Обрат класира Гришо за втория кръг в Торонто

Григор Димитров се наложи изключително трудно над 107-ия в света Юичи Сугита от Япония и се класира за втори кръг на тенис турнира "Роджърс Къп" в Торонто.

Обратно в новината

Коментари - Обрат класира Гришо за втория кръг в Торонто | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошо, лошо, чичото Глигорче! Казвах ти аз, че сега всички ще ти скачат защото те имат за "слаба ракия". На корта не трябва да се "лигавиш", а да ги "смачкаш" - така се печели уважение и РЕСПЕКТ!

Само отбелязвам, че 370-тия Шаповалов елиминира 15-тия в света Ник Кириос. Щото много рев падна, когато Григор трудно би 107-мия. При мъжете е много по-трудно отколкото при жените.

Къде е Григор къде сте вие. Това ви е останало - плюйте, ама няма да ви олекне, после храчете, после се насерете - и пак ще сте същите.

Отговаряш си на името - комплексиран мизерник.

няма как да преглътне, световния успех на свой сънародник не само на тениса, но и с жени със световни кариери, които вие гледате само на снимка

Мислех си вече, че няма да доживея Григор премине първи кръг на турнир! Радвам се много, че успя!

си ти и не се радваш много се радвате всички, когато български спортист успее, но сте първи в храчките и плюнките, ако загуби

Това което неразбирам е защо много често губи на свое подаване първият гайм на първият сет. Това се случва вече в поне 3-4 мача тази година. Дали не трябва да загрява повече? Или му липсват тренировки?

А имахме амбиции да си в топ 10... Мислехме, че може да се задържиш една идея мааалко по-дълго дори и в топ 20... Е, да ама не, както беше казал един български журналист...

До преди Гришо нямахме тенисист в топ 100 при мъжете освен Орлин Станойчев и то за кратко. И изведнъж всички успехи на Гришо са ни малко. Аман от критикари, които на мухобойката викат тенис ракета, докато си омазват поредния потник с лекета мазен чипс пред телевизора.

Dobromir Dimitrow

Не са ни малко, но това да си пропиляваш таланта, си е жива подигравка!!! А той талант си има, дори и аз го признавам. А аз ще го подигравам, докато не се завърне в Топ 20!!! Или докато не започне да играе за България, ама не на Олимпиада!!!

Селянино балкански, разбери го: в цивилизацията никой не играе, за да блесне и после да залезе. Играят, за да станат легенди. И така е не само в спорта. Нарича се конкуренция и всеки иска да е най-добър. Григор Димитров е перфектният идол на българина - еднодневка. После 50 години като няма да изпълзи един българин в топ 100, да има с какво да се хвалите и да си покривате комплексите. Стой си в клоаката и не се обаждай.

Не е ясно дали статията е похвална или осмиваща. Ако погледнем фактите, 40-ия в света на тениса изключително трудно побеждава 107-ия, май е осмиваща?! григоре, григоре, сам се закопа и заприличващ на батковците си ники и валери!!! Предимно си за присмех, и смята, че е заслужено!!! Може и да имаш пари и жени, на прахосването на талант е за съжаление!!!

лелей, обрат срещу тенисист извън топ 100! - Браво, върхово постижение на Бейби Федерер, браво!

С огромни усилия на волята Григор победи третокласен тенисист.

Ами Григор е спечелил и на двойки и ако не бъркам общо към 30 000 долара. Гледах избрани моменти и противникът му беше много мотивиран. На такова ниво и за такива пари лесни противници няма. И миналата година е минал първият кръг. Ако спечели следващатa среща , ще е по - добро представяне от преди година. Не винаги един състезател може да е във върхова форма, но това не е причина да не го подкрепяме.

Давай Гришо! Мачкай ги тези девойки. Упс. За тениса ли беше статията.

яд те е че Григор не е импотентен като теб и на всичкото отгоре е тенисист от световна класа, а ти си кой, че не разбрах...айде изпърди се още веднъж в мазно-опърдения си анцуг, ама надали ще ти олекне

СЕНЗАЦИЯ...!!! Григор продължава напред след първи кръг...!!! :::))) И то след изстрадана победа и обрат срещу фаворита Сугита, заемащ престижното 107-мо място в ранглистата...!!! :::))) Проста да паладееш...!!! :::))) Даааа....!!! :::)))

БРЦК

ТИ да не би да си по -добър ?

Off course...!!! :::))) Майтап бе Уили, но в професията си СЪМ...!!! Да...!!!

Да не забравите да ни уведомите като успее да се пребори с 367-мия от Гана или Нигер.... Това л..ненце спечели повече пари от нескопосана реклама на вода и бисквити в БГ, отколкото от тенис!

Завист? 100% си путлераст.

От каквото и да ги печели не е твоя работа. Надали ще изкараш от ринене на лайненца скоро толкова.

лаик в тениса.е до тука. При него всичко до сега е ставало случайно. . .

Гришо пак почна да мачка!

Кого мачка? С огромни усилия 107-ия. Айде, стига с гражданина на Монако, Григор не е българин отдавна.

ех значи, как обичам да ми говорят глупости, Григор е български гражданин и винаги е бил такъв, това че е жител на Монако заради данъците няма нищо общо!!! Недейте да си измисляте глупости на чужд гръб!

кот е тъй , тъй йе. В изключително оспорван мач , с неимоверни трудности и късмет, победи супер звездата на тениса Юичи Сугита.

Гришо мачка само чаршафите, и то с намачкани д'рти чанти...!!! :::))) А на корта тенисистите го размачкат като с валяк...!!! Да...!!! :::)))

че жените на Гришо ти само можеш да си биеш ч..и на снимките им, дотам са ти възможностите