Волейболист на САЩ с положителна допинг проба

Волейболистът на италианския "Модена" и националния отбор на Съединените щати Максуел Холт е дал положителен тест за допинг, съобщава „Спортфакт“.

Обратно в новината

Коментари - Волейболист на САЩ с положителна допинг проба | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ииии ..сега следва дисквалификация и глоби за САЩ...!?

Ако беше Руснак веднага щяха да му спрат състезателните права.

Какво ревета бре тролове... Нали тая торма на мелдония я измислиха заради руснаците... Нали ако трябваше да има изхвърлен отбор от волейбола то това трябваше да е Русия... Или не помните кои първи изгоряха с мелдоний, а... Май бяха Обмочаев и Маркин от руснаците... И о чудо и двамата от Динамо... Ама ги пуснаха нали... Иначе ние трябваше да сме там... То бива да сте безродници, ама идвате в повечко...

Руския спорт е като чума - който се докосне до него се заразява! Това е още една от причините МОК да вземат мерки срещу масовата употреба на допинг в РФ.

А американците само изворна вода пият нали.

И кока - кола. по - старите помнят как беше заклеймявана и тя

Богоизбраните, недосегаемите, онези които го създадоха и го упетребяват постоянно, онези които не могат без него. Как янки с допинг това е богохулство.

Защото е играм в РФ, бе каунь! В РФ се зобят всички елитни спортисти.

деер

Интересното е друго - За 6 месеца 1 тест ?!?!?!?! Защо? Щом е нормално, защо например не го накажат, за това, че първите 4-5 месеца е бил извън нормите? Нека да е взима и да си е играл до 31 декември, но от 1 януари е шмекерувал..., а след като гръмна скандала с руснаците още януари му се изпаряват всички оправдания!

Стига бе, тия отвъд океана изобщо не зобат. И на тоя са му виновни руснаците, кой друг?

Аман!...

ше фанат тоя-оня без значение и от сащ. аз таз "олимпиада" нема да я гледам. взривове на камикадзета са ми по истински и интересни.

Коментара е точно по тема и не съдържа спам, а само факти. В това отношение всички други коментари са малоумни и наистина са спам. Странен критерии на модератора.

Не се притеснявайте, това е нормалната практика, толерират безкрайните псувни, ругатни, цинизми, с цел разводняване на дискусията и неглижиране на смислените коментари.

Gugnelid

А на Хамериканците всичките проби бяха загубени. Брей че лош късмет, а? Само че за НЕ-Хамериканците.

Ха той бил чист би положителна допинг проба.Успял да си плати навреме.Ако това не е дискриминация по отношение на руснаците здраве му кажи.Едни ги наказват,други награждават за една и съща работа.Е....ти фашизма в спорта.

Абе, та нали и Шарапова тогава го е вземала? Значи ако си от нашите-може, ако си от чуждите- наказание? Значи проблема всъщност е, че препарата не се произвежда от някоя от "нашите" химически компании и съответно най-показно производителя трябва да престане да е конкурент, защото "Не е одобрено за употреба в САЩ от Агенцията за контрол на храните и лекарствата за употреба, не е разрешено и в Европа". Честито на печелившите.

Айде сега целият отбор на САЩ - вън от игрите!КАто ще сме принципни, да караме с принципите за всички! С техните камъни, по техните глави!