Кралев: Трите медала от Олимпиадата са успех

"Трябва да се радваме на всяко едно отличие. Трите медала от Олимпиадата са успех", каза за бТВ министърът на младежта и спорта Красен Кралев, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кралев: Трите медала от Олимпиадата са успех | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скрий се, бе, нахалник !

паднахме с 3 на нула, но като се има предвид, че изтървахме 5-6 чисти голови положения, загубата автоматично се превръща в победа

Ами то дебелият плондер ако каже, че представянето ни е провал (каквото наистина си е!), означава да признае несъстоятелността си като министър на нещо, което реално не съществува у нас! И когато предричаха , че няма да имаме медали, хората му говореха за златни такива! И ние такива и не успяхме да спечелим като нация! За коментарите за инвестициите в спорта и за икономическото ни състояние даже е нелепо да се коментира - да види къде са съседите ни и тогава да коментира пак, ако не го е срам! А иначе за строителство на всякакви обектчета -да, има такова, защото от там падат комисионни и външно инвестиране, от което много сладко пощипват подобни на него чиновничета на държавна хранилка! Както и с уреждане на авантаджийски екскурзийки до екзотични дестинации като Рио!

най-много се радвам, че тая малоумщина Олимпийски Игри свърши.

Толстой пак се изряза. А бе баце, това не ти е народна топка в началното училище, едва ли си играл друго (то пък и там си лесна мишена за целене).

Не сте го разбрали,става дума за личен успех.Екскурзия до Бразилия;големи софри;усвояване на пари/всичко това държавно/.Ами Плевню,кво правеше там и той ли има успехи:)))

С това си мислене не става за спортен министър, а за стопанствените попълнения на другаря Гергов от БСП.

Този сумист ли е... а Вики Петрова ? Спорта който обича е на добре заредена маса !

След като и на него икономиката му пречела за да се печелят медали ... явно е кадър за БФС, но не и за министър. Позорно мислене и оправдание. Ето на Лудогорец икономиката не им пречи, т.е. рядко глупаво оправдание е, особено когато се касае за олимпиада, където има могъщи икономики след нас и много по-малки преди нас. Явно не е за поста си

Оставка за този плондир! Да не би Сърбия и Хърватска да са с по добра икономика! къде са те , къде сме ние! Така ще е докато спорта и държавата се управляват от мутри!

Тоя новоизлюпен министър си позволи да нападне най-заслужилия българин в спорта-великия треньор Иван Абаджиев.Каза,че всичките му успехи са постигнати с употреба на допинг от нашите щангисти.Представяте ли си що за родоотстъпник е това.Представяте ли си руския спортен министър да направи подобно изказване за своите спортисти...дори и да е вярно...о боже какви същества управляват България...нищожества като Кралев!

Едно време Батето се бореше срещу всички, които си позволяваха по някакъв начин да нападат българските спортисти, и си плати за това! Такива боклуци като този го прогониха от спорта и се опитаха да осквернят името и паметта му в услуга на големите братя, на които не беше удобен!

Батето сам се прогони от спорта. От ББС го отсвириха със скрита камера да урежда гласове.

Човека разбира от спорт,в колко дисциплини е участвал:4Х100 със и без салата;5Х100 с яко мезе;висок скок при лапане на порции;щафета при усвояване на пари и много др.

На фона на 35-те от 88 в Сеул е тотално постижение! Тогава сме били 7 по медали, а плондура от снимката да ходи да се гръмне някъде и да ни освободи от некомпетентността си

А по ТВ Европа ни облъчват с анкета. Заспал народ сме.

Дунди се изказа типично по гербаджиика. Нагляр!

Оставка бе, хипопотам!

На всичкото отгоре и премии щял да раздава министърът. На тези екскурзианти им стига разходката до Рио на държавни разноски.

Това прасе каза по БТВ,че премията на гиманстичките била 675 хиляди лева , а на Елица Янкова 150 хиляди лева. Защо на гимнастичките 675 хиляди - те нали спечелиха 1 бронзов медал, не са спечелили 5 медала ?

Някой знае ли защо най-бедната страна в Европейския съюз дава най-големите премии за медали и кой ги плаща тези пари ?

3 медала и 200 милиона лева похарчени за тях

Ааа,разбрахте ли сега че,Иван Славков Батето беше велик българин и родолюбец! Но ,не беше послушко и му спретнаха номер новите братя защото вика на един от тях Пръдльо!

Каза го за американския посланик Джеймс Пардю. Вечна му памет на Батето

Ходи да награждаваш някъде! Журналя и офиц. делегации - бройка пропорционална на медалите! А не 100 човека туристи и 3 медала! Как не ви е срам!

ТИПИЧНО ИЗКАЗВАНЕ НА ЧОВЕК,КОЙТО НЕ ЗНАЕ ЗАЩО Е НА ТОЗИ ПОСТ!А И ПО ВИДА МУ СИ ЛИЧИ!

преди двадесет години 30 сега 3 ми ко да се прави каквато държавата такъв и спорта тоест няма ги :-)

200 милиона къде потънаха за 4 години?

бай ти Тошо на пленума през 1956 взема властта и го свалят 1989 г.. На ВСИЧКИ ОЛИМПИАДИ по негово време България е в топ 20 при класирането по медали, като в повечето случаи сме в топ 10 и има само едно 11-то, едно 15-то и едно 19-то място. Къде го сънува този успех ?!?

Защо нашият министър на младежта и спорта е нито млад нито спортен. Защо трябва да ми казва да се радвам по задължение, не е ли това индивидуално усещане? Защо изоставихте училищният спорт, а гледате класиранията по големите състезания, като на Вас най Ви е ясно че там има повече политика и по-малко спорт? Защо нашият министър на културата не само че не е културен в своя изказ и като цяло, ами и се и биеше с полицаите за парко място в София, в близкото минало. Защо министъра на отбраната е земеделец? Другите министри не ги зная, но те работят ли за хората или за себе се?

Поглеждате министъра на спорта и виждате къде са потънали една голяма част от парите. Буквално.

Косово взе злато, Фиджи взе злато. Кот Д'воар взе злато. Бахамите взеха злато.

Скрий се дунди. Как може такъв шопар да е министър на спорта???

А онова на Кейти Ледецки кво е ?

Къде си тръгнал да се сравняваш с Кейти Ледецки ? Сравнявай се с Хърватия,Сърбия,Унгария,Словакия !

що пък не? Едно време бяхме равни с тях, а няколко спорта си бяха чисто български .

ама Унгария е 12-та, Хървария 17-та , Сърбия 32-ра, Словакия 37-ма... А БЪлгария е 65-та.. май и така не се получава никакво сравнение...но пък в исторически план, всички тези не са ни били никаква конкуренция! Така , че успеха ни е чист провал . Нещо като "спечелените" от Станишев избори срещу Бойко.

Защо когато някой бизнесмен или гражданин вземе пари от банка и фалира, трябва да връща, ако не в затвор и конфискация, а когато някой министър похарчи милиони без ефект само да се оправдава?

Да, 3-те медала са успех с тези мизерни условия на спорт в България. Ако продължавате така да съсипвате спорта г-н Кралев скоро и толкова няма да видим. Не може нашите спортисти да подготвят в различни държави по света, а ВИЕ да се биете в гърдите за техните успехи. Ако подобрите условията за спорт в България може и доста повече медали да спечелим

Мизерник, как не го е срам!!!!!!!!!!!!

Сигурно е сладко да си министър?! Затова този няма чест и смелост да каже истината, защото ако я каже, ще трябва да си подаде оставката!!! Нима няма други държави, които да са в нашето или дори по-лошо положение, но с по-добри спортни постижения?! Трябва ли да му ги цитирам, на спортния министър?!

Оставка за дебелото прасе Крадлев ! Оставка и за напълно провалената като ръководител Стефка Костадинова! Откакто тя е начело на БОК дълбаем дъното - представянето ни в Рио е най-слабото след Хелзинки 1952 г. , т.е. от 64 години насам !

Цели три медала!?! И при това без нито един златен! Такова жалко представяне не сме имали от 1956, но и тогава май единият медал е бил златен. И това ПРА$Е ще обяснява представянето като успех?!? И са похарчили 50 млн. лв. За 14 спорта за 4 години. Близо по милион на спорт на година?!? Това са точно по 75 бона на месец за всеки един спорт по отделно!!! Че тия спортисти да не са тренирали на Малдивите??? Пак лапнахте едни пари, а? Тоя да си подава оставката, че иначе Тиквон великолепни ще му я поиска и тогава срама ще е по-голям.

така или иначе ни натрапват толкова време физиономията му, да сложат снимката в речника срещу наглост.

Тумба мазни ,некадърни и корумпирани чиновници снася кинти на закъсали , още по-некадърни и корумпирани журналисти, като тези от БТВ-то и "7 дни спорт", за да представят провалите им като успех !!!

Къв успех бе, успех щеше да е ако досега сме имали средно по максимум 2-3 медала на олимпийско участие. А че сривът И в спорта не се дължи на гербрарите не значи, че трябва да се преувличава и хвали повече от нужното.

Ми успех е - я колко парички се усвоиха.

Abu Talib

Четири години 14 отбора лапаха държавна пара 50 милиона, после отидоха в Рио да развяват пръднята си там. Кел файда от тези спортове.Файда йокму!

Abu Talib

ММС.Не може да се подканят от други ресори да харесат резултатите.Министърът да подканая МЛАДЕЖИТЕ от това министернство, не дъргаците като мен.

Айде стига глупостил. За 4 години държавата е похарчила за олимпийците ни над 200 милиона лева. В същото време и се свиди да раздаде 2 милиона за да може да се развива спорта сред подрастващите. Пряк наблюдател съм как деца завоювали медали примерно по шах или карате на европейски първенства разчитат само на родителска подкрепа и ако излезе някой друг спонсор за да могат да участват по тея състезания. До скоро републиканският ни шампион по шах до 12г. търсеше спонсори за да може да участва на световното във своята възрастова група. Предполагам същото е положението и в другите спортове. Има 10, нека да са 20 популярни спортове, където спортуват най-масово децата. Какъв е проблема да се усигури на тези деца финансово разходите им за участие на европейски и световни първенства за тези които са спечелили квоти ? Подобно нещо не изисква повече от 5% от похарчените за трите медала сума за всички популярни спортове в БГ. Гербаджиите се хвалят с нови зали, но БГ не е само София. Някой дали е проверил по малките градчета какво е състоянието и как децата не само че нямат финансова подкрепа ами с мъка намират и къде да тренират. Само че да се подпомага детският спорт не е угодно защото е трудно да се краде а и сумите са малки, друго си е да налееш няколко милиона на едно място и да си получиш процента. Срамота е да наливаш пари в тенесист като Григор, който не благоволи да играе за страната си, отиде в Рио да отбие номера и само дето не напсува родните журналисти все едно те са му виновни за резила, а в същото време млади надежди в различни спортове да се отказват заради безпаричие на родителите им, чиято първа грижа е прехраната и чак тогава ако остане нещо и за спорт...

Много интересно - няма желаещи за коментар. Страх ? Аз бих казал -по скоро неприязън. Много лой и много пошлост.Ами нали затова си министър ,да искаш да оправиш спорта в държавата. Доверен човек си в министерски съвет, платил си си да влезеш там.Ами свърши си дължавната ръбота.Натискай ,плачи ,реви ,отслабни ,но вкарай средства поне в 5-6 вида основни спортни дисциплини.Там където имаме реални шансове поне за 10 години напред да изградим школи и състезатели . Че за какъв дявол си станал министър ,ако не за това.Да си оправяш личното ТОТО и да се хвалиш с хубавата си половинка-говорителка ,и всяка вечер да си Проя или друг луксозен боянски ресторант. Не става така изграждането на имидж.Това че ти поискаха оставката е правилно. Друга тема е кой ти я иска.Трябваше лично ББ да те свали от стола. Нищо не става от теб. Няма разлика от теб до Васил Лучано.Едно тесте карти сте. Жалко

Не ни е страх бе адаш да коментираме, но полза няма никаква, че при нас кучето си лае , а кервана ...Уморихме се, иначе си прав за всичко!

не си разбрал. Не спортистите, а съпътстващата делегация с предимно наднормено тегло бяха куфари и екскурзианти.

А също е и успех наддаването на теглото на г-н Кралев с около 30 килограма откакто е министър. Мила, родна, жалка картинка. Поне не ни ядосвайте, другарю Кралев.