”Скай”: Жозе подписа с Юнайтед в лондонски хотел

Португалецът Жозе Моуриньо беше назначен на поста мениджър на английския футболен клуб "Манчестър Юнайтед", съобщава "Скай спортс", цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Скай”: Жозе подписа с Юнайтед в лондонски хотел | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаем, че Моуриньо е способен да прави чудеса. Много се надявам и тук да направи някакво чудо.

Хората знаят много по-добре кого да назначат за треньор. Учудващо е, как българите се мислим, че се компетентни по всички въпроси, вместо да погледнем собственото си дередже.

Хората /ръководството/ искат резултати и приходи. А ние феновете искаме футбол Затова ни се разминават вижданията и затова сме емоционални към избора на този "унищожител на футбола"

Неееееееееее ... ! Как може най-неподходящия човек да вземат ?! Стилът на Жозе Моуриньо е коренна противоположност на Манчестър Юн. и по-точно на това, което феновете искат отново да видят от отбора. Моуриньо е трньор, който руши футбола, не го създава. Всичките му отбори са играели с една единствена цел-противникът да не може да играе. Не АЗ да играя по-добре, а ТОЙ да играе по-зле.

На Юнайтед им трябва в момента увереност и нова тактика в играта. Дано този треньор да го постигне. Предишният некадърник ги превърна в дребно провинциално отборче без амбиции. Интересно ми е какво си записваше цял сезон в тези тефтери тоя дебил. Отново ми се гледа Юнайтед с непрекъснати атаки по фланговете и с интелигентна игра. Успех на Моу!

Той нарочно се провали в Челси, за да си оправи пътя към Манчестър. От доста време му е мечта да работи там, а заради него пострада Челси, пострада и Ван Гал. Жозе е самовлюбен и съвсем скоро ще се провали тотално, но си го заслужава.

До абсолютно. Интересно ми е пространството между ушите ти с какво е пълно. Дир-а са много толерантни, че пускат илитерати като теб в коментарите,кьопчо смотан.

Удар точно в 10 - та. Ще разкатае фамилията на Абрамовиц.

... да, бе... тя фамилията "абрамович"... е като династията "голдман", например...

Жозе е голям треньор и ще успее с Ман. Юн.!

му пожелавам пълен неуспех на комплексарчо с автобуса си пред вратата, след като си от ма.г.лска държава и се тикаш насила при снобите, ако ще и 300 пъти да се гаврят с тебе, си пълен нещастник-безгръбначен

като теб. ГОЛЯМ ПРОСТАК, НЕГРАМОТНИК И КАКВО ЛИ НЕ СИ ТИ.