Отнеха олимпийската титла на Татяна Лисенко

Руската лекоатлетка Татяна Лисенко остана без златния си медал в хвърлянето на чук от Олимпиадата в Лондон през 2012 година.

Обратно в новината

Коментари - Отнеха олимпийската титла на Татяна Лисенко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я ма това жена ли е бе ? ба..х ма.. му и чудо

МОК=корупция и престъпления,кочина от еврейски и американски слуги.

Проби от 2012 и 2008. Човек ще си помисли, че ги пазят за изнудване.

ПОЛОВИНАТА ОЛИМПИЙСКИ ОТБОР НА САЩ И БРИТАНИЯ АСТМАТИЦИ И ЕПИЛЕПТИЦИ :))

Ако резултатите от Изследванията и са били СЪЩИТЕ и преди 4 години, но някой корумпиран Директор е прикрил Положителната допинг- проба, може да я накажат... Но, ако са правили НОВИ изследвания на стара нейна кръв, няма за какво да я наказват. През тези 4 години, който е съхранявал пробите, може да са сложили дори съвсем малко допълнителна течност, дори една капка, и веднага ще се променят резултатите. А ако са ползвали нов вид уреди за изследване на кръв, трябва да докажат, че тия уреди показват ТОЧНО и че не се е променил състава на кръвта с времето... Изглежда сякаш някой иска да си продава Новите уреди за изследване на кръва и сега правят изследване на стари проби с кръв.

Е, че то така с напредването на технологиите можем да се върнем в миналия век и да се отнемат болшинството медали защото на всички е ясно, че без стимуланти високите резултати отдавна са стигнали Предела си.

При руснаците нема лабаво, който не взема мелдоний му дават полоний , като на Литвиенко

Добре, за рускинята ни информирахте, но кои са останалите 97 спортисти? Или те не са важни, понеже не се вписват в политкоректната пропаганда в момента? Поне да ги бяхте дали по страни да видим откъде са.

Всъщност пълно е с руски атлети предупредили МОК за заболяване и вземане на лекарства за определен период с определена концентрация. ТЕ НЕ СА НАКАЗВАНИ. Наказанията са за тези с концентрация при състезания или при проверка преди която няма уведомление за заболяване и ползвани лекарства с определени съставки. А това че путлерастите са тъпи и нагли парчета е нещо съвсем нормално.

не знам за руснаци - тях директно ги наказват, на цели талази. виж, хамериканци има премного, всичките настинали тежко.

МОК Е КАТО КАТЕДРАЛА НА МОШЕНИЦИТЕ, ВСЕКИ ВЛИЗА И ВАДИ МЕДИЦИНСКО, ЧЕ ПИЕ ЛЕКАРСТВА ЗА БОЛСТНО СЪСТОЯНИЕ... И СЕ НАПЪВА ЗА ПОБЕДИТЕЛ! РАЗРЕШЕНО МУ Е ДА СИ ПОМАГА...ДРУГИТЕ СА ЗА МАСОВОСТ!

Сега да отнемат и м4-те златни медала от Рио на Симон Бейл в спортната гимнастика. Тя също е с открито вещество, което обаче, видите ли било включено в лекарство срещу "липса на внимание". Тя, която е непрекъснато по радиа, телевизии и вестници страдала от това заболяване. Ай сиктир!

Това като го прочетох помислих че е грешка - отнет медал от Лондон .Явно обаче МОК са решили да отрежат Русия от олимпиади защотоса голяма конкуренция на Америка . Сега можем и да вържем сьенария на оня филм за Иван Славков . Обвиниха го в корупция и го елиминираха от МОК а дискредитираха и Бг . От тези по корумпирани няма

Ейййй, не се спряха с глупостите. Просто унищожете тия списъци. Всички, ама всички вземат

Що не почнахте от 1900 година

Най-рано от 1970 може.... ;)

Защо не вземете да ги ...закриете тези олимпийски игри? Или я по-добре ги правете всяка година и ги върнете да се провеждата на...Олимп в Гърция. Така хем Европа няма да дава пари на Гърция, хем всичко ще си "нормално".

Хахаха, само се чудя, какво би станало, ако с тези нови технологии се направят повторни изследвания на проби от от предишните олимпиади (осебено на тези от 80-те години)!!? Да не се окаже така, че да трябва да се задрска цялата история и класирания от всички модерни олимпийски игри!!!

Проверяват се само определени лица, с определен произход. МОК е решил да превърне Олимпийските игри в параолимпийски.

Че те отдавна са параолимпийски. Я ги виж целия американски отбор по плуване са с ADHD, но са с "официално разрешение от МОК"

По-просто казано буни деца. На запад са ги "лекували" с амфетамини. Когато по едно време имаше избивания в училища с огнестрелно оръжие, извършителите се оказаха точно "лекувани" с амфетамини. Това бе общото. Имаше такъв случай и в Германия и отново "лекуван" с амфетамини.

И на тях само те ще са победители.

Няма нищо лошо в това да се яде месо. Аз също ям месо. Но да се биеш в гърдите, че си веган, а да плюскаш мръвка - това е нещо повече от лицемерие. ТОВА Е ПОДИГРАВКА С ОБЩЕСТВОТО.

Като гледам , как е тръгнало. Скоро може и да няма Олимпийски игри. Ще секнат поне за 5 години

До BGman. Ами гледам такива като теб как постепенно изчезват от милата ми Родина. Като изчезнете всички, отивам да мия чинии в Сащ, не се притеснявай ха ха.

Продължавай да се чудиш!

американските спортисти -най болните спортиси/даже се нуждаели от наркотици освен лекарства тъй като били тежко болни/ , американският допинг-най чистият допинг.Следват още разкрития за "великите американски постижения в спорта"

Така е,и са пълни алкохолици.......по цял ден се наливат с кока кола и се търкалят по земята.....как не ги срам тия х'американци:))))))))

Доказани мошеници са!

Защо няма информация от кои страни са тези 98 соиртисти. Бас държа, че няма нито един от САЩ, Англия, Франция, а това са държавите с най-много медали на всяка олимпиада.

Браво, МОК! Предлагам спортистите да бъдат награждаване 5 год. след Олимпийските игри в зависимост от политическата обстановка.

До Каменолом. Пробите на американските атлети не са изгубени или унищожени. Това е поредната руска опашата лъжа, която бе опровергана, ама кой да чете. Изгубен ти е мозъкът на теб и то безнадеждно.

Ми кво правиш тука бе бастун, бегай да миеш чинии зад океана. Те на такива лизачи като теб с радост ще им дадът зелена карта...

Селски,а ти какъв го дървиш тук а не ходиш при азиатските ушанки да се научиш поне как се пие а не само как се храчи

Естествено че не са "загубени"...как може да се загуби нещо ако никога не го е имало. Спортед теб кое е по-нормалното: един спортист да направи като Шарапова, преди да е обявен официално резултата от пробата да излезне и да си признае, че е употребила забранен препарат / по какви причини няма никакво значение/ или като сестричките Уйлямс, да се тъпчат с допинг, но ...с разрешение?

Две лъжи на куп. Шарапова я хванаха и тогава си призна. Сестирте Уилиямс са предупредили еднократно за ползване на лекарства. Те има определена концентрация и за седмица две- Такива предупреждения има и от руски атлети и естествено не са наказани. Това че си тъп е твой проблем а не на МОК

Значи в оригиналната (първа проба) е чиста, а във втората съмнения за наличие на следи и разбира се 3-та проба за доказаване на 2-рата няма.... демек сега даже и да искаш не можеш да се жалваш.... Абе мама му стара... тия от МОК не се ли усещат че стават жалки... то при тази порнография дето ни я разиграват, направо да се чудиш кое е по-добре да участваш ли в Олимпиада и да те превръщат в парцалена кукла или да не им се занимаваш с циркаджийските им истории....

..МЕДАЛ Е ОТ 2012 ЧАК СЕГА НАМЕРИЛИ ДОПИНГ....

Позволено е само за Американските спортисти. Щото те са болни от разни работи, а другите са здрави

за рските кучки е забранено

Американците направо да си присвоят всички медали и да се закриват тези игри. Смешна и жалка история.

да се забрани изобщо да участват на Олимпиади, даже и по математика и физика!

Колко удобно, че изгубиха всички проби на американски спортисти, давани м/у 1990 и 2016-та. Тези "нови технологии", кой за какви политически цели ги употребява?!?

Да ама това ти го измисли.