Григор Димитров се върна в Топ 20

Григор Димитров стартира новата седмица на 20-о място в ранглистата на Мъжката тенис асоциация (АТР), информира БТА.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров се върна в Топ 20 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но не и когато си бил номер 8 и когато са те сравнявали с най-великия на всички времена! Така,че сега нещата при него не са добри, както и да го извъртате.

20 звучи феноменално, когато е постигнато въпреки липсата на българска школа по тенис, български спорт, българска държава...

Хехе, полека с липсите, България го финансира с повече от 500 хил лева!!!

НОВИЯ ТРЕНЬОР ВОДИ ГРИШО МНОГО ПРАВИЛНО ТАКТИЧЕСКИ ... В ПРОФИ ТЕНИСА АКО НЕ СИ ЗАЩИТАВАШ ТОЧКИТЕ И ПОСТИГНАТИТЕ МЕСТА ОТ ПРЕДИШНАТА ГОДИНА ПАДАШ МНОГО БЪРЗО - УРОК КОЙТО ДА СЕ НАДЯВАМЕ ГРИГОР НАУЧИ :)))

По света има хиляди тенесисти и само 20 от тях да са по - добри от теб е нещо много голямо.

19 са

ТенЕсистите, не ги знам, но виж тенисистите, наистина са много. Играят тенис.

Добре, че беше Григата, та да видите какво е това тенис и да излезнете с това "тенисисти". Големи сте досадници. Казва се тенесисти. И без друго това е чуждица, така че няма нужда да ми даваш за пример, че се пише "тенИс". Винаги се е казвало тенЕсист.

Браво Гришо! Давай

Ако Продължава така, то към Коледа ще е в Топ 15. И ще ме изненада Приятно, ако се случи. Значи можел Да се Мобилизира. Каква е "причината/те" много не ме интерисува.

Браво! С нетърпение очаквам влизането в топ 16.

като се върне в Топ 10, тогава ще го похваля.

Ти и към себе си ли си така взискателен? В кое световно топ 10 си? Айде, нека не е световно - българско. Айде, нека е на областно ниво. ............

Топ 20 си е Топ 20! Браво!

гледах мача в събота - жалка картинка, все ми се щеше едно турнирче да вземе било то и 150

Да е "жалка"... Колко да е "жалка" - следващият българин в тениса е на 300 място.

прав си, дано скоро някой хлапе да изгрее

оставете Григор да си гледа успехите, вие си гледайте мизерията

Ти някякаъв скрит древен мъдрец ще излезеш.

Ето ги събрали се тук една група смешници и развиват теории .Вие изобщо гледате ли му мачовете ,сигурно не само влизате ,драскате по някоя глупост и си мислите че сте велики .Григор след два турнира може и да е 15ти а и по надолу а вие къде ще сте май никъде ,затова се скрийте и не се показвайте ,жалки сте!!!!! На теб Гришо ти пожелавам успех в Пекин и в оставащите турнири до края на годината!!!!!

Дришо, Дришооо, новинарите вече за мезе те вземат - върнал си се бил в Топ20 при условие, че беше в Топ10!

Абе, да не би да ти се е появило предложение, за те наемат за чеп на каца за зеле, че тъй снизходително и подигравателно коментираш Григор.

Абе, движението нагоре си е движение нагоре. Ей, го къде е топ 16 - на един два турнира място. Разбира се, ако Григор играе според възможностите си.

Това може да го хвърли с такъв възторг в медийното пространство само драскач, който хал хабер си няма от тенис и системата с дирижиран жребий която се прилага в този спорт. Това не е СКИ, БЯГАНЕ, СТРЕЛБА. Тук са важни Топ 32, Топ 16, Топ 8 и НАЙ-ВЕЧЕ ТОП 4. Това е определящо къде ще бъдеш поставен в схемите на турнирите. Между 21 поз. и 20 поз. НЯМА РАЗЛИКА, но между 17 поз. и 16 поз. разликата е МНОГО СЪЩЕСТВЕНА.

Абе като има 4-5 болни с разстройство от топ 15 и ей го нашия 16-ти поставен.

Dobromir Dimitrow

А, дано готвачът помогне на григито!!!

айде, честито!