В Левски възхитени от методите на Люпко Петрович

В "Левски" останаха приятно изненадани от наставника на тима Люпко Петрович.

Обратно в новината

Коментари - В Левски възхитени от методите на Люпко Петрович | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С подобно възхищение говедата само загуби ще трупат. Браво.

Май, с този треньор Фк Левски, догодина ще отърве В група и ще иде да играе в Б група!

Ох, левскарите пак започнаха с глупостите. Ще ги видим на терена...а не кой, от какво се бил впечатлил. Че и новина от това направили пи арите.

Резултати се очакват. Иначе методики сигурно много има при тренировки.

зирка продалява с пални сили! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Силно съм притеснен от тази ялова еуфория!Не думи-дела трябват!Или резултати!А за появата на розовите шунки в А група,може като си платят-Божков е техния човек!Ей,мурдари Милко Балев е в историята.Имате един влак състоятелни "легенди" ама никой не дава-всеки иска да щави и той да е главен капитан-е поради това няма и армия(армейско отборче)!За едно левче-спомняте ли си?

Тактика.Такъв е съвременният футбол. Ще има резултати.

Ха да видим как ще е в края на сезона!

Люпко кота поумня2Преди няколко години го изгониха като некадърник!Като започне първенството,ще се види"приятната "изненада!Радвайте се още малко!

Живите са приятно изненадани и впечатлени от Люпко . А за умрелите , или добро , или нищо . Сложих кръстче , пардон , плюсче на всички възхитени от погребението на четирибуквеното чифтокопитно хайванче !

Левски, ЦСКА и в последно време Лудогорец са единствените що годе смислени отбори в България. Наричането на който и да е от тях мъртвец заради моментното им състояние е чиста доза простотия !!! Нито един от тях не е сериозен отбор колкото и да им се иска на някой да стават.

Четирибуквен, добре си се описал. И все пак всички сме наясно, че си чифтокопитен, нямаше нужда да изпадаш в подробности. :)

Като мишоци от Големия червен шест поред юбилейно ,на герена никой не помни 100г юбилей,а се дави от страх да не ги изправи жребий срещу Отбора,за това отпаднахте и за Купата,ха,ха

Само че онова същото с ония четири букви дори и от гроба (според твоите думи) отново вдигна Купата на България с невръстни пиклювци в състава си. А сега си представи ако туй четирибуквеното вземе че възкръсне.

Абе, новобранци, преди половин век на Герена не ставаше дума ще победи ли Левски, а се питахме "с колко"! Победа само с един гол разлика беше резил!

Да му мислят ЧОРБАРИТЕ.С тоя хилав отбор дето едвам биха Кокала

Ама кво разпряш.....!!!!

Сега вече ще наказваме свинете.

И как ще стане това? Ще играете във В-група? Не че не е възможно, ако БФС приложи стрикно правилника, синьото отборче трябваше да е излетяло вече от А-група

Който си го може, си го може! Няма млад, няма стар тука!!! Тия "разбирачи", дето коментират, забравят, че Люпко не загуби нито един мач с Литекс през този сезон. Даже миналото лято победи Левски на "Герена", но отмениха гола на Асприля и резултата беше 2:2. Така че без много дрънкане!!!

С една малка разлика, че Ловеч са интелигентен отбор, а не гейо-говеда.....

ДЯДО ЛИБЕН,ЩЕ ГИ ГОТВИ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ПОРЕДНАТА КАЛЪФКА!

Я запейте дружно новия химн на Припознай Франкенщайнската Кочинка Свинтекс/Чавка: Оооранжево небето, оранжево морето, оранжево прасето, оранжево квичи. Музикален съпровод - ловешкият оркестър "Медни струни". А солистката на оркестъра баба Меца ще показва как пада Стоичков за дузпа...

Господ иска да накаже някого, прави го синя "дзурла!"

Май сериозно са ти се разтракали лимките. Изпий си хапчето и си лягай!

Играли сме върло добро, ала сме немали шанса!

Дядо любо се изпуска вече, подуенци го хвалят !!!

А пък аз съм възхитен от подуенската простотия !

Аз пък съм възхитен от новите чавдарчета... които няма да станат пионерчета...

Съдийските отбори лъсват още в първите кръгове на евротурнирите.... Да ги видим, кой какъв е

А преди 15 години сигурно друг човек с това име е бил на "Герена", че не му се възхитиха тогава?

падат от славия... пък са възхитени

Сега и от Берое ако паднат, направо ще ти отеснеят гащите...

И аз се чудя, че има треньори на които всички се възхищават, а реално нищо не са постигнали. Да, в миналото има един успех с Цървена звезда, но това в никакъв случай не го прави голям треньор. В същото време някои треньори постигат повече успехи, но никой не им се възхищава. Както казват хората, някои имат по особена аура и хората им се възхищават без да има за какво.

Колко ли е платено за написване на тази статия в опит да си повдигнат смачканото самочувствие?

и със любко се тая любко по добър от литекс няма да намери а тия са срам за футбола

Сега, като се изказа неграмотно (с десетина грешки в едно изречение), дали си доволен и дали понамаляха комплексите ти...?

Ти пък като пишеш грамотно и си олигофрен, да не си по-добре?