Андре Шурле спаси ”Борусия” срещу ”Реал” (видео)

"Борусия Дортмунд" и "Реал Мадрид" завършиха наравно 2:2 в изключително динамичен мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

Обратно в новината

Коментари - Андре Шурле спаси ”Борусия” срещу ”Реал” (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хандбалистът Роналдо в 12мин. беше още по-трагичен от ръката на Боатенг на световното...Но разбира се гелосаният е с бонус и му е позволено.

Записът, който се предоставили, не съвпада с информацията, която сте публикували. На записа ясно се вижда как Борусия открива ресултата, но в текста по-нагоре пише " Резултатът откри Кристиано Роналдо в 17-ата минута ".

Реал се спаси от грозна загуба бих казал ,немската машина ги уби от игра

Немската машина го беше поела голям ичетвъртит, ама нищо, има още един мач и тогава я чака петица от ТОТО-то...

немски машини, те 3ма немци на терена, единия от Мадрид. Когато си поиска снощи Реал си вкарваше и спираше да играе после, машината са напиня, напиня, накрая просто гостите си почиваха, типично за испански отбор, когато води, и типично за немски да тичат като изголавени докрай, при 80 хил. на стадиона срещу най-великият отбор в историята на фурбола :), така се играе, поздравления за Дортмунд.

ами то и испанците в Реал са колкото и немците в Борусия. В края на краищата това е един обикновен тъп мач.

Шурле спасил Борусия, 20 на 12 удара, 12 на 6 във вратата, 60 на 40 владеена на топката, точката им дойде подарък на мадридчаните. Ама авторчето явно е балерина

alo dir-a...smenete si draskachite! edno video ne mogat da kackat.