Хванаха 7-кратна световна шампионка с допинг

Олимпийската и 7-кратна световна шампионка в ски бягането Терезе Йохауг е уличена в употреба на допинг, съобщиха от норвежката ски федерация.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха 7-кратна световна шампионка с допинг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и нищо чудно съвсем скоро като отмине телешкият възторг от "чудото" Майкъл Фелпс и след като мафията се напълни с пари от Пи Ара и за негова сметка -чудото ще е поредният гръмнал в басейна.

"Хващали" мериканците свои спортисти. Хващат го след като е събрал медалите от три олимпиади и десет световни (Армстрог спечели 6 Турд дьо Франс, Карл Люис - една кофа златни медали....) Медийния шум е минал, америка е класирана, победата е изконсумирана пропагандно напълно. Но медийните зомбита се кефят на "демокрация", "честност" и "почтеност" на американската антидопингова агенция. На такива малоумници се крепи "демокрацията" повече, отколкото на военните бази и самолетоносачите.

ВАДА е издала над 1700 разрешения за неспазване на допинг-ограниченията. Най-много на колоездачи и ски-бегачи. Тези всичките са "болни", а поставят световни рекорди. Обаче все руснаците виновни, че взимат допинг. А хамерите - като онези сестри-мутанти в тениса - все имат право да не спазват ограниченията за допинг.

И от спорт и допинг ли разбираш бе нашия?:)) Или си обикновен руски трол?:))

Време е да я прекарат през няколко кревата и през дранголника.

Да бе, да, повервахме :))) Те едни кремове взеха да правят напоследък ...

Странна работа - 99% от българските подсъдими по тежки дела са с дискова херния.. 99% от световните топатлети са ..... астматици ..... Даже и без да съм медик ми е ясно, че взимането на лекарства за астма от НАПЪЛНО ЗДРАВ човек увеличава капацитета на белите му дробове неимоверно...

деер

Най-болната жена е номер 1 в тениса и би победила доста някои в 20-та от мъжката ранглиста..

Забраненият стероид се е съдържал в слънцезащитен балсам за устни... --------------- Пълни глупости и смешни извинения. Всички зобите, но само руснаците са виновни...., а щях да забравя и бедните българи!

То тая и тя е рускиня и затова са я хванали, нали? деба и троловете прости д

Някой казвал ли ти е колко си тъп?

да се премахне допинг контрола....така и така всички зобят, поне да са при равни условия!

Важно е да се отбележи, че са я хванали с клостебол, а не с клостерол. Едното е медикамент за намаляване на холестерола, а другото е анаболен стероид.

Путлерастите да кажат лъжите си пред Ланс Амстронг, Мериън Джоунс с отнетите и три олимпийски титли, на Тайсън Гей или канадеца Бен Джонсън. Да го кажат и на нашите щангисти прецакани от руснаците. Да цитирам: Забележете, националната лаборатория на Щатите не цепи басма на никого. Няма давност, няма звезди, няма величия. Ще ми припомни ли някой в Кочината да са хванали някого местните лаборатории? Напротив помагат в измамите.

мен лично, глупако, ме наредиха американците, че иначе нито една титла нямаше да видят.

Ми той точно това ти казва бе, цървул селски. Че не са само против колхозниците, както си мислите вие с промитите от любов към Путю мозъци, а че хващат дори и собствените си атлети американци, че и други западняци - канадци, ето че и норвежци сега, италианци, французи...а в Кочината Колхозия никога и нищо не хващат, всички са все чисти като момини сълзи. Добре че са американците, че да има някаква справедливост и истина

Да си ги нямаме такива РАЗРЕШЕНИЯ това са супер елитни спортисти, а не диспансеризирани старчета. Значи тези, които са с билешка, не са допингирани, а? Дрън дрън

Тия рускини ги размазаха :)

Още един напушен, дето не знае на кой свят е, като "дада". Но и на сън плюе "рускините".

Ваксата, ваксата на ските им проверете...тогава да видите какво ще откриете!!! Добре че никой не се е сетил да тества и препарата за пране дето императ ...гащите, ако не от Протъл анд Гембъл...вън от чадъра!

Е, сега ако си беше изкарала и тя едно разрешително от лекаря нямаше да има проблеми. То при карането на ски се напукват устни, това е сериозно заболяване и тя има право на лекарство под формата на балсам пълен със стероиди. Какво неясно има пак? Значи вижда се, че не само руските атлети не знаят да спазват регулациите и шикалкавят. Кажете й на момата да си извади хартишката и да се маже ако иска и гланц за устни "Уилямс систърс" за екстра волюм.

Световната антидопингова агенция (УАДА) е загубила всички проби на спортистите от националния отбор на САЩ, вземани между 1990 и 2016 г. От Агенцията обясниха, че унищожаването на тестовете е заради небрежни действия на човек от почистващия персонал, който бутнал стелажите с пробите на американците. Така 30 000 стъклени шишета са се разбили, съобщи "Би Би Си", цитиран от bgathletic. "Това е ужасно! Американският сектор с проби в нашия архив е напълно унищожен. Към днешна дата няма нито един тест на състезател от САЩ от 1990 година досега", обявиха от УАДА. Сред унищожените проби са и тези, взети в най-скорошно време. "Би Би Си" отбелязва, че инцидентът се случва точно преди посещението на Австро-руска делегация от микробиолози и биохимици, която е трябвало да извърши сравнителен анализ на пробите на руските спортисти с тези на американски. Делегацията е достигнала много трудно до разрешение за тези изследвания, които така или иначе няма да бъдат проведени. От УАДА съобщиха, че договорът с почистващата фирма ще бъде прекратен.

Баси, толкова миячи на чинии имаме в Щатите и чистачки. Как пък не може някой и нашта етажерка да бутне, да ги разсипе и да скочи върху тях...

Някои етажерки са специално защитени - нашата, руската...

Това е свързана лъжа. Нещо типично за путлерастите е да разпространяват лъжи.

Братчет, ти като не си добре с главата, взимаш ли анаболи?

Ами "Б" пробите? марсианци ли са ги взели? Иначе, много удобно!

"... небрежни действия на човек от почистващия персонал, който бутнал стелажите с пробите на американците. Така 30 000 стъклени шишета са се разбили" :-) Те стелажите на УАДА така са си изправени СВОБОДНО на пода, като онези в килера ... Ха ги е бутнал "небрежният човек", ха са се сринали 30 000 стъкленици :-) Даже моите стелажи в килера са фиксирани за пода и стените ... Тази "версия" е безочлива подигравка с хората по света. А при евентуално земетресение какво става със стъклениците?

Ти не разбра ли, че е това е тотална дезинформация пусната от ватенките, бе боклук!

Ама веднага ти повЕрвах, ла.йньо.

световната допинг пародия взима гротестни размери - балсам за устни, в който се съдържа сигурно като няква микронна част някъв стероид е причина за провялянето на кариера на велик спортист. Аз предлагам да се внесат проекти за промени - не само трябва да се докаже наличието, но трябва да се докаже и физиологическият резултат върху тялото, базирано на остатъчното количество и периода....

Слагам ти минус единствено заради идиотския ти ник.

Taka e, ако беше американка и с шепички да беше зобила щеше да е демократично

Не знам какъв "балсам за устни" ползват Серена и Винъс, ама не е зле и на мъжете да дават от него..

Ооо едната поне се води болна и взима иначе забранени стимуланти, но специално разрешени за нея. Това някакви хакери го бяха извадили. Касаеше и няколко американски атлети.

Както и няколко руски атлети са се водили болни и са взимали лекарства със забранени субстанции, ама е добре да се каже една полуистина и да се полъже и помаже после. Типично путлерастка дезинформация.

И за кои устни ...

USA forever! Олимпийските игри да се закрият, политическите ги дублират...

Както винаги американски световни и олимпийски шампиони не хващат с допинг. Те го ползват за лекуване със знанието на ВАДА. Как само те са болни, не можем да знаем:) Ако са толкова болни, има параолимпиада за тях!!!

Зомби,явно х'американците имат добри лекари в отборите и ЧЕТАТ какво може и какво не може да дават за разлика от другите но ти си храчи спокойно не че някой ще ти обърне внимание

Горе долу си прав, само в едно бъркаш - те не ЧЕТАТ, а ПИШАТ какво е забранено и какво не :)

Не си особено запознат, излезнаха няколко списъка с много американски състезатели, които са получили РАЗРЕШЕНИЕ да ползват всякакви неразрешени за другите състезатели медикаменти. Да не говорим, че като става дума за балсам за устни това наистина е подигравка със спортиста.

Иди го кажи на Ланс Амстронг, Мериън Джоунс с отнетите и три олимпийски титли, или канадеца Бен Джонсън, Тайсън Гей, Забележете, националната лаборатория на Щатите не цепи басма на никого. Няма давност, няма звезди, няма величия. Ще ми припомни ли някой в Кочината да са хванали някого местните лаборатории? Напротив помагат в измамите.

"Не си особено запознат, излезнаха няколко списъка с много американски състезатели, които са получили РАЗРЕШЕНИЕ да ползват всякакви неразрешени за другите състезатели медикаменти. Да не говорим, че като става дума за балсам за устни това наистина е подигравка със спортиста. "