Кубрат Пулев: Аз ще прекратя кариерата на Кличко

Кубрат Пулев демонстрира голямо самочувствие и отправи сериозна закана по време на срещата си с медиите, посветена на предстоящия му двубой с Дерек Чисора.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев: Аз ще прекратя кариерата на Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха, тоя Кубрат имал страхотно чувство за хумор, много е духовит. Даже и след кютека, който яде се видя, че не го е загубил. Браво!

Прекалил е с "белото"

еиѝѝѝ ама верно ли бе . ми хаѝде какво чакаш още та него попилееш а

Толкова си смешен, Кубрат Пулев, типично българско л...о, нищо не струваш!

Боксът започна да прлича на циргакджийски побой вече и това не го направи нито Кубрат, нито, Кличко, нито Фюри. Те имат интелект, колкото да им стига за бокс, то и повече не се изисква, силата им е другаде. Това го направиха феновете, които вече нямат културата и възпитанието да гледат стойностен спорт, а се зазяпват само по кеч, ММА и всякакъв тип удряне, блъскане и изява на безконтролна агресия, която няма нищо, ама нищо общо със спорта или бойните изкуства.

Аз съм българин не по-малко от Пулев, но ме беше срам от това, че когато загуби мача, не поздрави Кличко. Това говори за лошо възпитание. Нали живееш в чужбина, поучи се.

И аз съм така :( Този човек, колкото и да искаш да го подкрепяш, след едно-две такива изцепки и губи уважението на хората. Не може да искаш да те уважават , а ти да не го правиш с другите хора.

Пълен смешник е този чикиджия Отврат Пулев. Абе смешко един рунд не можа да удържиш на Кличко. 3 пъти беше на земята . Размятаха те като прани гащи по ринга. Само устата ти е голяма. Може да свалиш Кличко само ако той е на 80 години. Смешко.

Точно така! Той прекрати твоята, сега си му върни!

Лошото че кличко вече го биха...а и кличко наби кубрат.така че да гледа напред и да се занимава с предстоящия двубой а не да плямпа.човек трябва да гледа реално на нещата иначе става смешен.

затова Кубрат НИКОГА няма да бъде признат за голям спортист. Неговата главна движеща сила е злобата и жаждата за отмъщение. Ще си остане завинаги един обикновен бияч и глупак.

Пулев може само една свирка да направи на Кличко...И то при положение че няма кариеси!

Явно Кубрат леко пропуска факта че Кличко при нокаута можеше да му нанесе тотален удар и отдавна вече негоеата кариера да е прекратена. Приказки безкрай. Първо да го видим как ще се справи с Чисора който има доста добра техника и е доста стабилен, въобще няма да е лесен този двубой за Кубрат.

ВСЕ ЕДНО СЛУШАМ БОЧКО ИЛИ КРАДЛИВ ДЕДИ ОТ МАДРИД!!!

така е в бокса. тези приказки са част от спорта и шоуто

ТОЗИ Е НАЙ - МАЛОУМНИЯТ НИ СПОРТИСТ, ВЕЧНО БЪЛВАЩ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ....

Абе не знам кой на кого ще я прекрати :)

Пак отвори голямата уста. Явно пак е решил да продължава напред...

Пак силни думи ! Интересно при загуба дали ще имаш очи да говориш .Кличко не говори много .

кличко е боксиор сас класа ,умен а кубрат пулев не е од този ранг боксиори тои няма класа и умение ,прави шум около себи си за да може да спечели повече пари

папагал,да благодари на кличко че ни го уби

Много уважавам хора, които си познават възможностите и знаят кога да се откажат... Кубрат не е един от тях...

Как? Като го задаваиш от смях ли?

абе маймуни! що за педрази сте, бе! ако е слаб ще го тренира ли германеца! ако е слаб ще има ли победи , а! тикви! слабаци! веднага като първобитни почвате да тъпчете падналия! жени! вижте се! помислете! само силните и победителите аплодирате, идиоти! няма да се учудя, ако вашите деца загубят някъде в нещо и почнете да ги "плюете" и унижавате ... народ маймунски, заслужавате си сегашното положение е вкоето е Бъгария! педраси!

Не се сърди Дядо Попе,но в България 90% от мъжете и жените са само говоре и 0% резултати така че си набий патриотизма в газа и продължи напред.

Аз като негов официален говорител ще заявя, че той отдавна това с набиването си го е направил!

Кубрате, нищо лично, но от това което видях на мача с Кличко, разбрах че имаш силен удар, имаш маса, но ти липсва скорост и екплозивност. В спорта има едно нещо, казва се бърз рефлекс. Това е природна даденост. Или го имаш, или го нямаш. За съжаление твоите реакции са по-бавни от тези на Кличко и не виждам как можеш да промениш този факт. Единствено ако имаш желязна защита, можеш да оцелееш. Но ти и това не направи, откриваше се все едно си сигурен че той няма да ти посегне. Ами не става така.Гледай си мачовете и бъди обективен.

ми хубуу, нека го метне! амаха! време му е

Я кажете сега за Поветкин. Достойно ли се представи, заслужаваше ли титлата? Не се занимавайте с Българи, до чиито постижения на ринга няма да се докоснете и след много години еволюция.

има трима бг. спортисти които имат талант но се самоунищояват.....1....валери божинов...беше талант. уви.....2 г.димитров..талант ако не вземе мерки веднага ще баде божинов 2.под номер 3 к.пулев...които с чалга певица се е хванал не е прокопсал. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

snowmark

Събуди се, Кубрате !!!

Ха-ха Видяхме как Кубрат "спря" кариерата на Кличко:) Нокаутиран беше за 30 секунди.

Кво се чудите толкова той млад си е такава надувка.Помня какви гръмки очаквания имаше за себе си на ОИ в Пекин,а всички знаем как го осраха рано рано,после с Кличко същата работа.сега пак.Тия двамата с гришо колкото повече ги е..т в дупката толкова поеече се кефят о самозабравят

Тоя е въздух под налягане, ама и въздуха вече издиша.

Ей ти си бил голям смешки бе! Жал ми е за теб като българин ама явно като с яде бой някоя дъска ти де е откачила.

Пулев не се излагай брато ! Много си зле...нито имаш техниката нито силата нито акъла да биеш Кличко ! Това не ти е некой наркодилър на 25 години от "Младост " . Много си тъп !!!!

Кубрате,това ще стане само ако го вкараш във затвора за тежка телесна повреда,най-малко 5 годинки ,той,ще е стар вече за бокса .давай.

абе магаре! хората не те разбраха, ама аз ти казвам, пулев е по яко телосложение

Кобрата е шматарок....Само говори

Първо като българин изразявам цялата си подкрепа за Кубрат! Жив и здрав и късмет! Стъпка по стъпка друже!

Поведението му беше срам за България - излязал да го гледа целият свят , а той се плези и стои на вдин крак като щъркел.... Това повод за гордост ли е ? Пълен смешник и клоун , ама тези неща не минават в големия спорт !

срам, не срам това е! някой друг да е тръгнал за световна титла! а!

Мачът с Чисора е почти сигурно урден в поза на нашия тъпак, но след това ще кацне на някой , дето няма да му прости ! След Кличко явно още са му объркани мислите и не се чува какво говори , а скоро съвсем ще зацикли милият ...

Този много "дебело пръдна".

Дето пръдна , ами се и наака ...

абе тоя луд ли е бе!!! ... гладна кокошка просо сънува.. ама той не беше кокошка а едно пребито куче което повтори 1000 пъти-"продължавам напред"...него вече няма да го пуснат и да изчисти кенефа на кличко а той сънува за това пак да бъде пребито куче ...

Кубрат Пулев: "Аз ще прекратя кариерата на Кличко"- ммм да, явно яко те е удрял Кличко, та говориш глупости!

Ако затегне дисциплината и спре да обикаля нощем чалготеките в Студентски град, може и да се представи добре на следващите мачове.

Кубратчо си мисли , че като бие някой по дискотеките в Студентски град ще може да бие и Кличко и други подобни , но явно главата му е тотално объркана, вътре няма мозък , а туткал ....

Лошото е,че преди това,Чисора ще прекрати кариерата на Пулев!

Ейй, тоя е световен тъпак. Ще се радвам да го видя отново в краката на Кличко.

пак му се ''продължава напред'' май на Пульо

Колко и как трябва да те бият,че да ти дойде...........???

Първо резултатите и после приказките. Ма кат глеам Кобрите и Тиквите най много знаят да говорят...

Куче кое лае мноо оне апе

shto govorish gluposti. haresvam te kato sportist, am si mislq che tova koeto se sluchi v Hamburg trqbvashe da ti e za urok da ne se izhvirlqsh mnogo.

Пулев съвсем загуби мярката. Поведението му е типично за чалгаджия.

Кобра,пак казваш хоп преди да си скочил бе човек.Не се изхвърляй.Предстои ти труден мач и се концентрирай защото ако тоя брикет те обърне,край с твоята кариера.Стискам ти палци.