Бедоя: ”Левски” е българският ”Реал Мадрид”

Полузащитникът на "Левски" Мигел Бедоя даде интервю за вестник "Марка". В него играчът сравни "сините" с "Реал Мадрид".

Обратно в новината

Коментари - Бедоя: ”Левски” е българският ”Реал Мадрид” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АВЕ СМЕШНИЦИ.С КАКАЪВ РЕАЛ МАДРИД СЕ СРАВНЯВАТЕ?ЕБАТИ И НАГЛОСТА НА ТОЗИ СМЕШНИК.ПРЕАБАХТЕ ЦСКА И СЕГА ВЕЧЕ СТЕ ГОЛЯМА РАБОТА.АМИ ТЕ АРМЕЙЦИТЕ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНАТ И ЯЕ ВИ БИЯТ КАТО ГОВЕДА.

Гошееее , КВИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!

това момче е поредното доказателство, че всеки отишъл при Евроидиотите се поврежда и се превръща в идиот

По-големи идиоти от комунистическия тумор и неговите фенове едва ли са се пръквали и едва ли ще се пръкнат.

И ти си CR7, нали...?

Бербатов, ти ли си?

ЛЕВСКИ е един.Сам съм- други няма.

А ЦСКА е българската Барселона.Затова няма левскар,който да е привърженик на Барса.Не за друго,просто не може да преглътне факта,че Стоичков е играл и бил звезда там.Левски е велик отбор само в очите на собствените си фенове.Иначе си остава световнонеизвестен.

Мичо , а кочината с кво е световноизвестна след като падна хранилката на комунистите ( освен с тва , че кой я фана , и се изсра в устата ) ???????? И кво общо има кочината със Стоичков ( щото ще се хванали за него като удавник за сламка поради липсата на друго ) , освен , че мина през нея , за да отиде в Европа и да стане голям фурболист ??????? Да не би да е излязъл от школата на комунистическата петолъчка ???????? А , Мичо ??????!!!!!!!!

Значи всеки талант, попаднал в ЦСКА се игражда като футболист за големия футбол -всеки талант попаднал при Евроидиотите лефскарщината го поврежда и го съсипва. Иначе Любо и Емо са продукти на школата на ЦСКА и само техните кариери са в пъти по-успешни от тези на всички набедени "легенди" на Евроидиотите взети заедно - Гунди, Гиби, Гъза, Гонзо..........

Мириславе , ще стане от тебе човек , щом си чувал и знаеш повечето легенди на Левски !

Защото все са втори ли?

Изключително си остроумент , пешак !!!!!! Евалла !!!!!

Изключително си остроумен , пешак !!!!!! Евалла !!!!!

... дори е "мааалко повече" от Реал М. И го казва с изплагианствана фланелка на Каталуния /Барселона/!?!

"Бедоя: Левски е българският Реал Мадрид", тоя кога успя да слънчаса в това дъждовно време? :)

Казал е нещо абсолютно точно , не знам къв ти е проблема.................

Проблемът му е, (и на всички бивши цесекари) че ЦСКА умре, але,але... И сега няма за кого да квичат. Зомбита, какво да ги правиш...

да но не забравяй че има Барселона

И кой точно е барселоната , емилио ?????

Това момче нещо се е объркало тотално. Първо, публиката на великия армейски отбор е най-многобройната и най-впечатляващата. Освен това, броят на зрителите на стадионите, където играят поотделно армейците и говедата от обора на Гейрена, е винаги в полза на ЦСКА. Вижте статистиката за последните години и млъкнете! Дори сега, в зоната "В", армейците пак имат в пъти повече публика от говеждия отбор. Победите над говедата за последните 2-3 години са 8 под ред, а не 6, справете се със статистиката отново! А за Реал и Гейренския тим, какво да говорим - просто това момче е сънувало нещо и се е стреснало изведнъж, за да дрънка такава простотия. И накрая - говедата са отбор на милицията, и никога нормален човек няма да е техен привърженик. Лумпените, които вряскат около Гейрена са откровени дрогери и хулигани.

Как можа само в един пост да омажеш всичко с кафява отходна субстанция ??????!!!!!!!!! Публиката на комунистическия тумор винаги е била по-малко и винаги ще бъде по-малко от тази на Левски !!!!!!!!!!!!! Това , че ходите по 5-6000 лумпена ( в 90-те си процента ) на идиотските ви мачове , където псувате , леете злоба и се биете помежду си не значи нищо , АМА АБСОЛЮТНО НИЩО !!!!!!!!!!!! Поредните победи са точно 6 !!!!!!!!!! И то , защото играхте с най-слабия отбор на Левски в историята !!!!!!!!! Да , ама Левски има 9 поредни преди време , и ви е разпарял комунистичеслките дупета с доста унизителни резултати !!!!!!!!!! И с каква наглост говориш точно ти за срам , вас трябва да ви яде съвестта , че сте привъженици на изкуственото отроче на една престъпна партия , която вече не съществува !!!!!!!!!! И за каква милиция говориш 1914 год......... , г-н........няма да използвам епитета , който ми идва в момента , достатъчно си нищожен.

Ех, голяма мъка е да четеш неграмотните простотии на говедата. Ето, и ти, нещастнико, в рамките на няколко реда си направил толкова грешки в българския език, в граматиката му, в стила му, в подредбата на изреченията, в препинателните знаци и т.н. и прочие (надали ще ме разбереш, защото си безпросветно говедо), че учителят ти в циганското гето на Гейрена, където си отраснал, ще се гръмне от срам. Пфууу, как може такова говеждо лайно да се е пръкнало в твоя образ???

Тъй де, тъй, нека и някой външен да потвърди, че отбора от обора фактически е "КРАЛСКИ", а не "НА НАРОДА". Не че не си го знаем у нас, ама по-друго си е, като го кажат отвън!

Бре, тук пълно с коментиращи комплексирани червенотиквеничковчета! Що не си гледат аматьорската лига, ами се бутат да коментират вечният им комплекс? Направиха 6 победи с най-слабия отбор на "Левски" в цялата му история и пак не можаха да си подобрят статистиката срещу синия отбор. Явно много комплекси имат да избиват феновете, щом под всяка статия коментират и фалшиво и престорено се смеят - защо ни натрапвате Вашето "ха-ха", не замърсявайте форума с комплексите си и не се натрапвайте, а си коментирайте червеното отборче.

Дрис-дрис, УеФски, дрис-дрис, Реал :)

Хомо , кочинлякът те зове с пълна сила , там може да дрискаш на воля колко щеш...

Щом ни сравняват с Реал, добре сме!

Същите надути комплексари сте като Реал спор няма.

Мичоооооо , аре у лево бе , мушмул !!!

Хахахаха бълг Реал.Този е голям шегаджия.

Кво хахахате бе , малоумници ????? Човекът казва "БЪЛГАРСКИЯТ" Реал Мадрид...че Левски в България е като Реал в Испания...което е точно така !!! Кво хахахате ????????????

Ама и теб главата не те слуша...

Единиците , надявам се не визираш мен..........................

Аз мислех, че Славия е българският Реал Мадрид. И двата отбора играят в бяло. Белия балет и българския бял балет. Славия е най-стария български отбор, както и Реал в Испания. Много прилики. По скоро Славия - Реал Мадрид, а Лудогорец - Барселона ЦСКА - Валенсия Левски - Виляреял или там който е 4-тия вземащ последната квота за ШЛ.

Не знам защо така пристрастно и необективно коментирате, имайки предвид, че "Левски" е първият отбор, който се класира за Шампионска лига!? Също така, преди "Лудогорец" да успее, "Левски се класира през 2006-2007 г. за 1/4-финал в Лига Европа! Затова не съм съгласен с коментара Ви, че "Левски" взима последната квота, имайки предвид успехите в посочените два турнира. Може би гледате футбол от 2-3 години, откогато "Левски" е в една от най-сериозните си кризи, но имайте предвид, че "Левски" е създаден преди 101 години и не е отбор на 2-3 години! Моите уважения и към "Славия", разбира се.

Въобще не коментирам пристрастно, напълно безпристрастно коментирам защото нямам любим бг отбор. Подкрепям всички когато играят в Европа,но мой тим нямам. Вече не гледам бг първенството ни. Но не гледам от 2-3г а от доста одавна. Гледах ги Левски като влязоха в ШЛ, но това не значи нищо. Записаха 0 точки. 6 загуби. Лудогорец е първият български отбор влязал в историята който е взел точки в ШЛ. Завинаги остава в българската история като първия български отбор спечелил точки от най-престижната надпревара Шампионска лига. И също първа БГ победа в ШЛ. Победа и равен общо 4 точки записаха. А това че Левскки стигнали 1/4 в Лига Европа и затова да ги смятаме за Реал Мадрид? Моля ти се.... не се излагай. Лудогорец стигнаха 1/8 на крачка в по предна фаза. Това е без значение 1/8 или 1/4 във второстепенния турнир. А Левски може да е на 101 години, но Славия е по стария отбор. Славия е на повече години и е най-старият български отбор. Който и безпристрастен бг фен запалянко да питаш, ще ти го каже. Това си е истината. Най старият футболен отбор у нас е Славия София. В Испания Реал Мадрид.

Ти сериозно ли?! Сещаш ли се колко шампионски титли има Славия? А колко Левски?

Всичко е до парите и до купените мачове. И Славия ако разполагаха с бюджета на Левски и те щяха да имат доста титли. Но факта че Славия София е най-старият български отбор не може да се промени. За мен по скоро Лудогорец е Барселона, който мачка наред, а Реал Мадрид още си нямаме. Въпреки че по история, цвят и на хартия Славия трябва да се нарича така.

Горкия, никой ли не го е запознал с "великите" евро-постижения на гранда ЕвроЛефски?

хахахахахахаххахахахах...поемам си въздух....хахаххахахахаххахахааха ей евала добре ме разсмя хахахах

Недей, че ония ден РМ отнесоха 4 от Барса :))

Той точно това визира, като казва че са като Реал Мадрид. ;)

Ха ха ха ха

Буахахахаха, гръмки сравнения от петокласни футболяги...

Хаххахахах