Моуриньо успя да изгони Гигс от ”Олд Трафорд”

Легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс отказа предложението да влезе в щаба на новия наставник на "червените дяволи" Жозе Моуриньо, съобщи "Daily Mail".

Обратно в новината

Коментари - Моуриньо успя да изгони Гигс от ”Олд Трафорд” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гигс е обиден, че не са му предложили на него поста, отказал е на Моуриньо да му бъде помощник, а видите ли, според статията излиза, че бил го изгонил! Това са пълни измишльотини или грозни клюки! А Моуриньо е много добър и доказал се треньор, спечелил ШЛ с различни отбори, с доста шампионски титли от Португалия, Англия, Италия, Испания....Ако това на някои им е малко, то не знам кое не би било... Друг е въпросът, дали е харесван от всички или не. Но това няма много общо с професионализма му! Аз например харесвах Мойс и мисля, че ако беше оставен да работи по-дълго и му бяха осигурили средствата като на Ван Гаал, МЮ щеше тази година да се бори, а защо не и да спечели титлата. Но назначиха друг на негово място. А след него пуякът Ван Гаал потроши един камион пари и направи с тях един скучен и слаб отбор. Нормално е, че го смениха. Сега е ред на Моуриньо, пък да видим.

И каква е логиката Гигс да се съгласи да бъде помощник на Мойс и ЛВГ, а сега изведнъж да се обиди, да се фръцне и да се изнесе??? Напомням, че става дума за човек, който през цялата си спортна кариера не е бил в друг клуб, освен МЮ??? Лично аз ненавиждам Мауриньо, отборите му винаги играят противен футбол, който по никакъв начин не пасва на феновете на Юнайтед... така или иначе, съм сигурен, че една легенда си тръгва от Трафорд, а идва нещо, което няма как да ми хареса, въпреки че (вероятно) ще спечелим трофеи... много исках да Клоп в Юнайтед, ама уви...

Защо Моу го е изгонил като Гигсито не желае да работи с него. Освен това 29 г. на хранилка в манчо е добро постижение. Нека се пробва другаде и ако става след 3 години обратно.

Отече юнайтед с тази гад за треньор!!!

пожелавам на наи-голeмия комплексар на планетата пулен .... провал.

Т'ва тарикатче колко пари смъкна... ама като има балами да му ги дават...

Ем щом феновете на Манчестър мълчат като пукали и не се оплакват значи няма проблеми.