Анди Мъри: Очаквам тежък финал с Григор

Световният №2 при тенисистите Анди Мъри говори пред сайта на ATP за предстоящия финал в Пекин, където негов съперник ще бъде Григор Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Анди Мъри: Очаквам тежък финал с Григор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще поживеем Малко и Ще Видим. Шотландецът Го е Страх. И има Защо да го е Страх. Ял е "попарата" на Григор. И сега Му се привижда Същата тази Попара. И Григор го знае. Трябва да се възползва от това. Във Форма е. Успех на Гришо.

А бе голям вой настанало тука е за слабака Дришо.Много сте ми смешни тези дето уж го харесвате,като бие (колкото и рядко да се случва) почвате даго величаете,пък като губи що така никви ви няма да си го защитавате,а бе подлизурковци жалки?

Не сме само ние от Хасково дето си го харесваме. Всички специалисти които разбират тази игра го харесват. Иска им се той да стигне висотата на таланта си, а не да играе посредствено понякога. Никой не се е родил пророк в собствената си страна. Да побеждава навън и да слави България - пък всеки да си коментира според акъла си. И на тебе не ти се сърдя - пиши си!.

grigor e vav forma i otpochinal zaradite otmenenata sreshta s raonich. bi triabvalo da bie

Искам сърцата игра от Григор от самото начало на мача - както срещу Надал! Днес от 14.30 Легендата на Шотландия - най-добрият Шотландски спортист за всички времена и най-добрият Британски тенисист на всички времена ще се изправи като непробиваема скала срещу космическата магия на най-добрия Български тенисист за всички времена, легендата на Българския тенис и бъдещата легенда на Българския спорт - Григор Димитров! Пожелавам на нашто момче да спечели първата си титла от две години насам и да СЛОЖИ НАЧАЛОТО на големия поход към спечелването на един от четирите Шлема , което ще го въведе в пантеона на Легендите световния спорт! Да живее Григор Великий!

чак толкова бомбастично да се изказваш. каква непробиваема скала е Мъри, като Григор го е побеждавал 3 пъти досега. При всички случаи мачът ще е интересен, защото и двамата са в много добра спортна форма в момента. Успех на Григор!!! ПП: Изключително много се радвам, че се взе в ръце и пак тръгна нагоре.

Гришо, давай бате само така. Мачкай! Ти си сила!!!

Дано оправдае очакванията на Мъри, а и да му върне жеста за участието в благотворителния мач. Все пак е трудно за българин да се бори с човек, който носи понякога и пола

сега и тоя да се откаже и кауна е пръв

Евала се пише с едно Л.

... а тра-ла-ла?

Мъри по принцип си го шляпа Гришо всеки път.Дано го удари шаното този път и вземе някой титла,че голяма суша.