Тимовете в Премиършип счупиха поредния рекорд

Английските клубове счупиха рекорда за похарчени средства през летния трансферен прозорец, до чийто край остават още шест дни.

Обратно в новината

Коментари - Тимовете в Премиършип счупиха поредния рекорд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пак ще хапнат хурката от германците,Реал, Барса и ПСЖ!

Като гледам как им почва първенството и колко са скучни мачовете и три милиарда да похарчат, все тая. Нито Сити, нито Юнайтед, Челси, абе скръб. Нещо с не много средства ако направи Ливърпул, ама последния кръг показа, че и те са зле. Още повече, че се насърчава харченето и прането на кинти, та тия които се стискат, надали ще им позволят да печелят. Това миналата година с Лестър си беше жив маркетинг и реклама. Това пък Арсенал изобщо не става. Арсенал беше по времето на Тиери Анри. Сега са си средняци. Почетино работи добре в Тотнъм, ама собтвеника е скръндза еврейска голяма.

++++++. Абсолютно съм съгласен. Ако англииското първенство не се решаваше извън терена, то сърчето защо не стана национален селекционер. Анонимници като Стивчо Макларън, като Роичо Ходжсън сега големия Ал, голям само на бой и килограми. Сърчето като ревнеше на острова и дяволчетата веднага ставаха шампиони. В Еврпоа не му се чува думата и провала щеше да е пълен.

Пералнята в Англия върти на яки обороти.През тва време испанците събраха де-що трофей имаше в Европа на клубно равнище последните 3 години.

Ами то се видя техните колко могат... Те ако не внасят футболисти, първенството им трябва да се закрие! Но след брекзита май и това ще стане... Е, няма да го закрият, но нивото им ще падне стремглаво...

И какво от това? "Елитните" им отбори ще стигнат до 1/4 в евро турнирите.

от край време няма вече футбол виж в чемпиъншип и там по-долните лиги може и да се види нещои хубаво иначе всичко друго е пране на пари

Е, и какво? Хората по света гладуват, тия прахосват пари за дивотии и говорят за общочовешки ценности! Връх на цинизма! Поне да имаше резултат, но като им погледнеш мършавия национален отбор, в който при това повече от половината вече са ашладисани англичани, ти става тъжно, че именно тия са измислили футбола. Но започвам да си мисля, че тия измислят всякакви нови игри тогава, когато вече другите са ги настигнали и надминали в старите налични такива! Поне за малко да са първи в нещо!