”Лестър” подобри рекорд в Шампионска лига

"Лестър" записа победа над "Копенхаген" с 1:0 и повтори исторически рекорд в Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Лестър” подобри рекорд в Шампионска лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Резултатите на Лестър Сити в ШЛ говорят красноречиво!!!

Лисиците именно защото са "средняшки" отбор може да се справят доста по-добре от грандовете от острова, които се провалят редовно в Европа.

в тая смешна груша и на доростол силистра щеше да им се УДАВА!

"Удавало".....................култов пример за неграмотност............и това а ДЖурналист..................всичко ни е такова...............

Какъв точно е проблемът с "удавало"?!? Думата си я има и в правописния и в тълковния речник на БАН, цитирам: удава ми се несв. удаде ми се 1. Природна наклонност да правя нещо; умея, справям се с лекота. Удава й се да шие. 2. Сполучвам да направя нещо; успявам, случвам. Удаде ми се да купя билети. В статията думата е използвана във второто си значение.

Какво не ти харесва? удава ми се несв. удаде ми се 1. Природна наклонност да правя нещо; умея, справям се с лекота. Удава и се да шие. 2. Сполучвам да направя нещо; успявам, случвам. Удаде ми се да купя билети. Пада ми се сгоден момент. Удаде ми се да се запозная с него.

Критикар ли бе да го опишеш... Нужни са ти по-големи познания за да критикуваш "джурналистите". Ти си култов пример за високо самочувствие без покритие. Даже и за критикуващ не ставаш ... всичко ни е такова.