В САЩ: Григор Димитров разочарова България

Отказът на Григор Димитров да участва на турнира в София, който се проведе в "Арена Армеец" и завърши в неделя, получи отзвук дори в САЩ, съобщи "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - В САЩ: Григор Димитров разочарова България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време хора са давали живота си в името на Родината. А бсолютно никакво оправдания няма за отказа на Григор да играе на родна земя. Това е едно голямо разочарование за хилядите му малки фенове. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

Поредния безродник, който въпреки спортните си успехи с нищо не доказа, че заслужава уважение. Всъщност, те и успехите му са повече извън корта! Популярността му се дължи май единствено на връзката му с Шарапова. И вероятно така и ще бъде запомнен - като бившия на Маша!!!

Жив и здрав да е ! България ще се оправи и без него.

То само да плюем по можещите ставаме. Не бил българин и родолюбец. Ами ние другите родолюбци какво правим за страната си, че сме затънали до шия в...Търсим някой по - известен и успял /без да краде парите ни/ и насочваме целия негативизъм към него. Ако съсредоточим енергията си към нещо положително, дали няма да сме по добре, а?

Това, че новината стои не е случайно. Целта е очерняне и настройване на общественото мнение против него. Истината е друга. Българите ни най-малко не сме разочаровани от Григор. Ако организаторите на Sofia Open бяха българи, а не строителни предприемачи от Истанбул, които не говорят български, може би нямаше да откаже участие. Сега от яд ще водят тази негативна кампания с такива платени публикации. Добре е хората сами да се информират и търсят истината, а да не разчитат на платени медии.

Той сам с постъпките си се очерня и доказва на всички нас, че му дреме на краставицата за родината си България. Това е.

Пълни глупости са това! Ми то дай да не участваме и на олимпиадата-тя също се организира от хора, които не говорят български! Правили ти впечатление хъса, с който играе Джокович пред родна публика! Затова той е велик шампион, а Гришко ще си остане в историята като бившия на Маша Шарапова!!!

вземи да мислиш с горната глава моето момче,нема как да се гордея с такъв "българин"като тебе,Валери,опа,Гриша

Трябваше да избере българският турнир, пред американския. Познаваше "Армена Ареец" ;) от демонстративния мач с Монфис. Сомозабравил се каун.

и лев да не е получил, а той е получавал по 70 000 лева на година, пак трябваше да играе за България! Вижте, незнам как ни е рекламирал, но всички виждат, че той не уважава Родината си , родната си майка! Как искате някой друг да ни уважава, след като синовете не я уважават? С онова леке Казийски е същото!

Омръзна ми непрекъснато да слушам за сегашни и минали спортни "величия". Колко велики може да са спортните величия? За мен лично признателност и респект мога да изпитвам към хора, които наистина са направили нещо за мен и/или мои роднини. Такива са обикновено учители и/ или лекари. Какво на мен ми едал един спортист, па макар и известен. Сраната ми е станала за момент известна и това ме е направило горд, че съм българин ли? Стига с тези глупави излияния на някакви журналисти.

Новината стои от вчера като най-важната от спортните. Един бил рекъл..... Ами сменете я вече, само това ли бил рекъл някой за Григор? Или Вие се кефите на това и затова не я променяте?

Кой е тоя Григор, бе!?

колкото по далече от българите, толкова повече шансове да успее в живота и спорта

"БРАВО" гришо, покажи та тия хора как ГА мяташ, как ГА удряш!

Над половин милион лева е получил Григор Димитров от държавата през последните 7 години, става ясно от справка, получена по Закона за достъп до обществена информация от Министерството на младежта и спорта. link

Не съм му адвокат, но за тези пари е рекламирал държавата доста по-успешно от всички кампании, които сме видели досега. А половин милион лева е равностойно на точно 2 години издръжка на топ тенисист. Григор все още не е направил пробива (въпреки мощното рамо на агенцията не Федерер, Найк, а защо не и на Българската държава), който би му осигурил пълно покритие на разходите - разбирайте физио, наплитане, процедури, спец, подготвителни лагери и т.н.

Той е само един алчен посерко без бъдеще.

Защо трябва да го казва авторитетно издание.Ние от БГ му казваме Гришо ти си доста тъп...

Божинов 2.

Манекен

Г. Димитров е едно провинициално леке, което с досада търпи да го свързват с България. По-добре да не се обръща внимание на този тъп комплексар.

Н съм впечатлен и заинтригован от мненията на редовните писачи и тролове тук. Не съдя никого и за нищо, не се интересувам от интриги и предположения. Просто никога повече няма да прочета новина с името на Григор в нея, както да гледам и сет с Григор и това е.

Факт е, че играе равностойно със силни противници от топ 10, което означава, че трябва да е в тяхната среда за да реализира пробив. Участието му в по-слаби турнири го уморява и не дава възможност да се фокусира за по-високо ниво.

Абе отворко, турнирър Делрей Бийч в Щатите, който започва следващата седмица също е от категория 250, не коментирай неща, които не са ти ясни, влез във форума БГ мама, там ще си по-полезен с някоя рецепта

Роден ли си в България играеш за нея и хората ще те уважават откажеш ли не очаквай нищо от страната и хората в нея това важи и за Бербатов,Казийски и други всякакви!!!

Само по комунистическо можеха да принудят някой да играе когато на партията и скимне за щяло и нещяло. Един световен тенисист не би трябвало да играе за квартални състезания. Ти като българин ще отидеш ли да работиш за жълти стотинки защото примерно държавата го иска?

Над половин милион лева е получил Григор Димитров от държавата през последните 7 години, става ясно от справка, получена по Закона за достъп до обществена информация от Министерството на младежта и спорта. link

Те това е - пак комунизма е виновен ?!?!?! Ма тва Федерер, Надал, сестрите Уилямс, а преди Сампрас, Агаси, Конърс, Лендъ, Крис Евърт, Навратилова и куп още гадни комуняги итраят и играеха за родините си ?!?!?! Пич, да знаеш - не ставаш !!!! Па стой си в града !!!!

Според мен "новината" e абсолютно измилсена, аз прерових целия link за новини за Гришо и такава информация абослютно отсъстваше.

на bleacherreport com такова нещо няма

Всъщност има - статията е за операцията на Федерер и въпросния текст за Григор е на шестата страница.

Novae

Я го разкарайте този негодяй.Нищо не знае да прави, освен да размахва една ракета.Това работа ли е?

яж мамуля руска бляд

Cekam te za mac!

322

Kakво ви става бе хора? Поканата е пратена много късно и менажерите не са успели да включат турнира в програма му защото това се планира от предната година!!! Защо бързате да оплюете всичко и всеки?!?!? То останаха Гришо,Кубрат...и май няма други спортисти на световно ниво! Вчера Стоичков имаше кръгла годишнина и даже тук във Финландия имаше съобщение във вестника за това,а в България нищо!!!

Явно не четеш много български вестници и сайтове :) За юбилея на Стоичков съм прочел около 10-на статии досега. За Кубрата - моите уважения. Голям бой яде от Кличко, но поне е куражлия. И май друг освен Кличко трудно ще го бие. Обаче Григор - той не е българин. Голям тенисист, но вече няма нищо общо с България. Била късно пратена поканата. Е, не е била 3 минути преди началото, нали? Дори да е имал уважителна причина - едно изявления да даде, нещо... Само да припомня, че той отказа и участие в националния отбор за купа Дейвис...

Чудя се,защо коментирате неща,които се случват в България,след като не сте тук??? Защото,вчера,когато "Стоичков имаше кръгла годишнина" спортните емисии по всички телевизионни канали и радио-програми тук,в България,започваха с рождения ден на Стоичков,а БНТ в час пик,21 часа излъчи филм за Стоичков.

На теб какво ти става, вече нищо ли? Питаш гугълчо и виждаш как стават нещата. В момента ПРЕДАТЕЛЯТ, е заявил участие в Категория: ATP World Tour 250 Град: Делрей Бийч, САЩ Продължителност: 15/02/2016 - 21/02/2016 Настилка: Хард Награден фонд: $ 576,900 Списък на играчите: Сингъл, ATP World Tour 500 Град: Акапулко, Мексико Продължителност: 22/02/2016 - 28/02/2016 Настилка: Хард Награден фонд: $ 1,551,830 Списък на играчите: Сингъл и Категория: ATP Masters 1000 Град: Индиън Уелс, САЩ Продължителност: 07/03/2016 - 20/03/2016 Настилка: Хард Награден фонд: $ 7,037,595 Списък на играчите: Сингъл и ATP Masters 1000 Град: Маями, САЩ Продължителност: 21/03/2016 - 03/04/2016 Настилка: Хард Награден фонд: $ 7,037,595 за сега. Нима го е канил някой? Никой не те кани, заявяваш участие и ако ти стига райкинга, добре, ако не отиваш на квалификации. Никой не те кани, само трябва да поискаш. Но този родоотстъпник, леля ШЕРЦИ не го пуска.

Лелелеее родоостъпник...Само жалки и изостанали държави се прокламира силно патриотизма...Родина-какви са тези комунистически глупости???

Момчето е най-елементарно селянче /тази дума означава манталитет, а не местожителство - в селата вече е по-качествената част от населението/ и фарфаронче. Не се връзвайте на медийния шум около него /заслугата за който несъмнено е на мега-амбициозния му баща/. Просто погледнете физиономията му - тя е много показателна.

*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам Не е спам - каунь е!

За съжаление много професионални спортисти стават професионални егоисти-интересува ги само финансовата страна, а от родината си очакват осигурени възхвалявания, почитатели, паметници, ордени, алеи на славата , особено когато залязват.

Не знам Гришо да искал някога нещо от някого в България... Това, че ти си мислиш, че той ти е длъжен с нещо, си е лично твой проблем и проблем на хората населяващи тази държава.

КА Е рекъл един хамериканец, не питай ко е направила държавата за тебе, а ко ти си направил за нея. А относно известноста, най-известни са айдуците, убийците, крадците, мошениците, гангстери, мутри, курви и подобна паплач. Известноста не е мярка за ценност, още ХЕРОСТРАТ ГО Е РАЗБРАЛ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ когато става дума за единични случаи.

Коментарът ми е обобщаващ

Гришо, да не ти пука за България.Яж ,пий и си гледай кефа.А тези дето дават тъпи и злобни коментари пак ще те гледат ,защото няма по - известен български спортист в момента.

И защо изобщо трябва да се гледат български спортисти? И какво им е българското освен паспорта?Не му пукало за България, е на нас защо трябва да ни пука за него???

Откакто той отказа да участва в този турнир, за мен той вече не е българин. И не мога да разбера защо постоянно пишат за успехите му? Те не са повод за горност за нас. Щяха да бъдат, ако беше българин. Но той вече не е. За него България е минало, само страна, в която е роден, нищо повече. Няма лошо, така си е решил. Няма какво да се лъжем - България - така, както е в момента, не е повод за гордост. Така че го разбирам. Но не разбирам защо продължаваме ние да се гордеем с успехите му. Те не са наши и той вече не е наш сънародник.

Ако влезете в АТП ранклистата на името на Григор пише роден в Хасково,България а резиденция тоест жител на Монако

Който е писал статията, моля да даде линк към някой оригинален американски текст, щото такъв не се намира. Нали се сещате, че в Америка дори не знаят за поканата и отказа. Ма учете езици и не си мислете, че всичко което лети се яде:))

Какво рИвете за турския турнир в София?! Големи "патриоти" сте. Жалки завистници!

Съжелявам че трябнва да се повторя.Ако и този път не си видя коментара ще намеря друг начин да го изкажа по медиите.Неи мога да приема такава надута личност.Каде и Бербатов след като обърна гръб на националния.При стачкуващите съседи.Да стои там и няма място сред приятели ако има такива ТУК.Чичо Митко

Може да те трият, щото си неграмотен...

Щом и зад Океана го видяха, значи е истина

То и през 70-те и 80-те години Големите в Рока не стояха на Албиона, а по цяла година кръстосваха Северните щати, Бундес републиката, Япония, Австралия и Нова Зенландия. На 5 години отиваха на по един английски фестивал пред собствена публика. Но това не пречеше на Англичаните да ги Боготворят.

Съжелявам че носи като моята фамилия.И той като Бербатов помисли че е хванал бога за шлифера.Такива родоотстъпници да нямат право да стъпват на българска земя.Чичо Митко

Чичо Митко, това за шлифера... е доста непочтително към Създателя. Пише се с ГЛАВНА буква - Бог. Този пропуск в правописа е показателен ...

в сащ му викат джордж - айскрима защото много обичал да ближе, и опитните каки на които им е оръзнало от жребци в леглото се натискали да мустант приятелки. а иначе в тениса най голямото постижене ще му остане шарапова.

TIREX

Маша Никога никъде не потвърди че е във интим с кауна. рекламна кампания от джурналя интимен му бе р.рашйд

келеш!

Много черни точки му се наредиха напоследък - отказа да се състезава за България, имал среща с треньора; отказа се на полуфинала на двойки, неспортсменско спрямо Нишикори; после не дойде да играе в София... абе, момченце, в никоя държава не го е еня за 28-я в света, в пресата си "поредният бой-той на кака Никол", една България имаш да те подкрепя и обича. А и вземи да си оправиш българския!

В момента Гришко забива поредната си бройка в Инстаграм, а вие сте седнали да се ядосвате...ще му дойде акъла както на Агаси, на 33г като оплешивее, ама тогава ще е късно за титла от Шлема

що не вземе да си смени поданството , така ще облекчи хем себе си, да не се мъчи да се прави на патриот, хем нас..да си мислим че представлява България...

Поданство?? Кой е твоя крал, душко...

Той си знае. Нещата са по-сложни отколкото изглеждат. Всеки си знае него си.

сложно е да спре да се лигави в Инстаграм със селфита и да работи над "фамозния" си бекхенд с една ръка, дето все не влиза и над сервиса...