-и,4-и,4-и,4-и,4-и.Как пък веднъж от 100 пъти не можахте да стигнете финал,във волейбола поне не е толкова равностойно колкото във футбола и има 10-ина отбора в света които се въртят все те,ние уж сме един от тях,но винаги до 4-о място.

А ти с твоите ръце какво точно си постигнал за България ,критикарче?

Не знам как да изразя онова, което мисля и усещам в момента. Обидно ми е, че имаме отбор, който няма мислене на победител и с най-голямо удоволствие предоставя всичко, което му се полага на съперника. Как може бе? Бием Германия и буквално я мачкаме, Франция за малко не бихме с 3:0 и нещото наречено национален комплекс пак ни попречи... В един момент резултатът беше 24:24 в третия гейм, като вече водехме с 2:0!! За Бога бяхме на път да унижим напълно най-силния отбор в света! Е, мамка му, как пък точно тогава ги изпуснахме? Как пък баш тогава се отпуснахме, просто не мога да си обясня. Иначе в първите два гейма бяхме трепач, то се видя. И имахме още 30 секунди работа, но не, решихме, че е прекалено хубаво, за да е истина и трябва да спрем да играем... И сега с Италия, не искам да коментирам. Реално, няма да е пресилено ако кажа, че ние сме най-силния отбор на първенството, но сме си комплексарчета български и това ни провали. Иначе златото си е точно за нас и за никой друг.

имаш мисленто да унижаваш ще бъдеш унижаван.

Отново с дървените медали и то като домакини !

Ето на това сме ненадминати майстори, да имаме сигурен златен медал и да го предоставим на някой друг, като ние се сринем до без медал... Няма просто няма други, котио да са способни на това освен нас... Горчиво, но вярно...

Пламене, откъде го изкопа тоя Градинаров? Чеп за зеле не става от него!

Да си два метра са сигурни само две неща,че ще носиш големи обувки,и често ще си удряш някъде главата.Никаква гаранция няма ,че ще се научиш да играеш волейбол.Това е Градинаров

Обаче много артистично страда като загуби точка човека. А целия отбор няма психика на победител, това е според мен проблема. Лесно падат духом и предават победата на другия отбор. Изграе се за всяка точка, за всяка малка крачка към върха, няма значение волейбол ли е, тенис ли е или фигурно пързаляне, победителите не се отказват.

Обратът почнаааааа

Почна се защото манекена извади уморените шуробаджанаци и пусна свежи момчета

Къв обрат ве пак ни бият като тъпани италианците пак поведоха

neXus

Така и не разбрахте, че на малка страна като БГ, никой няма да й позволи да е първа/втора. По същия начин и Пулев легна на украинския пендел, защото там играят залози и тотота.

Глупости. Гърция как ста европейски по футбол? И довечета Словения като отнесе Франция и вземе златото и теорията ти отива в коша...

neXus

Ми защото са се разбрали. А и гърците не са подлоги като нас. А освен това, те тогава имаха някаква годишнина на Олимпийските игри, ако не ме лъже паметта. Не помня каква точно.

neXus

Словения няма да отнесе Франция.

Пулев бая полегна пред Кличко:) Чак толкова нямаше нужда:)

Както се казва, всяка жаба да си знае гьола. Нашите накрая си намериха гьола, а именно там където няма медалисти. Направа са жалки тази вечер срещу италианците.

И каква стана тя? Май освен Германия друг не можем да бием. Холандия и Чехия беха такава мъка, че... Голямо биене на тъпана и накрая пак с празни ръце. И бронз не можем да вземем даже...

Лека-полека изпадаме от почетната стълбичка.За какво беше на терена в първия гейм безкрайно уморения Владо Николов, за мен си остава загадка.