Димитров: Приятно е да започнеш с такава победа

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров сподели, че е останал много доволен от представянето си на старта на турнира на твърди кортове в Чънду (Китай).

Обратно в новината

Коментари - Димитров: Приятно е да започнеш с такава победа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, мястото му е в топ 10, но той е единственият, който не го знае. И се кефи на мизерни победи.

играе на някакъв турнир на анонимниците и пак му е трудно .

Усещаш ли колко си анонимен ???

не участвам там! А ти като си толкова голям разбирач, можеш ли без да четеш в интернет да ми разкажеш за Душко Лайович или за Диего Шварцман?

Хм, с този ли Диего, григито си потроши ракетите, или беше в друг мач?

Да стискаме палци за нашто утре! Ако успее - ще влезе между 20те най-силни в света, а предстоят силните турнири в Пекин, Шанхай,Париж и Лондон, които при толкова много контузени като Джокович, Федерер, Надал и в края на един изтощителен сезон могат да променят много неща в класацията и да дадат чудесни възможности за 2017 на нашто юначе! Няма да е лесно, но затова си имаме нашто лъвче! Успех Гришка и Дани и нека Силата да бъде с Вас!!!

От цялата новина разбрах, че участието на Григор в този турнир ще приключи утре.

Мда, приятно е да започнеш с победа, това не е типично за григито и той затова се радва толкова! Аз да му кажа, че е и още повече приятно да завършиш с победа, а това му е още по-рядко на григито!!! А дано да се е взел в ръце и да му е дошъл акъла, и психиката да му е по-здрава, че да се поздрави с победа в края на турнира!!!