Делегацията ни в Рио най-малка от 60 г. насам

Делегацията ни от 51 спортисти, които ще участват на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, е най-малката от 60 години насам.

Обратно в новината

Коментари - Делегацията ни в Рио най-малка от 60 г. насам | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като съпоставим на населението, няма промяна. остава да видим резултатите.

Пред истинските ръководители от соц времето!Сегашните жалки и крадливи пигмеи ще закрият държавата, камо ли спорта.

как не те е срам бе Илияне или може би Марияне или ?........мир!?

Само да попитам. Ако участва някой в Биг Брадър или друго тъпоумно телевизионно шоу у нас, яде, пие, лежи, пърди и ръси простотии по 24 часа на ден в продължение на месец и накрая вземе та спечели, ще вземе 200 000 лв. Почти същото дава България за златен олимпийски медал на спортист, който в продължение на поне 15-20 години е подложен на ежедневни изтощителни тренировки, диети, включително и лични разходи за екипировка, път, наем бази, треньори, лечение, медикаменти, възстановяване, рехабилитации, психически и физически натоварвания с не на последно място огромни лишения в личен план и купчина още неща за да спечели. Така ли е? Да? Ок. Нямам повече въпроси.

Това си има име и се казва: Цената на избора

Кара ли го някой да става спортист? Като му е трудно, да вземе стотина изпита за има-няма 7 години и да стане лекар. Само че подозирам, че да блъскаш щанги в залата или да въртиш обиколки на стадиона е по-приятно и не иска да си натоварваш мозъка...

Тъпо е да взимам страната на спортистите, защото последните 25 години част от тях станаха синоним на мутри и престъпност. Но все пак трябва да уважаваме всеки труд, който е в полза на обществото. Ако всички станат лекари ще има ли кой да кара линейката или да асфалтира пътя й?

браво! а 0 /нула/ спортисти когаааааа?

Единственото което знаят е БАЗИТЕ. Ама по Тошово време ср спортуващите от 30 в клас бяха 25. И от тях 2 да станат ЕЛИТНИ стига

Делегацията ни от 51 спортисти и 150 началника...

И това е твърде много! Да си седят дома - и без друго за нищо не стават...

Какво е това нексус, но си голям лъжец.

neXus

Само ще си чешеш езика и почесваш главата, или не можеш да кажеш нещо смислено?

както е тръгнало на следващата олимпиада може да има само параолимпийци

Управлението на Стефка Костадинова е като това на Боби Михайлов - пълен провал. Да си подадат оставките е закъсняло с години действие, но поради голямото си безочие не го правят.

90% туристи

По-интересно число е броят на хората в цялата делегация! А той е 104! Така, че спортистите са по-малко от придружителите!!!

айде айде.. те руснаците да не би да имат голяма делегация

Изненадващо е, че след 26 г. демокрация, все още имаме делегация. Тя е малка и ненадеждна, но все пак я има.

Да, наистина отиваме с малка. даже твърде малка делегация. Интересно ми е как в годините до 89 сме имали толкова спортисти и успехи. Аз съм роден по-късно, но ни казваха, че е имало само лагери и страх в хората. Нещо не се връзва. Някой ще даде ли смислен отговор

neXus

Няма такова нещо. Лагери е имало само за престъпниците и търтеите - напълно заслужено! А страх може да има само у престъпниците! В моето семейство как не е имало страх? Да, имаше известни ограничения относно свободата, но нямаше гладни, бедни и престъпления. Изплатили сме 2 апартамента, построихме си вила, на всеки няколко години - с нова кола.

Iosiff Beluga

що дрънкаш глупости

Що лъжеш бе, душко? Хората се развеждаха, за да имат втори апартамент.

да ама рекламират нашите туристи по твто нали :-) и аз искам малко така разходка до там и обратно :)

Количеството беше по бай Тошово време Сега трябва да се залага на качеството

Количеството медали по тошово време също беше по-голямо от днес. Или според теб картонения медал е по-качествен от златния ?