”Левски” официално има нов собственик

Спас Русев официално бе обявен за нов собственик на "Левски".

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” официално има нов собственик | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на там са тръгнали сините за жалост. Може да плюете Домусчиев , но неговата структура нямя нищо общо с социдеята за футболен клуб. Затова успява . Никакви мениджърски интереси , скрити собственици , платени фенове и т.н. И си фен , когато си купиш клубна карта , фанелка , спортен екип , билет. Доскоро феновете на "грандовете" получаваха безплатни пропуски за мачовете , че и им плащаха....??? Безвъзмезно си прехвърлиха акциите ..... а парите са дадени на заем на ПФК Левски - изпитана схема на Лупи , Титан и др. подобни ... Пътя е ясен -Три ЦСКА в А група след 3-4 год...

... е истинският собственик - останалите са подставени лица!

Бях от ЦСКА 40 години. Вече няма ЦСКА. То умря. Вече съм от Светкавица - Търговище или пък от Чавдар - Бяла Слатина (какво значение пък има) Сега на път е да умре ПФК "Левски" - София. Игри, далаверки, мръсни трансакции, долни въртележки - ето това сега е т.н. български футбол (лека му пръст, да почива в мир!) За вас не знам, но аз се насочвам към кърлинга и дартса! Просто ми се гади като гледам всичко това, уважаеми приятели:((( Виновни няма, виновни са зрителите:(((

Така е, аз от години не гледам роден футбол, просто е подигравка с феновете. Пък чуждия не ми е толкова интересен емоционално, няма как да викам "нашите" на някакви тъмнозелени играещи на хиляди километри от нас.

В България всички отбори са пред фалит освен Лудогорец. Ще остане само аматьорския футбол и Лудогорец.

Ченге...

шофьор , даже не и ченге. Знае как да преправи пътен лист , как да "реализира " икономия на гориво , за да вземе премия- все полезни неща.

Не съм от София, но съм левскар. Емоционалното слово на новия собственик беше добре написано, но думата провинция издава простотия. В България провинция няма и не е имало. Ако някой употреби тази дума за част от територията на България го класифицирам като прост комплексиран простак. Сега по ТВ има затъмнение за мачовете на Левски. Гелосаната делиорманска мастия владее ефира. Г-н Русев не каза какво ще направи за да имат възможност всички фенове от страната да наблюдават мачовете на Левски по ТВ, когато нямат възможност да присъстват лично.

Ей нямате по 3,96 лв. на месец да гледате мачовете на любимия си отбор по телевизията ли, баси андрешковците.Като влезете в магазин или ресторант не правите сметки, затъмнение имало, ми да не е само на лефски на мачовете.

3,96 лв. е много за наркоманите в Лески.

Най после сините говеда си намериха майстора...Кадровото ченге от комунистическите ДС и УБО на БКП, бивш шофьор от УБО Спасчо Русев цариста...!?! И окрап Агенцията за чуждестранна помощ/АЧП в гладните години на прехода, като дясна ръка на "синия" Петко Симеонов... Ми те левскарите винаги са били отбор на милиция, полиция и т. н. Е честито...!!!!!! С комунистически сини поздрави...

Ха,ха,ха,ха,.......................!

Аз пък съм чувал, че дори на някои им дават пари за да вземат фирма, особенно когато има дългове повече от активите.

Този има мутра на ченге. Но ще видим. Никой не се вълнува. Български футбол няма отдавна.

Един истински българин , левскар , защитава българския футбол и ще успее да вдигне отбора на народа на Европейско ниво ! ! ! Лека нощ на всички мелези , дерзайте и треперете ! ! ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Утре нелременно на 4ти км!Там всички са поклонници на подуенски отбор. Няма да можеш да почувстваш сам!

Четейки изказването на този господинчо си личи, че е достоен наследник на Лафчис и Батков. Че няма да се занимава с футбол, а със създаване на интриги около другите отбори.

По тв-то тонев изглеждаше много нервен, някак си гледаше лошо на ситуацията. Явно заповедите отгоре не са му харесали. Този новия и той нямам думи - чете от някакъв лист.... такъв бизнесмен пък 3-4 изречения не може да възпроизведе. Поне си го казае няма да се бърка. Явно и на него са му дали заповеди да става собственик на отбора. Сега питанката е кой раздава заповедите? Вие се сещате нали. Но не е истонския кой, а отражението

Русев каза: "Благодаря на предишните собственици, че не допуснаха клубът да бъде спасяван от провинцията". Да не забравя, че има привърженици на Левски и от провинцията!!!!!!!!

Аз пък никога не съм харесвал шопските отбори подпирани от Партията.

Абе , приятелю , споко , има впредвид , че не стана това , което стана с оранжево-розовото мелезче ! ! !

на там са тръгнали сините за жалост. Може да плюете Домусчиев , но неговата структура нямя нищо общо с социдеята за футболен клуб. Затова успява . Никакви мениджърски интереси , скрити собственици , платени фенове и т.н. И си фен , когато си купиш клубна карта , фанелка , спортен екип , билет. Доскоро феновете на "грандовете" получаваха безплатни пропуски за мачовете , че и им плащаха....??? Безвъзмезно си прехвърлиха акциите ..... а парите са дадени на заем на ПФК Левски - изпитана схема на Лупи , Титан и др. подобни ... Пътя е ясен -Три ЦСКА в А група след 3-4 год...

От днес на Герена си имат нов радомирски кравар, взел най-дейно участие в разграбването на България. Честито на всички и най-вече на стадото !

ДИР-а, СТИГА С ВАШИТЕ АЛБАНСКИ ИНТЕРНЕТ ГАДОСТИ - 5 ПЪТИ МЕ МАЛТРЕТИРАТЕ И СВАЛЯТЕ ПО 2-3 ИЗРЕЧЕНИЯ, НАПЕСАНИ ОТ МЕН! КАКВО ПОСТИГАТЕ? А, ДА -ДЕМОКРАЦИЯТА... КАРАТЕ МЕ ДА СЕ РЕГЕСТРИРАМ...? ПОСЛЕ МИ ПИШЕТЕ, ЦЕ ПРЕДИ МИНУТА - ДВЕ СЪМ БИЛ ПИСЪЛ

А така, въртим, сучем и истинският собствен8к си цъфва в един момент. Попрочетете в нета кой е Спас Русев и от къде са парите му :) А честито !

честито

ПОРЕДНИЯТ БОГАТАШ, БЕЗ ДА Е СПЕЧЕЛИЛ ПАРИТЕ СИ ПО НЯКАКЪВ "СВЕТЪЛ" НАЧИН. нИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК Е СТАНАЛ 5-Я ПО БОГАТСТВО БЪЛГАРИН???

Боби Михайлов и Лечков са ВИНОВНИ за състоянието на футбола в България и затова че НЯМА Български футболисти !!! Преди 20-25 години когато те играеха, в Българското първенство изобщо НЯМАШЕ чужденци. Но затова пък националния отбор беше силен. А сега в отборите играят по 9- 10 чужденци, а българите са един или двама.... Това вече не е БЪлгарско първенство по футбол, а някакво първенство между ЧУЖДИ отбори, които играят по българските стадиони.....

Боби Михайлов и Лечков, или да направят Футболното първенство да бъде НАИСТИНА Българско- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с поне 7- 8 българи( истински българи, а не негри, платили ПОДКУП за да вземат БГ гражданство и да играят в Европа), ИЛИ да си подават ОСТАВКИТЕ и да се махат. Българския спорт е с участието на българи !!! Ако искат да правят някакъв БИЗНЕС, нека си правят, но да махнат името Български. Също така, Държавата и Общините трябва да си вземат обратно Всички стадиони и Бизнесмените ( докарващи чужденци ) трябва да плащат НАЕМ, както всякакви други ФИРМИ... Ако ще гледам футбол на някакви негри и араби, по- добре да гледам нещо друго.... Негрите и арабите може да ги ползват да гледат как се избиват и единия умира, а другия остава жив...

тоя си мисли, че ще оправи батака кат размахва винкела като феята на зъбките маха онова .....

дарт пергишин е собственик на великя левски.ха,ха,ха,хаааааа!он че прати левски у прованса.помнете ми думата.

отвратителен тип, един от основните далавераджии от 89г. до ден днешен. Шофьорът- филантроп...тези унищожиха България

Верните наркомани в Лефски защо не го съблякоха този червен боклук, а съблякоха един честен човек като Петев,а ?

Новина без особено значение. Ще преперат малко парички и ще го шитнат на някой друг. То има ли вече футбол в тази кочина?

Нее кочина, а обор. Кочината фалира и я няма вече.

Спас Русев шофьор на Огнян Дойнов, Румен Гайтански- Вълкът, шофьор на Чавдар Чернев н-к на Соф. Градско на Народната милиция, Валентин Златев Лукойл, също такъв на Андрей Луканов в Москва, Ветко Арабаджиев, допълнете информацията сами.

държава от Аватари...

Пада комунизма и изведнъж една сутрин се събужда богат, притежател на фабрики и заводи...

Под възглавницата...

Аууууу ще се пръснат от злоба феновете на Литекс !!!! Леле майко, не е истина !

На тази ДС-отрепка ли трябва да разчита отбор като ЛЕВСКИ ???!!! Жалко, след като го докарахме до тук!

Тъй де. Гриша Ганчев трябваше да е !!! Малоумник.

Уе-уе-уе-е-е-е-е-е.... Тоя ме разрева! Аз съм заклет армеец, откакто се понмя, но тоя с една статийка ме омагьоса в синьо..... Сега си рева и викам: "Само Уевски! Оле!"

Другарите, които рязко са забогатели след падането на комунизма просто си подхвърлят топката.

Докога Левскито ще бъде зависим от комунягите от ДС ?

Докато трябва да дават отпор на комунягите от "Литекс", ЦСКА, Лудогорец и други... Дотогава!

Това с безвъзмездното даване на нещо на някого ми се струва шменти-капели. В света, в който живеем, при такъв изблик на алтруизъм, или нещото го няма, или ако го има, не струва нищо. Друг е въпросът, ако безвъзмездното дарение е превенция срещу ред гадни неща, които могат случайно да ти се натресат на главата. Съвсем трети, че може да е най-обикновена данъчна измама.

Мисля, че НАП трябва да си свършат работата преди да е станало прекалено късно, както с ЦСКА !!

Що ти безвъзмездно няма ли да даеш няколко милиона дългове? То цели банки се продават за 1 евро, като примерно Пари Ба продаде на гръцка банка клоновете си в Гърция

Говедата са ми по противни от чорбата

И вас селяните много не ви обичат

Във всяка една сделка в България има замесени червени боклуци от ДС.

ДС-мафията нямат цвят

Дано този новия собственик довърши започнатото - фалит на наркоманите Леефски.

чорни, патков, пеевски, русев ....., следва ким чен ун !!!

Червен олигарх влюбен в синята фланелка !

За ДС-мафията цвят НЯМА

какво изказване! Въпреки всичко нещо дебело грухти около цялата тая история.

Аха... Едни оранжево-пембени фурнаджийски лопати.

Умник,човека ти говори за Леевски:))

Да им е честито на Левски ! Стават най огромната машина за пране на мръсни комунистически пари!!!!

Че то друго било ли е до сега,футбола отдавна е пералня

Това е БГ :) ДС мафията няма да изчезне преди да изчезне народа...

Мезвъзмездно значи с пари под масата, и ДДСто откраднато. Подаръците също се облагат с ДДС.

Защо не си вземете,,опитни,,ръководители като Сашко Томов,Гърнетата...те са честни/чисти/ и без отбор.

Също като вас. И се харесвате... Я да се земете...

Винаги търсел синята фланелка, синия екип, изобщо синьото. Ама душичката ти е червена бе другарю и червени знамена и сърпове са ти в главата.

Ха да им е честита и свободата и магията. Първо с Батков и после с Русев. Само най верни ДС хора. Дано е научил нещо в Англия, ама се съмнявам.

Ха да ви е честит международният далавераджия и шофьор на първенците от бай Тошово време! Фала и увек!

наи хубавото от всичко това е че ще махнат този продажник и изменник станислав ангелов дето заряза левски и избяга преди време и ги плюеше след това да го махат този некадърник и изменник

Ще ми припомниш ли с препратки и цитати кога и кого е плюл Пелето? Защото аз помня как Мустака попържаше, но не и Станислав Ангелов. Той просто си прочете договора (което глупакът Батков, уж адвокат... не беше направил), плати неустойката и си тръгна...

Какво значи "прехвърлят безвъзмездно своите акции на бизнесмена"? Да не са преки роднини или?? Данъчните какво ще кажат - дължи ли се данък при това прехвърляне!

Законът позволява безвъзмездно прехвърляне на акции. За данъчни цели акциите се оценяват по определена методика и ако са поскъпнали между придобиването и прехвърлянето, старият собственик е длъжен да плати данък върху разликата.

И Левски като че ли го чака съдбата на ЦСКА ... като че ли същия сценарий ... само с известно отместване във времето ...

Собстженика на Левски е Шиши!. Другите са подстажени лица.

Трябва да си смените името - от ДИР БГ на Дирник АнтиБГ.