Григор е 1/4-финалист след победа над Лайович

Григор Димитров победи сърбина Душан Лайович със 7-6 (7-1), 6-4 и се класира за 1/4 финалите на турнира на твърди кортове в китайския град Чънду.

Обратно в новината

Коментари - Григор е 1/4-финалист след победа над Лайович | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие тук си пишете глупости а и като гледам повечето нито разбират от тенис а се опитват да коментират .Хора излагате се и много му завиждате на Григор не е достойно такова поведение ,засрамете се вие всички които пишете тук просто му завиждате на таланта и на успехите и много добре знаете че никога няма да постигнете това което е постигнал и занапред ще постига Григор по добре замълчете жалки сте.На Григор желая много професионални успехи до края на сезона !!!

Съгласен съм с всичко в това изказване, единствено онова с "разбирането". Това не е нито математика нито физика и в спорта за наблюдателя няма какво да се "разбира". За фена е достатъчно да знае правилата на играта и да си избере за кого да "вика". И когато този когото поддържа започне да губи или не оправдава очакванията на фена, последния реагира емоционално а не "разбиращо". Защото той наблюдава нещо заради себе си а не заради този който участва. Така че всичко около Григор си е наред. Човека живее добре. Ту бие ,ту пада ... не е най-добрия тенисист в свето но е в елита. Той живее и постига в професията си неща които при повечето му фенове това е невъзможна. Така че всичко е нормално и наред. Просто неговите фенове трябва да разберат че е необходимо да направят нещо за себе си вместо да се втурачват и да прехвърлят своите проблеми върху Гришо който си ги решава.

Който се смее последен , се смее най-добре! Казвам го за да подчертая че това което Гр.Димитров прави за популяризирането на България, може да се сравни само с онова магическо лято на 1994г. и с името на Христо Стоичков, който между другото беше на трибуните за да подкрепи Григор на живо. Има само една малка подробност: Григор играе между 60 и 70 мача във всичките посоки на света , през цялата година и се радва на нарастваща с всеки изминал турнир популярност. Дай боже да е по-здрав от Надал и Федерер и Джокович и да продължи нагоре. Както казват експертите - за таланта му граници няма, но таланта прави само 5% от победите - останалите са Труд. Както каза Джокович : " Григор работи много! Страшно много! И аз гарантирам че резултатите от този труд ще дойдат много скоро!" На него може да се вярва!

това изобщо турнир ли

свършиха истинските турнири и нашия се "засили" Кой е този Лайович ?!? Представям си нивото на този турнир с такива тенисисти!

Доминик Тийм от Австрия е 8 ми в света, Ник Киргиос от Австралия е номер 15 , Гришо е 21 ви , Лайович е номер 70, Диего Шварцман е в 50-тицата, Троицки е в 30 тицата, Кевин Андерсън беше преди месеци номер 8 и т.н. и т.н. За сравнение в нашия турнир в София най-преднокласирания и завоювал титлата беше Баутиста - Агут от Испания - номер 22 в света. Изводите си ги правете сами.

На четвърт финала ще играе срещу победителят измежду втората ракета на Италия - Паоло Лоренци и втората ракета на Аржентина - Диего Шварцман. Най-вероятно ще бъде Лоренци - който направи изключителен мач срещу Мъри преди 15 дена на ЮС опън в Ню Йорк!

... по-важно е... с кого ще си... поиграе преди... 1/4 финалите...

Скоро не са го снимали с леля му и почна да играе. Явно е взел под внимание съветите на почитателите си, да не се занимава с другия пол, а да се съсредоточи над играта си! Пожелавам му успех и най-вече да играе за България и за себе си!!!

Грешиш. Преди десетина дни са разпуснали в Портофино, Италия. Държане за ръце, гушки, целувки. Има снимки:).

Gal

Много му пука за съветите на почитателите си....

И отново голяма новина за този, как му викаха, "най-добър", "първа ракета" или май клоун с шотландска поличка ...

Дай някоя значима новина за себе си.

Ами например, че съм се опазил от съдържанието на това "пази боже сляпо да прогледне"