Владимир Николов е новият главен секретар на БФВ

Бившият национал и капитан на националния ни тим - Владимир Николов встъпи официално в длъжност като генерален секретар на Българската Федерация по волейбол.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Николов е новият главен секретар на БФВ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генералния секретар какви функции има ? Да държи мадурите на президента ли ? Или да рине лайната след кацата ?

Не го разбирам този ход на Владо- освен ако не е за да издържа семейството си! Но да се наредиш до онези яко омазани типове и после да искаш феновете пак да ти вярват- АМИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ ВЛАДО, НЯМА!

Той отдавна се е омазал с тях.

И кое му е трудното за разбиране в тоя ход на Владо? Ако ти си се фокусирал предимно в "мазните типове",то освен тях съществува и спорт,на който Владо е посветил живота си до сега.И е нормално да продължи да работи за него,за отбора,за страната си!

деер

Винаги хората без достойнство ще съсипват България....Човекът сам си го каза, че личният интерес е взел надмощия над морала и е решил да не оправя бакайте в БФВ за своя сметка... След 5 години, да не очаквате да се е случило нещо градивно?! Колкото със Стефка Костадинова и Михайлов са се случили.... Търпете хомот и си повтаряйте грешките.

По-добре беше Владо да смени "вездесъщия" инжданчолазаров!!! Поне като спортист Владо Николов беше великолепен!!! Игра и помага на отбора си в трудни моменти, дори на висока за спорта възраст!!! Успех, Владо, дано не се увълчиш, и да смениш в най-скоро време оялите се вредители!!!

деер

Какъв успех?! Нима в борда да няма реализирали се волейболисти от миналото?! Има и какъв е резултатът??? Не е въпросът какъв състезател е бил, а какъв характер има - приведен или с високо вдигната глава...

Ааааааааааа,не пипайте кадрите на ДС.....без тях на кормилото нищо не става

Владо, Владо... Колкото добро вършиш със школата, толкова ти самият се омазваш покрай гнусните самодръжци, оплели в лепкавите си пипала българския волейбол. Няма добър изход по пътя, който хващаш!

Абе хора, кога ще махаме таз абсолютна утрепка Данчо Лазаров, бе???

удобна салфетка на лазаровщината след кацата лой и пламенчо.

Драйфус ми се от вас, жалки човечета, захапали кокала и зачеркнали всичко мъжко в себе си заради едната власт. Окопали се, ояли се лешояди накацаха най-успешния колективен спорт у нас през последните години и сериозно го покриват с курешките си, замазани под наизустени фрази от близкото ни комунистическо минало. С наглеците и самодоволните муцуни, изпълнили до краен предел състава на БФВ ни очаква невиждано досега падение. ...но спри сърце, какво тук значи някакъв си ... волейбол.