Фюри към щаба на Кличко: Вие сте мошеници

Тайсън Фюри нарече "мошеници" хората от щаба на Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Фюри към щаба на Кличко: Вие сте мошеници | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кубрат ако не свали някое кило и не заложи на по-голяма бързина няма шансове срещу Фюри!

Всеки рано или късно си намира Майстора.

Xитлер на времето е ползвал украинските жидове като кличко за надзератели да пазят другите евреи в концлагерите

хаза на тозномерата с ръкавиците на доблестните укропи не му муинават гаче ли ))))

кубрат излезе прав за номерата на щаба на кличко, но тогава трябваше да постъпи като фюри и да заплаши да прекрати мача вместо само да го обижда. и пак като фюри, трябваше да си играе неговия собствен стил, а не да излиза на меле без гард, защото както се оказа кличко е победим по точки в германия.

Ама откъде толкова акъл в една тъпа мутра, която само знае да млати келнерите и клиентите в чалгарниците?

Сега по правилник , шампиона Фюри и неговия екип , ще трябва да избират ръкавиците , настилката на ринга , ще се контузва ли Фюри преди реванша или още не го е решил това , ще мислят к-ва гадост да измислят на претендента , само и само да го смажат психически ! Всичко рано или късно се връща !!! Братята Кличко , за всички не-мъжки "правила" които въведоха във бокса , сега ще им се връща ама от всекЪде, ЧЕ яде бой и при реванша !!!

Хехехе "контузи" ли се Фюри и отложи ли срещата с месец и половина-два Кличко е пътник. На тази възраст бавно се чисти от химия, ако му секнат подготвителния режим ще е жалка картинка:)

Може и да е английски селянин, но определено не е глупав. На реванша Кличко няма да може да си прави номерата толкова свободно. Дори напълно резонен ход би бил Фюри да отложи мача им, малко преди него, нека се види дали Кличко може да поддържа форма и дали е истински шампион.

идва от Моше....про-пра-пра-прадядото на Кличко.

и на много езичи е съставна част в определението за крадец, лъжец, келеперджия, нечестен човек ...абе с една дума мошенник!))))

МОШЕник, ГЕШЕфт, ГАД

Тия шиба.ни тодор- живковчета опитаха да го вкарат в ъгъла Фюри, обаче тоя ги размаза.

А Кубрат Пулев като казваше че са мошеници не вярвахте нали

И сега не вярваме:) Само предположения са това :)

Големи номера му направиха на Кобрата, 3 нокдауна и един брутален нокаут:) Мръсници недни:)

Поздрави за Фюри. Номера има във всеки спорт. Пр. Тениса: Проследете играта на Надал, пипа се на едни и същи места с цел да изнерви противника. Малко тенисисти отсояват и не им пука от тези номера. А колко и други номера има за разконцетриране на противника.

А да видим сега -Спортът за един по-добър свят.

Браво на британеца! А нашата кобра, най-добре да излиза в незаслужена пенсия, че срещне ли го този, освен боя, може и поси*ане да стане на тепиха.

Не видях никакви удари да пуска кличко, само в 12 рунд един , два. Всияко е нагласено за пари , ще има реванш и още милиони.

Дедо оди на очен, че явно годинките не прощават. Пичко се опитваше сумати пъти да го изпляска британеца, но не можеше да го уцели. Един от десните му да беше влязъл, докато Фюри му се подиграваше със свален гард и го дразнеше и британеца беше пътник. Просто беше много по-бърз и внимаваше във всяка една секунда. Кубрат допусна да го нацелят още първия рунд и после мача само се доиграваше.

И в какво тогава излъга Кубрат,че го оплюха-Фюри сега казва същите работи,разликата е,че е победител,а победителите не ги съдят

Смешника, на всяка манджа мерудия.

Лошо си го преби. Добре, че се е усетил да не пипа нищо и да не пие вода - ония със сигурност са му спретнали някой номер.

Фюри да направи същите номера които Кличко направи на Пулев. Да му смени два три пъти датата на срещата, да го видим как ще поддържа върхова форма 3 месеца. Точно определение за щаба му.

Мъжки спорт, а правят женски номера. Явно нищо не е същото и както света се променя, така е и със спорта. Казват, че и тениса не е същия, а кво остава за бокса?! Гледах двубоите на Майк Тайсън. На светлинни години са от тези сега. Щом от страх да не те хванат с допинг не пиеш вода- нещата са вече извън контрол.

няма мъжко и женско всичко е пари..

Винаги ми е било приятно да прочета смислен коментар за спорт, написан от жена. Браво!! Сега за ерата Тайсън, а и преди него: сигурен съм, че никой от колегите тук във форума не помни по времето на Тайсън, кой е бил примерно 8 в световната ранглиста. И аз не си спомням, признавам си. Но съм сигурен, че ако този 8 от тогава се бие срещу някои от днешните смешници ще го вкара в болница за 3 - 4 рунда най - много. Така че, какъвто бокса, такива и номерцата.

Има нещо гнило в организацията на тези мачове. Ясно че противниковия лагер ти осигурява всичко, включително и ръкавиците. Защо Митко или Джокович си носят свои ракети?

Друга интересна ''измама'' според Фюри е че Кличко се явил на тегленето преди мача с обувки с висок ток от 10 см,за да не си личи ръстовото превъзходство на британеца.

Преди да пишеш прочети коментариите да разбереш защо. Ама то чукча читат не умеет.

Чукча писател, а не читатель.

Познавам украинците. По подли същества са дори и от поляците. Който не е бил в близост с тях, нищо не знае за планетата земя. Браво на Фюри!!!!! Мъжкар, и най-вече умен. Всичко което казва, е абсолютна истина.

Прав си за украинците, по гнусна паплач са и от нашенските боклуци.

много си прав. Чудил съм се каква е причината. Може би дългите години на социализъм изкривиха и тази народност непоправимо.

Главата ти е изкривена по рождение....Ако нещо може да изкриви някого, то това е гнусният монетаризъм, който кара хората да деградират и загубят ценностите си.

Украинска нация, като обособена такава няма! Там е сборище от руснаци, бесараби, българи, татари, белоруси, молдовци, поляци и унгарци. Вижте от историята за Киевская Русь и ще разберете, че на тази територия никога не е имало обособена украинска нация. А сега, с напъните на Евр.Съюз да печели нови територии, с наливане на милиарди евро там, т.нар. Украйна ще се превърне в нова Гърция, но с още по-голеви вземания на уж кредити, които никога няма да се върнат.

Strikercho

То и руска нация няма по тая логика бе, каун!:))) Киевска рус какво е - фини и викинги.

От доста време, да не кажа постоянно, на тепиха, ринга, пистата и т.н. , т.е. на тъй наречените места за "спорт", се срещат общо взето две или повече фармацефтични школи.

Най-тъжното е, че това е нейзказаната истина която седи в момента над професионалния спорт! Без препарати няма резултати! В следващите десетилетия тепърва ще наблюдаваме последствията!

Спомнете си коментара на К. Пулев след загубата си от Кличк: Не можеш да се бориш с мафията. Но... когато участваш на такова високо ниво, трябва да си готов и да очакваш всичко.

Руските евреи да връщат титлите и парите, като една част са на Кубрат, българомразците да се заплюят и да не им се обръща внимание по форумите.

демек "украинскиет" искаш да кажеш цэ перемога!!!

Казано от 2-ри източник тези обвинения стават сериозни! Ако не му падаха гащите на Фюри в последния рунд - Кличко щеше да стане още по-труден за рисуване! А на хората дето казват че не се били ударили - момчета и момичета - ако искате да гледате удари - пуснете си филма "Роки"... тука се удря бързо и не винаги в чист вариант на удара...

сега просто всички които плюеха пулев,трябва да си посипят главите с пепел,защото ако го каже англичанин му вярват,но на пулев,-не.не че ми харесва чалгата на андрея,или че не ми е стращно симпатичен фури-напротив!!!

Такава тъпотия не бях гледал, тия се удариха, за пръв път в 12-я рунд. Вече и бокса не е същия, като едно време, по мяза на евтин порно филм.

Кат' за пред феновете на "кеча" бива.

същите украински номера и на мен ги правеше

радвам се, че Кличко загуби. обвиняват го в много неща. вероятно поне 1/2 от обвиненията са верни. въпреки това Кличко е адски добър боксьор. трикове-трикчета, но на ринга пада яко кютек! и там 9-10 години поред Кличко беше Царят! до скоро... а нащо момче, Пулев, може само да говори. уважават се действията, а не приказките. да му напомня само...

На времето "храната правеше борбата", сега зобта прави "спорта".

Като се уважават действията, уважавай и ти факта, че подобър боксьор в тежка категория България скоро не е имала.

какво значи може сано да говори? Нали беше бил достатъчно боксьори, за да го вземат за претендент за световната титла? Това малко ли е???

"Да си дойдем на думата...", каза Кубрат Пулев.

а реванша Кличко няма да има много възможности да прави номера :)

Твърде много цирк за този "мъжки" спорт.

Това са пълни глупости и тоя преувеличава. Като го е било толкова страх, да си беше донесъл вода от Англия, за да не се дехидратира. Само глупости говори, нали е победил, какво иска повече. Теглото му беше обявено много преди мача, няма какво толкова да се разтройва, че кантара не бил верен.

Привет колега Не може нищо да си донесе и няма право. Тези неща се поемат от промотъра, в случая К2 (собственост на Кличко). Като цяло промотъра организира всичко и снабдява със всичко. Поздрави

Човече защо отваряш очите на "разбирачите" Остави да се излагат така е забавно за всички. Поздрави !

sonibvc@gmail.com

Това е очевиден конфликт на интереси и във всички други сфери (финанси, счетоводство, право и др) си има специални правила които не допускат такова нещо. Очуден съм че в този спорт е разрешено да има такива конфликти!

Тоя няма право дори да използва собствена тоалетна хартия в спортния център, ако му се наложи да посети тоалетната преди или след мача. Трябва да ползва предоставената от Кличко.

явно си "paying guest" и от бокс разбираш колкото и от другите неща по които храчиш всеки ден с този сайт....що не си пийваш парцуцата до като още можеш?

Като ни казваше Кубрат за мошеничествата на Кличко, някои смятаха, че се оправдава. Е, сега стана ясно как са печелени всичките тия титли. Реваншът ще е незапомнен за Кличко защото нокаутът, с който ще загуби ще му докара временна амнезия.

Колега, Кличко не даде шанс на Кобрата като започна да го олюлява още от десетата секунда. Хайде сега водата била виновна или ръкавиците. Няма как нашият да е бил по-слаб! Ти с някакъв спорт занимавал ли си се сериозно? Мръсни номера има винаги и се правят от всички.

Тайсън Фурията продължава да унижава хохлата и обезцени всички негови титли с това изказване. Направо му разказа играта. Пульо щеше да яде голям бой от Фурията и след този бой се видя, че е гола вода.

Срещу такива масивни противници Кубрат няма грам притеснение и ги млати яко, за разлика от Кличко, който се пази от такива. За справка, но едва ли всички драскачи знаят и помнят, бих дал за пример Димитренко и особено Устинов. Кличко му ги пращаше с обещанието, че победителя получава мач с него. И нашия като месомелачка ми решаваше главоболията да се изправи срещу неудобни противници. Ако можеше и Фюри щеше да му прати, но си беше изтрелял вече патроните.

А бе какво им става на тези братя Кличко-англичаните много ги млатят бе.Витали-Люис,Владимир-Фюри.Май им стана навик.А защо ги мразя ли?Точно заради номерата които спретваха на противниците си-контузии преди мача, отказ да дават проби за забранени вещества, провокации-в смисъл щабовете им, но нали всичко е от името Кличко.Иначе здрави момчета които по възможно най-ефективен начин осребриха възможностите си.

За всичко това се иска талант, да си подлец не просто трябва да си добър а да си много добър за да ти минават номерата! И през всичките години Фабриката на Кличковци доказа, че там работят ПРО. Радвам се за Фюри тази хегемония трябваше да спре!