Люис Хамилтън ще се бори до последно за титлата

"Люис е най-силен, когато е под напрежение, не се съмнявам, че той ще се бори за титлата до последно", обяви директорът на "Мерцедес" Тото Волф, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Люис Хамилтън ще се бори до последно за титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този до болка абициозен и параноичен англоафриканец , трябва да изкара поне един сезон втори за да се качи обратно на палмата, от която е слязъл! Той не може да понася никого (спомнете си в Макларан с Алонсо) и все търси друг да му е виновен, когато губи! Няма място за него в Мерцедес. А Тото се пази да не го обвинят в расизъм.

Той лауда и през 2012 каза че алонсо ще стане шампион но долетя грожан в Белгия след това и кими след 1 състезание и знаем какво стана.затова никакви сигурни прогнози.не може да не се отбележи обаче как внезапно хамилтън който е отличен в квалификациите не успява да вземе пол позишън...ще видим може пък да е временно.старта му беше ужасен и без тази грешка сигурно щеше да се бори за победата.а верстапен:направи двойна промяна на траекторията и прати хамилтън по тангентата добре че имаше асвалт.а мерцедес оттеглиха контестацията защото маршалите можеха и да решат друго и имиджа на мерцедес да пострада в Япония.

Ееее, Тото Волф задмина комунистите по наглост, безочие и демагогия! Признай си Тото! На всички нормални феновее ясно, че вие сте решили тази година да направите полугерманеца Розберг шампион. Не ти прави чест да говориш лъжи!

Отдавна не следя формулата, явно с право, щом русичкото момче ще става шампион!

... щом не гледаш съзтезанията от F1, не разбирам защо пишеш под тази тема ...

Пише, че русото момче, което всички бъзикаха в кервана ще става шампион. Т'ва шокираща новина, няма как да не бъде удостоена с внимание от всеки с поне малък интерес от ф1!

Аз не съм от тях како Марийке но да ти кажа..........явно Розберг е много виновен,че негрото не може да стартира и го задминават по 5-6 коли....иначе е много добър с най-добрата кола,то така беше преди и с Фетел

Те много са руси там.нико заслужава ако си спечели състезанията.този който не заслужаваше да е четирикратен световен шампион е фетел.но му иде добре сега - бившия му отбор го бие-какъв по голям кеф от това.ферари не са добре и не им прави чест че има вероятност да изгубят отборното второ място в шампионата от ред бул.