Димитров е на 1/2-финал след победа над Весели

Григор Димитров победи чешкия левичар Иржи Весели в два сета 7-6, 6-1 и за втора поредна година се класира за 1/2 финалите на турнира на клей в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Димитров е на 1/2-финал след победа над Весели | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В този мач показа, че има напредък в психически аспект. Не се пречупи и игра много мъдро както го правят големите в този спорт. Чехът е добър, но допусна много грешки и от там дойде успехът за Гришо.

знаех си браво гришо!!! успех на полуфинала! бог с теб!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гришо , ние винаги сме ти пожелавали успехи навсякъде където си бил , НО НЕ ЗАБРАВЯЙ , ЧЕ ТИ - САМИЯ НЕ СИ ЛИ ПОВЯРВАШ САМ В ТОВА И НЕ СИ МОТИВИРАН ДОКРАЙ - РЕЗУЛТАТИТЕ СА ДОТУК ! Полуфиналите са ти "карък" навсякъде и почти никога не прескачаш "летвата"... Дано успееш в този турнир и да прескочиш "каръка" си , който те следва навсякъде след 2014-та , когато беше 8 -ми в света ?! УСПЕХ ЧОВЕЧЕ...!

Браво на Григор изигра силен мач ,не се пречупи след изгубения гейм и съумя да си вземе сета .Направи страхотни удари ето затова го наричат че е талант играе красиво и агресивно и успя да елиминира Весели .Успех на полуфиналоте днес момче ,ние твоите фенове ще те подкрепяме!!!! А на тези които го иронизират просто да замълчат ,тези хора са болни от злоба и завист .

Браво Гришо и по малко нерви !!!

интересно. коъ от вас е толкова успял и популярен като григор, за да го плуете на всяка крачка. браво на момчето. без мелаадониъ, на база на талант, прави каквото може. за толкова му стигат силите. гордост е. постигнете го и ще разбетете защо.

Букмейкърите пак припичелват с помощта на Гриша.

... успех, николчо!

АМА,КАКЪВ Е ТОЗИ ТУРНИР,В КОЙТО НЯМА НИКОЙ ОТ ПЪРВАТА СТОТИЦА И В,КОЙТО С ТРИ МА4А СИ НА ФИНАЛ

Не се занимавай с неща, който не са ти ясни

Гага-да ти го нахака, Томич - 22-ри, Карлович - 31-ви, Делбонис-36-ти. Хади бегай да коментираш борба и щанги.

Браво Гришо,успех и на полуфинала.

Много късмет ще му трябва срещу ония мутант Карлович на полуфинала.