Ивет: Не се отказвам, ще бягам докато ми е кеф

Най-голямата българска звезда в женския спринт Ивет Лалова даде първото си по-дълго интервю след успешната ѝ Олимпиада в Рио.

Обратно в новината

Коментари - Ивет: Не се отказвам, ще бягам докато ми е кеф | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото което направи на олимпиадата в Рио, е че ходи с мъжа си на плаж и изпрати снимка. А във всички медии беше отчетено представянето й като-добро (А тя се класира на последно място???) Иначе кариерата й е общо-взето успешна. Но без олимпиатата.

Нека да бяга щом може!Ако някоя д,уга сп,интьо,ка я победи тя ще се откажелно докато няма кой тя си е 1 няма значение на ко.ко години си!

Тая озъбената що държавни пари излапа и още иска..... Журналистите се насраха да я превъзнасят колко е велика, а в същност нищо не е постигнала на тази олимпиада, само целувки ни праща а баламите да и пълнят гушката с пари от бюджета....

Ако правилно съм разбрал аз ще трябва да продължа да плащам за да може тази ... да си прави кефа.То така беше и преди 89г.Май нищо не се е променило от тогава, а?

Данъкоплатеца не лапа мухи за кеф. Той гледа и ще плаща все по-малко.

следващата олимпиада не е ли в Токио ???? Кога се смени на Пекин

IZPQTA PESEN SI VECHE

И с какво и е успешна олимпиадата в Рио! Като има балами да плащат - ще бяга, ама нищо няма да постига, защото вече е за пенсия! Вместо да се подготвят млади надежди, пак старите кранти ще цоцат - нямат наяждане!

Напълно те подкрепям. Егати нахалството Лалово. Представяте ли си данъкоплатеца да каже: ще плащам когато ми е кеф. Ето защо има сива икономика и ще става още по-сива та черна.

ми бягай, пък ние ще плащаме щот ни е кеф

Ми бягай,ама не за България.Тук куци коне като теб има много.Бягай за Италия,за мъжо си,не за нас.Понимаеш?

Ивет продължава да ме кефи, да ме възбужда, да ме кара да фантазирам, Ивет продължава да ме кара да се интересувам от лека атлетика! Ивет продължава да ме кара да се чувствам горд, че имаме такава състезателка!! В същото време показвам масивен среден пръст на всички хейтъри и злобари, с които интернет пространството ни е дарило! Мерси!

Важното е да не те нарочат гадините от вадата.